ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Να ρωτησω και κατι τελευταιο εχω φιλο μου επ. οπ στο ναυτικο με ειδικοτητα ξυλουργος και τον βλεπω ολο στο σπιτι του αυτη η ειδικοτητα ταξιδια δεν εχει;(δεν το λεω ειρωνικα)
Anonymous

Ξυλουργους πηρε μια φορα. Ειδες στην τελευταια προκυρηξη να παιρνει ξυλουργους; Θα σου απαντησω εγω! ΟΧΙ ! Οποτε... Στο καραβι μου εχουμε 2 ξυλουργους ΕΠ. ΟΠ παρ'ολα αυτα για να απαντησω στην ερωτηση σου φιλε.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

ΝΙΚΟΣ έγραψε: Καλα και στο στρατο που λετε οτι ειναι καλα τα ιδια σκατα ειναι και χειροτερα κα οι περισσοτερες παραιτησεις στον στρατο εχουν γινει.

100% λαθος.

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Οταν θα μπεις θα καταλαβεις τι εστι ΕΠΟΠ στο ναυτικο...
Anonymous

Νικο χωρις παρεξηγηση αλλα απλα δεν εχεις επαφη με το επαγγελμα φιλε και ειναι λογικο ολοι εξω απ'το χορο να λεμε διαφορα... Σου ξαναλεω αν νομιζεις οτι περνωντας στο Πολεμικο Ναυτικο αυτοματα περνας και στο δημοσιο κατσε καλυτερα σπιτακι σου στην ζεστασια σου και στην ησυχια σου και μην επιμενεις σε πραγματα που πολυ απλα για να μην χρησιμοποιησω καμμια αλλη κουβεντα ΔΕΝ τα γνωριζεις. Λιγος Σεβασμος δεν βλαπτει ! Οσο για το αν στον Στρατο Ξηρας ειναι καλυτερα θα σε προκαλουσα να γινοσουνα ΕΠ. ΟΠ στο καθε Οπλο ξεχωριστα για ενα χρονο και μετα ελα να μου πεις που ειναι καλυτερα
Anonymous

Η αποψη σου εγω εχω διαφορετικη αποψη.

Anonymous

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Ο πατερας μου μηχανικος του εμπορικου ναυτικου ειναι εχει 4 παιδια και ζουμε μια χαρα και εχει λειψει και 6μηνα και 9μηνα απο το σπιτι, το κανετε πια λες και ειστε σκλαβοι αυτη ειναι η δουλεια σας αμα θελετε την αποδεχεστε αμα θελετε σηκωνεστε και φευγετε τη θελετε δηλαδη να ειστε πισω απο ενα γραφειο και να βαζετε σφραγιδες, τεμπελοδουλειες δηλαδη.
Eμπα κ θα δεις τι διαφορα εχει το εμπορικο απο το πολεμικο ναυτικο. Δες κ μετα μιλα.
Anonymous

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Στο ναυτικο μπηκατε ως ναυτες και οχι ως αξιωματικοι για αυτο αφηστε τα δεν μπορω και οτι ειναι δυσκολα, δηλαδη βρηκατε μια αξιοπρεπη δουλεια του δημοσιου μηνας μπαινει μηνας βγαινει και δυσανασχετειτε και απο πανω αχ! Ποσο θα ηθελα να ημουνα στην θεση σασ
Ετσι να σκεφτεσαι οταν μπεις μηνας μπαινει μηνας βγαινει, αμα σκεφτεσαι Μην πας καθολου, οι πρωτοι που εφυγαν αυτοι ηταν που ελεγαν ετσι.
Anonymous

Μπορει να μου πει Καποιος αν οι εξετασεις μονιμοποιησης μετα την 7ετια ειναι ευκολες ωστε να τις περασει καποιος για να γινει μονιμος στο σωμα και τη στυλ ερωτησεις ειναι για παραδειγμα ειναι ερωτησεις που θα πρεπει να τις απαντησεις γραπτως ή ειναι ερωτησεις πολλαπλης επιλογης.
Anonymous

γιωργος έγραψε:Μπορει να μου πει Καποιος αν οι εξετασεις μονιμοποιησης μετα την 7ετια ειναι ευκολες ωστε να τις περασει καποιος για να γινει μονιμος στο σωμα και τη στυλ ερωτησεις ειναι για παραδειγμα ειναι ερωτησεις που θα πρεπει να τις απαντησεις γραπτως ή ειναι ερωτησεις πολλαπλης επιλογης.
Δινεις υγειονομικες, κοιτανε αν εχεις ποινες μεσα στην 7 ετια κ γραπτες Εξετασεις που αφορα την ειδικοτητα σου κ την 7ετια που εισαι μεσα γενικα.
Anonymous

Ναι δεν ισχυουν οτι λενε πιο πανω τι ταξιδια λενε; Καθε μερα σπιτι θα ειστε. Οποτε θελετε μπορειτε να μην πηγαινετε κ καθολου. Τι λετε μερικοι εδω μεσα ρε; Που ζειτε; Ναυτικο ισον μαυριλα. Χιλιες φορες πεζικο κ μεταθεσεις καθε μηνα οχι καθε 3-4χρονια.

Anonymous

Χαχα πείτε τα συνάδελφοι γιατί μερικοί νομίζουν ότι θα πιάσουν 'την καλή'. Ξυπνατε ρεεε
Anonymous

Μηπως σας βαζουν να φτιαχνετε και λασπη.
Anonymous

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Μηπως σας βαζουν να φτιαχνετε και λασπη.
ναι χτιζουμε κ πολυκατοικιες μεσα στην φρεγατα κ ο καθενας εχει το διαμερισμα του
Anonymous

Ρωτα καποιον αξιωματικο να σου απαντησει γιαυτο. Πες του μηπως θα φτιαξουμε κ λασπη; Θα σου δωσει την καταλληλη απαντηση αυτο που θες να ακουσεις. Ρωτα με το καλο οταν καταταχθεις στο πολεμικο ναυτικο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης