Οπλουργός (ΠΑ)

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Stepdad
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Οπλουργός (ΠΑ)

Δημοσίευση από Stepdad »

Παιδιά καλησπέρα, οπλουργος έχει δηλώσει κάνεις?
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα έχω δηλώσει οπλουργός στη ΠΑ και έχω αρκετά μόρια πιστεύω περνάω. Το ερώτημα μου αν γνωρίζει κάποιος είναι αν θα μπορέσω να πάρω μετάθεση για Κρήτη (τόπος καταγωγής μου ) με δεδομένο ότι από ότι ξέρω είναι μεγάλη μονάδα με αρκετές ελλείψεις σε προσωπικό. Δηλαδή αν δηλώσω ο ίδιος ότι θέλω να κατέβω αν έχω πιθανότητες . Δεν είναι ότι θέλω να πάω στο Πεντάγωνο ξέρω εγώ.
john1000
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Επάγγελμα: Στρατιωτικος

Re: Οπλουργός (ΠΑ)

Δημοσίευση από john1000 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:51 pm Καλησπέρα έχω δηλώσει οπλουργός στη ΠΑ και έχω αρκετά μόρια πιστεύω περνάω. Το ερώτημα μου αν γνωρίζει κάποιος είναι αν θα μπορέσω να πάρω μετάθεση για Κρήτη (τόπος καταγωγής μου ) με δεδομένο ότι από ότι ξέρω είναι μεγάλη μονάδα με αρκετές ελλείψεις σε προσωπικό. Δηλαδή αν δηλώσω ο ίδιος ότι θέλω να κατέβω αν έχω πιθανότητες . Δεν είναι ότι θέλω να πάω στο Πεντάγωνο ξέρω εγώ.

Έχεις περάσει σίγουρα να ξέρεις 100% μέσα Ιουλίου θα παρουσιαστείς Τρίπολη τώρα για το αν πας Κρήτη πιθανών ναι εύκολο είναι γιατί δεν θέλει κανείς να πάει εκεί 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης