Περάσατε μαζί με το άλλον υποψήφιο με τα 360 μόρια μαζί ΠΚΕ? Σε πόα περιοχή?Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 6:49 pmΆλλον έναν με περίπου 360 μόρια αλλά γενικά ξέρω ότι πρώτον έχουν δηλώσει πολλοί αυτή την ειδικότητα και δεύτερον έχει φωνάξει περισσότερα άτομα για ΠΚΕ από όσους θα έπρεπε κανονικά (τριπλάσιο αριθμό θέσεων) άρα ίσως δούμε παραπάνω θέσεις από 20 που παίρνειGZ1 έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 5:52 pmΠοια περιοχή είσαι? Εγώ Θεσσαλονίκη. Έχεις βρει κάποιον άλλο? Τι πιθανότητες πιστεύεις ότι έχουμε?
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
τρολαρεις φυσικα, ετσι δεν ειναι??? τι λενε καποιοι το σεπτεβρη τοτε??Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 7:46 pmΑδερφέ μ όλοι μέσα στον Ιούλιο θα παρουσιαστουμεΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 4:56 pmΑν εννοείς για το πολεμικό ναυτικό δυστυχώς θα σε απογοητεύσω αλλά ούτε χαζός είμαι ούτε έχω πρόθεση να αυτοκτονήσω για να πάω Ναυτικό. Παρολου που έβαλα δύο ειδικότητες το έχω μόνο σε περίπτωση που δεν περάσω στρατό. Αλλά δεν νομίζω να με αφήσουν στην απ έξω με 598 μόρια όποτε ... Μάλλον από Σεπτέμβρη θα παω
Έτσι άκουσα και εγω αδερφέ μου το είπε ο ομαδάρχης που είχαμε στα πκεΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 7:46 pmΑδερφέ μ όλοι μέσα στον Ιούλιο θα παρουσιαστουμεΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 4:56 pmΑν εννοείς για το πολεμικό ναυτικό δυστυχώς θα σε απογοητεύσω αλλά ούτε χαζός είμαι ούτε έχω πρόθεση να αυτοκτονήσω για να πάω Ναυτικό. Παρολου που έβαλα δύο ειδικότητες το έχω μόνο σε περίπτωση που δεν περάσω στρατό. Αλλά δεν νομίζω να με αφήσουν στην απ έξω με 598 μόρια όποτε ... Μάλλον από Σεπτέμβρη θα παω
Μονο εσυ λες για Σεπτεμβρη. Ολοι στα ΠΚΕ οι μονιμοι μας ελεγαν ετοιμαστειτε για Ιουλιο.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 8:26 pmτρολαρεις φυσικα, ετσι δεν ειναι??? τι λενε καποιοι το σεπτεβρη τοτε??Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 7:46 pmΑδερφέ μ όλοι μέσα στον Ιούλιο θα παρουσιαστουμεΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 4:56 pm
Αν εννοείς για το πολεμικό ναυτικό δυστυχώς θα σε απογοητεύσω αλλά ούτε χαζός είμαι ούτε έχω πρόθεση να αυτοκτονήσω για να πάω Ναυτικό. Παρολου που έβαλα δύο ειδικότητες το έχω μόνο σε περίπτωση που δεν περάσω στρατό. Αλλά δεν νομίζω να με αφήσουν στην απ έξω με 598 μόρια όποτε ... Μάλλον από Σεπτέμβρη θα παω
Δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα λες το αντιθετο μαλιστα οτι ολοι λενε για σεπτεβρη εσεις τωρα που το ακουσατε αυτο δεν ξερω. Σκεφτειτε και το αλλο, θα μας βαλουν να κατσουμε 3 μηνες αυλωνα ολο το καλοκαιρι για εκπαιδευση με 40 βαθμους??? Δεν νομιζω αλανια
Εσυ μπες Σεπτεμβρη. Κανενας δεν μιλαει για Σεπτεμβρη που λες, μονο εσυ. Αυτο με τα 40ρια που λες ειναι μονο στο μυαλο σου. Στο παρελθον εχει μπει σειρα ΕΠΟΠ με εκπαιδευση μεσα στο καλοκαιρι. Καμια σχεση δεν εχει αυτο που λες.
Δηλαδη μας λες οτι αυτον τον μηνα βγαινουν αποτελεσματα και τον αλλον παμε στα κεντρα για εκπαιδευση αυτο μας λες με λιγα λογια σωστα????. Στο μυαλο μου αδερφε δεν ειναι τιποτα πραγματικοτητα ειναι αυτο που λεω μονο ενας χαζος θα δεχοταν να φαει το καλοκαιρι εκει μεσα. Και να το πω και διαφορετικα, αυτο που λες θα μπορουσε να ισχυσει μονο στην περιπτωση που εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομως αναγκη για στελεχη ετσι ναι να το δεχτω αλλιως αμα επαληθευτεις θα φαμε γερο μαμησι. Αυτο ειναι το μονο σιγουροΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 8:57 pmΕσυ μπες Σεπτεμβρη. Κανενας δεν μιλαει για Σεπτεμβρη που λες, μονο εσυ. Αυτο με τα 40ρια που λες ειναι μονο στο μυαλο σου. Στο παρελθον εχει μπει σειρα ΕΠΟΠ με εκπαιδευση μεσα στο καλοκαιρι. Καμια σχεση δεν εχει αυτο που λες.
Τπν επομενο μηνα ειναι η καταταξη. Αυτο σου λεμε τοση ωρα. Απλα δεν θες να το δεχτεις εσυ για δικους σου λογους. Και στην τελικη ρε αδερφουλη θες να μπεις ΕΠΟΠ, που οι συνθηκες δεν ειναι και οι πιο ευκολες και σε ενοχλει η ζεστη; Αυτο μας λες; Εχεις ιδεα που πας να μπλεξεις; Μηπως να κοιταξεις για κατι αλλο καλυτερα πιο ευκολο επαγγελματικα; Για καλο στο λεω. Δε μου φαινεσαι και για τα δυσκολα με αυτα που λες.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 9:02 pmΔηλαδη μας λες οτι αυτον τον μηνα βγαινουν αποτελεσματα και τον αλλον παμε στα κεντρα για εκπαιδευση αυτο μας λες με λιγα λογια σωστα????. Στο μυαλο μου αδερφε δεν ειναι τιποτα πραγματικοτητα ειναι αυτο που λεω μονο ενας χαζος θα δεχοταν να φαει το καλοκαιρι εκει μεσα. Και να το πω και διαφορετικα, αυτο που λες θα μπορουσε να ισχυσει μονο στην περιπτωση που εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομως αναγκη για στελεχη ετσι ναι να το δεχτω αλλιως αμα επαληθευτεις θα φαμε γερο μαμησι. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο
Τελος παντων μπορει να εχεις και δικιο δεν θα κατσουμε να τσακωθουμε για *****. Το θεμα ειναι να μπουμε οποτε και να γινει η καταταξη τον πεο δεν τον γλυτωνουμε ειδικα οσοι παμε αυλωναΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 9:06 pmΤπν επομενο μηνα ειναι η καταταξη. Αυτο σου λεμε τοση ωρα. Απλα δεν θες να το δεχτεις εσυ για δικους σου λογους. Και στην τελικη ρε αδερφουλη θες να μπεις ΕΠΟΠ, που οι συνθηκες δεν ειναι και οι πιο ευκολες και σε ενοχλει η ζεστη; Αυτο μας λες; Εχεις ιδεα που πας να μπλεξεις; Μηπως να κοιταξεις για κατι αλλο καλυτερα πιο ευκολο επαγγελματικα; Για καλο στο λεω. Δε μου φαινεσαι και για τα δυσκολα με αυτα που λες.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 9:02 pmΔηλαδη μας λες οτι αυτον τον μηνα βγαινουν αποτελεσματα και τον αλλον παμε στα κεντρα για εκπαιδευση αυτο μας λες με λιγα λογια σωστα????. Στο μυαλο μου αδερφε δεν ειναι τιποτα πραγματικοτητα ειναι αυτο που λεω μονο ενας χαζος θα δεχοταν να φαει το καλοκαιρι εκει μεσα. Και να το πω και διαφορετικα, αυτο που λες θα μπορουσε να ισχυσει μονο στην περιπτωση που εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομως αναγκη για στελεχη ετσι ναι να το δεχτω αλλιως αμα επαληθευτεις θα φαμε γερο μαμησι. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο
Όχι ρε δν θα μπουμε καλοκαίρι θα σας λυπηθουν μην ζεσταθείτε στους 40 βαθμούς... δν ξέρετε που πάτε μερικοί... δείτε προηγούμενες προκηρηξεις μόλις τελείωναν τα πκε πήγαιναν όλα γρήγορα όπως όταν ανακοινώθηκε οι πκε έλεγαν σ 5 μέρες ξεκινάνε
Το 21 που είχε βγεί προκήρυξη τον Μάρτιο η κατάταξη είχε γίνει τέλη Αυγούστου....ο λόγος που γίνεται συνήθως δεν είναι φυσικά η ζέστη... είναι ότι ξεκινάν οι καλοκαιρινές άδειες των στελεχών... οπότε αυτοί που μένουν πίσω είναι είδη λιγότεροι...+ Αυτούς που θα στείλουν να εκπαιδεύσουν τους νέους ΕΠΟΠ..δεν θα βγαίνουν οι υπηρεσίες... φυσικά κ δεν τους νοιάζει η ζέστη...
Η ημιμάθεια είναι χειροτερη από τη αμάθεια οι πκε το 21 τελείωσαν αρχές Ιουλίου.. 19 βγήκαν αποτελέσματα κ μετά από λίγο καιρό μπήκανEpiskeptis1 έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 10:22 pmΤο 21 που είχε βγεί προκήρυξη τον Μάρτιο η κατάταξη είχε γίνει τέλη Αυγούστου....ο λόγος που γίνεται συνήθως δεν είναι φυσικά η ζέστη... είναι ότι ξεκινάν οι καλοκαιρινές άδειες των στελεχών... οπότε αυτοί που μένουν πίσω είναι είδη λιγότεροι...+ Αυτούς που θα στείλουν να εκπαιδεύσουν τους νέους ΕΠΟΠ..δεν θα βγαίνουν οι υπηρεσίες... φυσικά κ δεν τους νοιάζει η ζέστη...
Νταξει ρε μαλακές το γαμησαμε το θέμα φτάνει ας είμαστε επιτυχών με το καλό και ας γίνει όποτε στον ***** θέλει η καταταξη μην πριζουμε μπάλες δεν χρειάζεται φτανειΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 10:35 pmΗ ημιμάθεια είναι χειροτερη από τη αμάθεια οι πκε το 21 τελείωσαν αρχές Ιουλίου.. 19 βγήκαν αποτελέσματα κ μετά από λίγο καιρό μπήκανEpiskeptis1 έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 10:22 pmΤο 21 που είχε βγεί προκήρυξη τον Μάρτιο η κατάταξη είχε γίνει τέλη Αυγούστου....ο λόγος που γίνεται συνήθως δεν είναι φυσικά η ζέστη... είναι ότι ξεκινάν οι καλοκαιρινές άδειες των στελεχών... οπότε αυτοί που μένουν πίσω είναι είδη λιγότεροι...+ Αυτούς που θα στείλουν να εκπαιδεύσουν τους νέους ΕΠΟΠ..δεν θα βγαίνουν οι υπηρεσίες... φυσικά κ δεν τους νοιάζει η ζέστη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες