Καλύτερα να μην πας φιλαράκι. Πραγματικά παίζει να είναι η χειρότερη ειδικότητα των ενόπλων δυνάμεων, μαζί με τον αρμενιστή αυτή που πέρασες. Έχεις περάσει και αλλού ή μόνο στο ΠΝ;
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 102
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
-
- Επιλοχίας
-
- Επιλοχίας
Σωστός !!!Αθήνα στα χαρτιά
Σε περίπτωση που ξεκινήσουμε την εκπαίδευση και τελικά πριν την τριετία δεν μας αρέσει και θελήσουμε να φύγουμε τρώμε κάποιο πρόστιμο?
Επιλαχών στρατό ΠΖ επρυστιροφορα φίλε και αυτη λένε ότι δεν είναι καλή ιδικοτητα καραβαναδες και τέτεια και έχει πολλές μεταθέσεις παίζει να κάνω πάνω από 5 μεταθέσεις σε όλη την καριέρα αλλά τι λέτε να περιμένω για ξηρας
Troapskswiwi έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:39 pmΕπιλαχών στρατό ΠΖ επρυστιροφορα φίλε και αυτη λένε ότι δεν είναι καλή ιδικοτητα καραβαναδες και τέτεια και έχει πολλές μεταθέσεις παίζει να κάνω πάνω από 5 μεταθέσεις σε όλη την καριέρα αλλά τι λέτε να περιμένω για ξηρας και ξέχασα να πω στο ναυτικό είμαι τεχνικός μηχανολικων συστημάτων έχει καμία διαφορά η είναι μηχανικός
Τι θεση επιλαχων εισαι στο ΣΞ;Troapskswiwi έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:39 pmΕπιλαχών στρατό ΠΖ επρυστιροφορα φίλε και αυτη λένε ότι δεν είναι καλή ιδικοτητα καραβαναδες και τέτεια και έχει πολλές μεταθέσεις παίζει να κάνω πάνω από 5 μεταθέσεις σε όλη την καριέρα αλλά τι λέτε να περιμένω για ξηρας
20 επιλαχών έχω είμαι 10 τοςΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:50 pmΤι θεση επιλαχων εισαι στο ΣΞ;
-
- Επιλοχίας
Πέρασα διαχείριση λογιστικού στο ΠΝ και τεχνιτρια τηλεπικοινωνιων στο ΣΞ, ποία ειδικότητα πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο; Ειμαι σε δίλημμα γιατί απο τη μία η διαχείριση λογιστικού ειναι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου, απο την άλλη ο στρατός ξηράς έχει πιθανότητες μετάθεση με τα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Επίσης με φοβίζει το ενδεχόμενο να πρέπει να εγκαταλείπω συχνα τη στερια για να κανω ναυτικά ταξίδια(οχι απλά να βρίσκομαι μέσα σε πλοίο αγκυροβοημένο στη Στεριά).
-
- Επιλοχίας
Εννοείται στρατό μακριά από ναυτικόEffie έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 11:53 pm Πέρασα διαχείριση λογιστικού στο ΠΝ και τεχνιτρια τηλεπικοινωνιων στο ΣΞ, ποία ειδικότητα πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο; Ειμαι σε δίλημμα γιατί απο τη μία η διαχείριση λογιστικού ειναι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου, απο την άλλη ο στρατός ξηράς έχει πιθανότητες μετάθεση με τα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Επίσης με φοβίζει το ενδεχόμενο να πρέπει να εγκαταλείπω συχνα τη στερια για να κανω ναυτικά ταξίδια(οχι απλά να βρίσκομαι μέσα σε πλοίο αγκυροβοημένο στη Στεριά).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες