ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
Καλησπερα,
η ειδικοτητα αρμενιστης χαρτογραφος και υδρογρφος που γραφει και ο τυπος που τα χωνει αξιζουν η οχι... ; ειμαι τοπογραφος και εκανα τα χαρτια μου; καλος η κακος τ αεκανα; νομιζα οοτι ειανι καθαρα στην ειδικοτητα μου και οτι εχουν λιγη θαλασσα...
παρακαλω βοηθηστε καποις...
η ειδικοτητα αρμενιστης χαρτογραφος και υδρογρφος που γραφει και ο τυπος που τα χωνει αξιζουν η οχι... ; ειμαι τοπογραφος και εκανα τα χαρτια μου; καλος η κακος τ αεκανα; νομιζα οοτι ειανι καθαρα στην ειδικοτητα μου και οτι εχουν λιγη θαλασσα...
παρακαλω βοηθηστε καποις...
Φιλε Δημητρη. Οι ειδικοτητες που αναφερεις τοπογραφος και υδρογραφος ειναι μονο στα χαρτια. Αν εχεις δει τη φετινη προκηρυξη εχουν αλλαξει σχεδον ολες οι ειδικοτητες. Ειδικα αυτε που αναφερεις εχουν γινει μια με τους αρμενιστες, αρα μην περιμενεις αυτοι που θα μπουν εκει θα διορθωνουν χαρτες, με το ματσακονι ολη μερα ειναι. Σχεδον κανενας εποπ δε κανει αυτο που λεει η ειδικοτητα του. Ολοι πανω κανουν τα ιδια, σφουγγαρισμα βαψιμο κλπ. Αν σας αρεσουν αυτα κανενα προβλημα. Ολα μα ολα ειναι σχετικο με το καραβι ποθ θα πας. Σε φρεγατες τα ταξιδια-πλευσιμες μερες ειναι παρα πολλες. Προφανως σε ΤΠΚ ή αρματαγωγα ειναι καλυτερα αλλα εξισου δυσκολα. Τα καθηκοντα ειναι παλι αναλογα το καραβι. Μην περιμενετε να ειστε στα ρανταρ ή πυροβολητες. Εκει πανε ΕΜΘ και πανω. Οι ΕΠΟΠ ειναι παιδια για ολες τις δουλειες και δεν το λεω υποτιμιτικα γιατι και εγω ΕΠΟΠ ειμαι. Γι αυτο κατι ξερω παραπανω. Οι εποπ σε στρατο και αρεοπορια ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα. Και στη σειρα μου (2005) απο 1300 ατομα περιπου που ειμασταν μειναν οι 300-400, χωρις υπερβολες.
Έλα παιδί μου μέσα και θα δεις το τι διαφορετικό θα κάνεις απο τον ΕΠΟΠ ναύτη που έχει απολυτήρειο λυκείου και εσύ ΕΠΟΠ ναύτη που θα έχεις πτυχείο απο ΤΕΙ ή ΑΕΙ, θα πάει το βάψιμο και το σφουγγάρισμα σφεντόνα και μη μου λές για ειδικότητα.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Ρε παιδια τζαμπα εκανα τα χαρτι αμου δηλαδη; εγς περιμενα χαρτογραφος κατι διαφορετικο απο φασινα και τετοια... εννοειται πως και αυτα ειναι στο προγραμμα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο... απο την αλλη πιστευα οτι ειναι δουλεια στεριας με λιγο καραβι ... δε ειναι ετσι; τοτε τι ζητανε 6 ατομα μονο... να μην παω;
Για να παρω μεταθεση σε λιμανι και να μην παω σε πλοιο δηλαδη δεν παιζει... Μ την καμια; Δηλαδη μια ζωη στο καραβι θα ειμαι μεσα; Εχω αγχωθει απιστευτα> ... Δεν το περιμενα ετσι... Πιστευα οτι θα παω καπου μακρια στην αρχη αλλα με τον καιρο θα μπορουσα να πιασω στερια στην αθηνα η στην θεσσαλοινκη...
θεεεε μουυυυυυυυυυυυυ την πατησα!
θεεεε μουυυυυυυυυυυυυ την πατησα!
Φιλε κρις, μεχρι να γινεις μονιμος (εφτα χρονια δηλαδη) μην περιμενεις να πας σε στερια, και μετα παιζεται. Εκτος αν εχεις τρελο βυσμα. Να ξερετε οτι εποπ στο πν=σκουπα, μαπα και βεντεξ!
Τωρα δεν μπορω να σου πω να μην τα κανεις τα χαρτια σου αλλα να σε προειδοποιησω Οτι δεν ειναι καθολου τοσο ουτοπικα οπως τα λενε ειναι ΠΟΛΥ δυσκολα. Οι ειδικοτητες ειναι ολες ιδιες.
Για αυτες τις δυο ειδικοτητες ξερει καποιος να μου τι γινεται; Τηανκς φρεγκατοβιεεεε
Οι ειδικοτητες που αναφερεις εχουν γινει μια με τον αρμενιστη. Που αρμενιστης ειναι η χειροτερη ειδικοτητα στις ενοπλες δυναμεις. Απλα επειδη εχουν γινει αλλαγες στις ειδικοτητες, οποιος μπει τωρα λογικα θα αναλαμβανει χρεοι αρμενιστοι μονο αφου υδρογραφοι/χαρτογραφοι θα ειναι ή οι παλαιοτεροι εποπ/εμθ ή οσοι εχουν καλο βυσμα.
Υπαρχει καποιος που ξερει για τις ειδικοτητες χαρτογραφου και υδρογραφου; Τι γινετε που πανε κτλ;
Παιδια επειδη ο πατερας μου ειναι αποστρατος του Π. Ν. Μου ειπε οτι ειναι πολυ δυσκολα σαν εποπ. Και υπαρχει μεγαλη ταξικη διαφορα. Στον στρατο ξηρας ειναι πιο κοντα μεταξυ τους...
Παιδια να κανω και μια διευκρινηση. Οσοι δηλωσαν στην προκηρυξη να εκπαιδευτουν στη ΔΥΚ για υποβρυχιοι καταστροφεις και πανε αλλα δεν περασουν την εκπαιδευση θα κοπουν τελειως απο το ΠΝ. Γι αυτο το εκαναν ετσι και δηλωνεις απο την αρχη. Ειναι παγιδα
Είναι βέβαιο αυτό που αναφέρεις φίλε μου;
Γιατί ώς γνωστόν είναι που είναι λίγα τα άτομα στο Π. Ν, έχουν ανάγκες και απο στελέχωση, άμα κοπούν οι ενδιαφερόμενοι (που πιστεύω ότι θα είναι αρκετοι αυτοί που θα κοπούν λόγω του μεγάλου βαθμού δυσκολίας της εκπαίδευσης) τότε δεν έχει ουσία.
Γι'αυτό ρωτάω είναι διασταυρωμένο;
Ευχαριστώ.
Γιατί ώς γνωστόν είναι που είναι λίγα τα άτομα στο Π. Ν, έχουν ανάγκες και απο στελέχωση, άμα κοπούν οι ενδιαφερόμενοι (που πιστεύω ότι θα είναι αρκετοι αυτοί που θα κοπούν λόγω του μεγάλου βαθμού δυσκολίας της εκπαίδευσης) τότε δεν έχει ουσία.
Γι'αυτό ρωτάω είναι διασταυρωμένο;
Ευχαριστώ.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
ΔΥΚ εσυ τι ειδικοτητα εβαλες; Αντε ρε τυχερουλη καλη συνεχεια και καλη επιτυχια σου ευχομαι!
(και στους υπολοιπους)

Ευχαριστώ.
Καλή επιτυχία και σε σένα!
Καλή επιτυχία και σε σένα!

Αυτο ακουγεται εκ των εσω. Εγω ειμαι ΕΠΟΠ σε φρεγατα και εχω τελειωση το σχολειο αυτοδυτων το οποιο ανηκει στη ΔΥΚ, και εβαλα βυσμα για να παω στο σχολειο αυτο. Βυσμα χρειαζεσαι σχεδον σε ολα τα σχολεια και ειδικα στη ΔΥΚ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες