Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Καλησπέρα στο κοινό σώμα πληροφορικής είναι αμεταθετο στο πενταγωνο ρε παιδιά γιατί έχω ακούσει πολλά και δεν ξέρω τι ισχύει..
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Διαχείρηση υλικού. Τι είναι καλύτερο πιστεύετε;
το κοινο σωμα ξερετε γενικα που εχει πιθανες τοποθετησεις?
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Γενικά έχει σε μεγάλους σχηματισμούς έχει λιγότερες μετακινήσεις απ τα σώματα όταν κάνεις υπηρεσίες κάνεις πάνω στην ειδικότητα σου και όχι από εδώ και από εκεί και γενικά όπως έχω γράψει και ποιο πάνω είναι το ποιο καλό σώμα αυτή την στιγμή στο στράτευμα και ειδικά για χαμηλόβαθμους σαν εμάς
επειδη θελω να κανω και πυλη,περιπολα κτλ σκεφτομαι να παω πολεμικη αεροποριαArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 6:54 amΓενικά έχει σε μεγάλους σχηματισμούς έχει λιγότερες μετακινήσεις απ τα σώματα όταν κάνεις υπηρεσίες κάνεις πάνω στην ειδικότητα σου και όχι από εδώ και από εκεί και γενικά όπως έχω γράψει και ποιο πάνω είναι το ποιο καλό σώμα αυτή την στιγμή στο στράτευμα και ειδικά για χαμηλόβαθμους σαν εμάς
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Εσυ ξέρεις να θυμάσαι ότι θα μεγαλώσεις δεν θα είσαι πάντα μικρός σε ηλικία εννοώ ενώ σε βαθμό θα είσαι πάντα μικρός τώρα που είσαι μικρός αντέχεις όταν φτάσεις 40 και 45 θα λες τι βλακεία έκανα που θα κάνεις σκοπιές και περίπολαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 7:05 amεπειδη θελω να κανω και πυλη,περιπολα κτλ σκεφτομαι να παω πολεμικη αεροποριαArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 6:54 amΓενικά έχει σε μεγάλους σχηματισμούς έχει λιγότερες μετακινήσεις απ τα σώματα όταν κάνεις υπηρεσίες κάνεις πάνω στην ειδικότητα σου και όχι από εδώ και από εκεί και γενικά όπως έχω γράψει και ποιο πάνω είναι το ποιο καλό σώμα αυτή την στιγμή στο στράτευμα και ειδικά για χαμηλόβαθμους σαν εμάς
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Άρθρο 8Βαθμοί – Προαγωγές 1. Οι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) μπορούν να προαχθούν στους βαθμούς του Δεκανέα, Λοχία, Επιλοχία και Αρχιλοχία και αντιστοίχων των άλλων Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι Αρχιλοχίες ΕΠ.ΟΠ. μπορούν να προαχθούν σε Ανθυπασπιστές μόνο για ανδραγαθία, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.2. Οι ΕΠ.ΟΠ. προάγονται στον βαθμό του Δεκανέα με τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την κατάταξή τους όσοι είχαν εκπληρώσει τις νόμιμες στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούσαν για την εκπλήρωση αυτών και δύο (2) ετών όσοι δεν είχαν καταταγεί προς εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων κατά την κατάταξή τους.3. Οι Δεκανείς ΕΠ.ΟΠ. προάγονται στον βαθμό του Λοχία με τη συμπλήρωση επτά (7) ετών στον βαθμό του Δεκανέα.4. Οι Λοχίες ΕΠ.ΟΠ. προάγονται στον βαθμό του Επιλοχία με τη συμπλήρωση δέκα (10) ετών στον βαθμό του Λοχία.5. Οι Επιλοχίες ΕΠ.ΟΠ. προάγονται στον βαθμό του Αρχιλοχία με τη συμπλήρωση δέκα (10) ετών στον βαθμό του Επιλοχία.6. Οι προαγωγές αυτές των ΕΠ.ΟΠ. γίνονται με απόφαση των Αρχηγών των οικείων Γενικών Επιτελείων, ύστερα από κρίση τους ως προακτέων
προς ενημερώσεις σας να ξέρετε ότι το βαθμολογικό άλλαξε για τους επ οπ και πιάνει απ την σειρά του 2020 και μετά δυστυχώς άλλαξε προς το χειρότερο καλό είναι να ξέρετε όμως
προς ενημερώσεις σας να ξέρετε ότι το βαθμολογικό άλλαξε για τους επ οπ και πιάνει απ την σειρά του 2020 και μετά δυστυχώς άλλαξε προς το χειρότερο καλό είναι να ξέρετε όμως
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Καλημέρα σε όλους
Το Ναυτικό έστειλε Μάιλ για κατάταξη στις 14 / 7
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Καλημέρα σε όλους
Κοίτα, δεν γνωρίζω πολλά για τις ειδικότητες που έχεις περάσει για να σου πω λεπτομέρειες και δεν θέλω να στο παίξω επιστήμονας. Αυτό που ξέρω είναι ότι το ΠΝ έχει καράβι. Για σχεδόν όλες τις ειδικότητες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Αν το αντέχεις go for it. Από την άλλη διαβιβαστής είναι από τις καλές ειδικότητες απλά δεν ξέρω τι παίζει στο ΠΒ που είσαι εσύ. Εύχομαι να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα. Εάν μπορείς να συλλέξεις παραπάνω πληροφορίες μέχρι την κατάταξη για να πας κατασταλαγμένα.
Εμένα παιδιά δεν μ έχει έρθει κανέναν ιμειλ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες