Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Εγω απορω που σας πιανουν και διαλογο στον ΑΣΕΠ εμενα συνηθως μονο που δε με βριζουν η δεν μου το κλεινουν στη μουρη οταν ρωταω κατι.
Αναλογα και που θα πεσεις αλλα εχω παρει και εγω 5-6 φορες, τις 4 μου το εκλεισαν τυπου δεν μπορουμε να ξερουμε να παρακολουθειτε και μπαμ...
να τον ακουτε τον πληροφοριοδοτη
Τωρα που ξεμπερδεψαν οι ΠΕ και ΤΕ τι μενει? η μαγικη εβδομαδα αθληματων....
ΔΕ ετοιμαστειτε αρχες Ιουλιου σας καλει το καθηκον.!

ΔΕ ετοιμαστειτε αρχες Ιουλιου σας καλει το καθηκον.!

Καλό είναι αν δεν είναι σίγουρες και αξιόπιστες να μην τις αναρτούμε . Διότι όλοι ψάχνουμε πληροφορίες και όλοι παίρνουμε , αλλά αν αντικρούονται εκεί κάποιος δεν τα λέει καλά . Εγώ ρώτησα επιτροπή αθλημάτων και μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία εικόνα για δημοτική και ότι τώρα υπάρχει εικόνα μόνο για τις άδειες τους .
όσον αφορά τον ΑΣΕΠ , σε επικοινωνία με υπάλληλο του ΑΣΕΠ , μου είπε ότι αρχές Ιουνίου έδιναν οι ΠΕ-ΤΕ και αυτό δεν έγινε . Στη συνέχεια μου είπαν ότι τρέχει γραπτός διαγωνισμός και διαγωνισμός για εκπαιδευτικούς οπότε δεν μας έχουν στα πλάνα τους καν ….
Καλησπέρα φίλε μου , κοντός ψαλμός είναι η φάση. Λίγες μέρες υπομονή και θα δούμε.. η ταπεινή μου άποψη είναι 14/7 αυτή τ εβδομάδα θα ξεκινήσουν αθλήματα οι ΠΕ ΤΕ. Και υγειονομικά οι ΔΕ έως 8/7 θα βγει η καρτέλα τους. Ουτε έχω μπάρμπα στ Βουλή ούτε έχω μιλήσει με ξαδερφάκι στον ΑΣΕΠ.. Εδώ θα είμαστε , υγεία να έχουμε..
Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου , για έμενα όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα , απλά επειδή περιμένουμε καιρό αν είναι η άποψη σου απλά να το διασαφηνίζεις . Διότι έτσι έχουν βγει πολλοί και λένε την άποψη τους αλλά γράφουν «το έμαθα ως πληροφορία» και άλλοι χαίρονται γιατί θέλουμε να τελειώσει όλο αυτό , άλλοι αγχώνονται και τελικά γυρνάμε στο μηδέν . Μην το κάνουμε χειρότερο ο ένας στον άλλον διαδίδοντας ανακρίβειες . Αν είναι έγκυρη πληροφορία , ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας . Αλλά αν είναι απλά η γνώμη σου να το ξεκαθαρίσεις . Με αγάπη πάντα .
Δεν ξερω απο που εχεις πληροφορίες αλλα ευχαριστώ εγω προσωπικα. Δεν θα χρειαστει να καλυψουν αραγε τα ατομα ωστε να ειναι ο διπλασιος αριθμος των θεσεων τα ατομα που θα δωσουν ; Με το που θα βγει ανακοινωση παντως για τα αθληματα των πε τε θα μπω να σου στειλω

Μωρε εχεις δικιο γτ οντως τα νευρα μας εχουν γινει κροσια.. γτ εχει σταδια η προκυρηξη και σε συνδυασμο προσωπικων και επαγγελματικων υποχρεωσεων έχουμε και τις προπονησεις και οσο να ειναι ειναι αλλιως μα υπηρχε ξεκαθαρο χρονοδιαγραμμα τυπου δινετε σεπτεμβρη πας με αλλη ψυχολογια απο το να εισαι στο αγνωστο.... οντως ειχε πει ο ασεπ οτι μεσα ιουνιου βλεπουμε να δινουν οι Πε.... αυτες οι ανακρίβειες ειναι π δύσκολευουν την κατασταση... παντως με τοσα ατομα αποκλειεται καποιος να μην εχει μπαρμπα βουλευτη...χαχα απλα δεν βγαινει... εκτος απο ενα παλικαρι στο facebook που λεει συνεχως οτι εχει γερο δοντι και τα αγωνισματα θα δωθουν.....2026 και εαν... φιλο βουλευτη λεει.... εν τω μεταξυ δεν ειναι διορισταιος... υπαρχει το επωνυμο του στον πινακα βεβαια αλλα οχι το ιδιο ονομα... βασικα εδω οκ ειμαστε ανωμυμα αλλα οτι εχουν κανει 2 3 προφιλ οι ιδιοι και ρωτανε .... γτ ;;; η να διαδιδουν ανακριβειες .... εγω με.το ζορι φρισκω κουραγιο να γραψω εδω οταν ολη μερα τρεχεις .χαχαχαIwannas έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 7:18 pm Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου , για έμενα όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα , απλά επειδή περιμένουμε καιρό αν είναι η άποψη σου απλά να το διασαφηνίζεις . Διότι έτσι έχουν βγει πολλοί και λένε την άποψη τους αλλά γράφουν «το έμαθα ως πληροφορία» και άλλοι χαίρονται γιατί θέλουμε να τελειώσει όλο αυτό , άλλοι αγχώνονται και τελικά γυρνάμε στο μηδέν . Μην το κάνουμε χειρότερο ο ένας στον άλλον διαδίδοντας ανακρίβειες . Αν είναι έγκυρη πληροφορία , ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας . Αλλά αν είναι απλά η γνώμη σου να το ξεκαθαρίσεις . Με αγάπη πάντα .

Νομιζα οτι ειχες οντως πληροφοριεςPliroforiodotis000 έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 7:10 pm Καλησπέρα φίλε μου , κοντός ψαλμός είναι η φάση. Λίγες μέρες υπομονή και θα δούμε.. η ταπεινή μου άποψη είναι 14/7 αυτή τ εβδομάδα θα ξεκινήσουν αθλήματα οι ΠΕ ΤΕ. Και υγειονομικά οι ΔΕ έως 8/7 θα βγει η καρτέλα τους. Ουτε έχω μπάρμπα στ Βουλή ούτε έχω μιλήσει με ξαδερφάκι στον ΑΣΕΠ.. Εδώ θα είμαστε , υγεία να έχουμε..

Φιλικα παντα...
Οπως ειπα με λιγο ψαξιμο και να παρακολουθεις ημερομηνιες βγαζεις συμπερασματα.. Τελος παντων , στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αν πατε εχει δημοσιευτει οτι στο προγραμμα 1/7 εως 31/7 ειναι τα αθληματα των ΠΕ-ΤΕ και οτι γινετε ελεγχος ενστασεων και χαρτιων στ ΔΕ. Εγω παντα οταν γραψω , δεν αναφερομαι σε γνωριμιες κ μλκσ τετοιες αλλα κυριως ψαχνω , διαβαζω και παρατηρω. Απο την αρχη της προκυριξης ανα κατηγορια παρατηρω ημερομηνιες και διαστηματα...
Καλη προπονηση με 35 βαθμους , εμεις στα πολυ βορεια τ παλευουμε <3
Το βρηκα και εχεις δικιο..Συμφωνω σε αυτο που λες απλα ξερεις ανωνυμια , ιντερνετ κτλ κτλ πολλοι εξυπνοι κυκλοφορουν.Pliroforiodotis000 έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 11:02 am Οπως ειπα με λιγο ψαξιμο και να παρακολουθεις ημερομηνιες βγαζεις συμπερασματα.. Τελος παντων , στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αν πατε εχει δημοσιευτει οτι στο προγραμμα 1/7 εως 31/7 ειναι τα αθληματα των ΠΕ-ΤΕ και οτι γινετε ελεγχος ενστασεων και χαρτιων στ ΔΕ. Εγω παντα οταν γραψω , δεν αναφερομαι σε γνωριμιες κ μλκσ τετοιες αλλα κυριως ψαχνω , διαβαζω και παρατηρω. Απο την αρχη της προκυριξης ανα κατηγορια παρατηρω ημερομηνιες και διαστηματα...
Σήμερα έχουμε 2/7 αρχίσατε αθλήματα οι ΠΕ ΤΕ;
Αρα πρέπει να βγει σήμερα ή αύριο ανακοίνωση για να βγουν οι μέρες μέχρι τέλος του μήνα! Γιατι τα αθλήματα διαρκούν 15 μέρες περίπου χωρισμένοι σε ομάδες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 5 επισκέπτες