Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Episkeptis103

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Episkeptis103 »

Μπορεις να μας αφησεις το λινκ εδω του διαυγεια γιατι δεν το βρισκω…ευχαριστω
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Βγήκε ανακοίνωση fireservice για τα αθλήματα της ΕΜΟΔΕ...!!!
Επισκέπτης

https://www.fireservice.gr/el_GR/-/prog ... s-theteias ετοιμαστείτε παιδιά καλή επιτυχία σε όλους και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά επιλαχόντες εποχικούς για της θέσεις που θα μας πάρουν!!!πάμε δυνατά 🇬🇷💪??🔥🚒
Episkeptis24

Δημοσίευση από Episkeptis24 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 12:43 pm Αν μπεις στο Διαύγεια θα δεις ότι σχεδόν κάθε μέρα και από κάπου εχει παραιτήσεις...!!!!

Καλησπερα!!Μπορείς να μας ανεβάσεις το link του διαύγεια; γιατί κι εγω προσπαθώ να το βρω και δεν μπορώ.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 12:03 pm Δεν πρόκειται να δούμε αθλήματα τώρα....μακάρι αλλά τα αθλήματα θα πάνε τέλος χρονιάς κάτσε και θα δείτε.....δεν πρόκειται για Ιούλιο με την καμία! Μετά από Σεπτέμβριο Οκτώβριο 

Έμπιστος φαίνεσαι, γνωστης των πραγμάτων χαχχαχαχαχα
Pyrosvest

Δημοσίευση από Pyrosvest »

Καλημέρα παιδιά!!!Αφού ξεκίνησαν για αθλήματα οι ΕΜΟΔΕ λογικά μέχρι τέλος καλοκαιριού το πολυ θα έχουν βγει και τα οριστικά.Οπότε τα κενά  πιστεύω  να  έχουν βγει λογικά μέχρι τέλη Αυγούστου.Για να δούμε.Καλη επιτυχία σε όσους διαγωνιζονται τωρα!!
Επισκέπτης

Pyrosvest έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 11:44 am Καλημέρα παιδιά!!!Αφού ξεκίνησαν για αθλήματα οι ΕΜΟΔΕ λογικά μέχρι τέλος καλοκαιριού το πολυ θα έχουν βγει και τα οριστικά.Οπότε τα κενά  πιστεύω  να  έχουν βγει λογικά μέχρι τέλη Αυγούστου.Για να δούμε.Καλη επιτυχία σε όσους διαγωνιζονται τωρα!!

Λογικά σε 15 μέρες θα ξέρουμε αποτέλεσματα για τα αθλήματα...!!!πιστεύω τέλους Ιουλίου μέσα Αυγούστου θα ξέρουμε κενά...!!!
Arxipuro2

Δημοσίευση από Arxipuro2 »

Υπαρχει περιπτωση να βγαλει πανελεδικη προσκληση;
φετος;
Επισκέπτης

Μόνο αν έχουν τελειώσει οι επιλαχόντες από κάποια ΔΙΠΥΝ...(Λίγο δύσκολο)
melos1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από melos1 »

Καλησπέρα στο forum! Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τις μεταθέσεις ; Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και πότε γίνεται το συμβούλιο; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από D.Y.K »

Episkeptis24 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 12:43 pm Αν μπεις στο Διαύγεια θα δεις ότι σχεδόν κάθε μέρα και από κάπου εχει παραιτήσεις...!!!!

Καλησπερα!!Μπορείς να μας ανεβάσεις το link του διαύγεια; γιατί κι εγω προσπαθώ να το βρω και δεν μπορώ.

Ανάρτηση Πράξεων στο Διαδίκτυο | Πρόγραμμα Δι@ύγεια - Προβολή Φορέα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Στον παραπάνω σύνδεσμο ανεβαίνουν όλες οι πράξεις που αφορούν το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. 
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από D.Y.K »

Arxipuro2 έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 1:34 pm Υπαρχει περιπτωση να βγαλει πανελεδικη προσκληση;
φετος;

Οι υπολειπόμενες τρεις (3) κενές θέσεις Κατηγορίας Β΄ της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κυκλάδων θα δοθούν σε επερχόμενη πανελλήνια εκδήλωση ενδιαφέροντος, λόγω εξάντλησης των οικείων πινάκων.

Αυτό ισχύει και αυτό γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από το Αρχηγείο. 
Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 7:20 pm
Arxipuro2 έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 1:34 pm Υπαρχει περιπτωση να βγαλει πανελεδικη προσκληση;
φετος;

Οι υπολειπόμενες τρεις (3) κενές θέσεις Κατηγορίας Β΄ της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κυκλάδων θα δοθούν σε επερχόμενη πανελλήνια εκδήλωση ενδιαφέροντος, λόγω εξάντλησης των οικείων πινάκων.

Αυτό ισχύει και αυτό γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από το Αρχηγείο. 

Καλησπέρα DYK....τι βλέπεις με κάλυψη κενών????πιστεύω μέσα στον Αύγουστο...

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:37 pm
episkeptis24 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:05 pm Επειδή λοιπόν είμαι οδηγός στην Αιτωλοακαρνανία και ξέρω ΟΛΑ τα παιδιά μάχιμους και οδηγούς, δεν σκοπεύει κανένας να παραιτηθεί για κανέναν λόγο. Ακόμα και κάποιοι λίγοι που είναι για ΕΜΟΔΕ ακόμα το σκέφτονται εάν θα πάνε. Οπότε φιλικά προς όσους περιμένουν για το Νομό να μην είναι και πολύ αισιόδοξοι. 

Εγώ φίλε είμαι επιλαχών στην Αιτωλοακαρνανία μέσα στην πρώτη 7άδα,εργάτης.Λες να μην έχω καμία ελπίδα;Δε θα με πάρουν ποτέ;
Επίσης ποιος δεν προτιμάει στις μέρες μας το μόνιμο (ΕΜΟΔΕ); 

Δυστυχώς όχι αγόρι μου. Με τα δεδομένα που σου αναφέρω δεν υπάρχει ελπίδα και ειδικά στη θέση που είσαι εσύ. Και ειδικά για εργάτης ούτε λόγος. Σχετικά με το μόνιμο και την ΕΜΟΔΕ που λες δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Ο καθένας ζυγίζει και αποφασίζει για τους δικούς του λόγους. 

Προφανώς εποχικος οποίος μπαίνει θέλει να γίνει μόνιμος είναι ανόητο να θέλεις εποχικος.  Δηλαδή θες να βγάζεις 9 χιλιάδες ευρώ σαν εποχικος το χρόνο(πριν έβγαζες 7 όταν ηταν 6 μηνο) κ όχι 15 ,16 εμοδε κ κάθε χρόνο γιατρούς και κάθε πέντε χρόνια προκήρυξη για εποχικους (αυτό αφού έγινε τωρα δε αλλάζει) είσαι παλαβός.  Α! Εποχικος είσαι μόνο περίπλοκο στο ήλιο επίσης και ένα ρεπό το μήνα.  Οποίος του αρέσει αύτο και δεν θέλει εμοδε τι να πω είναι άξιος της μοίρας του. Εμοδε που είμαι στο λέω χύμα κοροϊδεύουμε τόν κόσμο.  Εποχικους τους κοροϊδεύει το σώμα και αυτοί κάθονται δυστυχώς.  Μπείτε Εμοδε άν μπορείτε και αφήστε τα εποχιλικια γιατί άλλοι που είναι άνω τόν 35 και θά κάτσουν για πάντα εποχικοί και στά 5 χρόνια θά τους διώχνουν θά σάς βρίζουν και θά έχουν και δίκιο.  Ήμουν τυχερός και μπήκα εμοδε! εποχικος δεν γυρνούσα ούτε με όπλο στο κεφάλι. Λυπάμαι τους συναδέλφους που θά μείνουν εποχικοί η απόλυτη εκμετάλλευση εμοδε είσαι άρχοντας με Α κεφάλαιο. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 2:21 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:37 pm
episkeptis24 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:29 pm

Εγώ φίλε είμαι επιλαχών στην Αιτωλοακαρνανία μέσα στην πρώτη 7άδα,εργάτης.Λες να μην έχω καμία ελπίδα;Δε θα με πάρουν ποτέ;
Επίσης ποιος δεν προτιμάει στις μέρες μας το μόνιμο (ΕΜΟΔΕ); 

Δυστυχώς όχι αγόρι μου. Με τα δεδομένα που σου αναφέρω δεν υπάρχει ελπίδα και ειδικά στη θέση που είσαι εσύ. Και ειδικά για εργάτης ούτε λόγος. Σχετικά με το μόνιμο και την ΕΜΟΔΕ που λες δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Ο καθένας ζυγίζει και αποφασίζει για τους δικούς του λόγους. 

Προφανώς εποχικος οποίος μπαίνει θέλει να γίνει μόνιμος είναι ανόητο να θέλεις εποχικος.  Δηλαδή θες να βγάζεις 9 χιλιάδες ευρώ σαν εποχικος το χρόνο(πριν έβγαζες 7 όταν ηταν 6 μηνο) κ όχι 15 ,16 εμοδε κ κάθε χρόνο γιατρούς και κάθε πέντε χρόνια προκήρυξη για εποχικους (αυτό αφού έγινε τωρα δε αλλάζει) είσαι παλαβός.  Α! Εποχικος είσαι μόνο περίπλοκο στο ήλιο επίσης και ένα ρεπό το μήνα.  Οποίος του αρέσει αύτο και δεν θέλει εμοδε τι να πω είναι άξιος της μοίρας του. Εμοδε που είμαι στο λέω χύμα κοροϊδεύουμε τόν κόσμο.  Εποχικους τους κοροϊδεύει το σώμα και αυτοί κάθονται δυστυχώς.  Μπείτε Εμοδε άν μπορείτε και αφήστε τα εποχιλικια γιατί άλλοι που είναι άνω τόν 35 και θά κάτσουν για πάντα εποχικοί και στά 5 χρόνια θά τους διώχνουν θά σάς βρίζουν και θά έχουν και δίκιο.  Ήμουν τυχερός και μπήκα εμοδε! εποχικος δεν γυρνούσα ούτε με όπλο στο κεφάλι. Λυπάμαι τους συναδέλφους που θά μείνουν εποχικοί η απόλυτη εκμετάλλευση εμοδε είσαι άρχοντας με Α κεφάλαιο. 

Πολύ σωστά τα λες. Μόνο που δεν κατάλαβες ή προσπέρασες την ουσία αυτών που γράφω. Και ΞΑΝΑΛΕΩ. Αυτοί που δεν θέλουν ή το σκέφτονται αν θα πάνε ΕΜΟΔΕ, έχουν οικογένειες και υποχρεώσεις ή πολύ απλά θέλουν να παραμείνουν στον τόπο τους, μέχρι εξαντλήσεως του ηλικιακού των εποχικών, διότι το μέλλον κανείς δε μπορεί να το προβλέψει με τους εποχικούς. Δε γουστάρει ο άλλος που υπηρετεί στην Αιτωλοακαρνανία ξαφνικά να βρεθεί στην Καβάλα. Δικαίωμα του καθενός είναι να τα βάλει κάτω και να αποφασίσει - ορίσει ο ίδιος το μέλλον του. 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες