Είναι πιθανό,δεν είναι κακή η Πέμπτη Θέση, του χρόνου 100%Episkeptis24 έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 3:02 pmD.Y.K ΔΙΠΥΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.Υπάρχει καμία ελπίδα για φέτος;
Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα να μας πάει πόσα κενά οδηγών υπάρχουν στην Δυτική Αττική ;
και φυσικά πότε θα καλυφθούν
και φυσικά πότε θα καλυφθούν
Τα κενά των οδηγών στην δυτική αττική είναι σίγουρα 7 δεν ξέρω αν είναι και παραπάνω. Πέντε κενά είχε εξ αρχής διότι πήγαν για υπογραφή 79 άτομα αντί για 84 που ήθελαν και μετά κόπηκαν και δύο γυναίκες στην Ελευσίνα όταν έδωσαν εξετάσεις. Τώρα για το πότε θα φωνάξουν άγνωστο ας ελπίσουμε μετά την πανελλαδική πρόσκληση που τελειώνει αύριο να αρχίσουν να καλούν!
5 από πριν σωστά , 2 στην Ελευσίνα επίσης σωστά άρα πάμε 7 . Γνωρίζει κανείς για κάποια άλλη παραίτηση ή κόψιμο από τις υπόλοιπες υπηρεσίες ; Είμαι επιλαχών 8 και όπως καταλαβαίνεται είμαι στο όριο για να μην με πάρουνGuest2 έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 5:19 pmΤα κενά των οδηγών στην δυτική αττική είναι σίγουρα 7 δεν ξέρω αν είναι και παραπάνω. Πέντε κενά είχε εξ αρχής διότι πήγαν για υπογραφή 79 άτομα αντί για 84 που ήθελαν και μετά κόπηκαν και δύο γυναίκες στην Ελευσίνα όταν έδωσαν εξετάσεις. Τώρα για το πότε θα φωνάξουν άγνωστο ας ελπίσουμε μετά την πανελλαδική πρόσκληση που τελειώνει αύριο να αρχίσουν να καλούν!
Καλησπέρα…είμαι 12ος επιλαχόντας σε ΔΙΠΥΝ που πήρε 24 άτομα…Έχουν ήδη κοπεί 2 από τους επιτυχόντες και οι περισσότεροι από όσους μπήκαν στους φετινούς πίνακες είναι παλιοί εποχικοί…Δεδομένου των μελλοντικών προκυρηξεων που θα τραβήξουν πολλουσ Εποχικούς υπάρχει πιθανότητα να απορροφηθώ πριν την λήξη της 5ετιας;
Είσαι δύσκολα λεβέντη μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα κάνω μια εικασία να πω ότι η πιθανότητα διορισμού, στην περίπτωσή σου, θα εξαντληθεί στο κατά πόσο θα γίνουν 12μηνοι οι παλαιοί εποχικοί, μέσα στην πενταετία.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 5:35 pm Καλησπέρα…είμαι 12ος επιλαχόντας σε ΔΙΠΥΝ που πήρε 24 άτομα…Έχουν ήδη κοπεί 2 από τους επιτυχόντες και οι περισσότεροι από όσους μπήκαν στους φετινούς πίνακες είναι παλιοί εποχικοί…Δεδομένου των μελλοντικών προκυρηξεων που θα τραβήξουν πολλουσ Εποχικούς υπάρχει πιθανότητα να απορροφηθώ πριν την λήξη της 5ετιας;
Γνωρίζει κάποιος για τα αποτελέσματα ΕΜΟΔΕ καλησπέρα...πότε θα βγουν??
Δεν γνωρίσω για άλλα κενά στην δυτική αττική αλλά αν είσαι 8ος θεωρώ μες στην χρονιά θα μπεις καθώς είναι και η εμοδε που θα φύγει κόσμος αλλά μέχρι του χρόνου θα έχουν μπει όλοι οι οδηγοί στην δυτική αττική γιατί δεν έχει πολλά άτομα ακόμα από επιλαχόντες οπότε υπομονή!
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση ! Και εγώ θεωρώ ότι με την ΕΜΟΔΕ έχουμε πολλές ελπίδες να μπω .. ειδομενGuest2 έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 11:09 pm Δεν γνωρίσω για άλλα κενά στην δυτική αττική αλλά αν είσαι 8ος θεωρώ μες στην χρονιά θα μπεις καθώς είναι και η εμοδε που θα φύγει κόσμος αλλά μέχρι του χρόνου θα έχουν μπει όλοι οι οδηγοί στην δυτική αττική γιατί δεν έχει πολλά άτομα ακόμα από επιλαχόντες οπότε υπομονή!
Καλησπερα μαγκες και εγω επιλαχων ειμαι 5ος στην αττικη
αλλα σαν μαχιμος
πως το βλεπετε θα τραβηξει φετος απο εμοδε μπας και μπουμε;
πειτε την αποψη σας ελευθερα αν γνωριζετε κατι!!!
αλλα σαν μαχιμος
πως το βλεπετε θα τραβηξει φετος απο εμοδε μπας και μπουμε;
πειτε την αποψη σας ελευθερα αν γνωριζετε κατι!!!
Γνωριζει γενικα κανεις το ποσες μερες εκανε και η προηγουμενη εμοδε για να βγει;;; Και κατι αλλο εχουν παρει κανενα επιλαχων τηλεφωνο;;
Η προηγούμενη ΕΜΟΔΕ βγήκε Δεκέμβρη και λόγω εντολών υπουργού για να κόψουν άτομα ειδικά στις έλξεις με πολλούς να συμπληρώνουν κανονικά 3 αλλά να μην μετράγανε , είχαμε αρκετή καθυστέρηση . Κλήθηκαν αρκετά παραπάνω άτομα από επιλαχόντες του τότε διαγωνισμού λόγο αθλημάτων συν ότι η καρτέλα των γιατρών ήταν από την αρχή . Επομένως δε μπορούμε να συγκρίνουμε χρονικά . Τέλη Δεκέμβρη βγήκαν οι αιτήσεις και τα παιδιά Απρίλιο κάνανε εκπαίδευση . Όμως τώρα θα γίνει εξπρές καθώς είμαστε ήδη μέσα στην αντιπυρική . Οσο για επιλαχόντες δεν έχουν καλέσει κανένας για εποχικούς ακόμα καθώς πρέπει να βγει και η σχετική διαταγή για την κάλυψη κενών . Υπομονή παιδιά η εκτίμηση των περισσότερων είναι ότι θα καλυφθούν τα κενά μαζί με της ΕΜΟΔΕ
Αποτελέσματα για Ανατολική Αττική πότε περιμένουμε ;
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε καθυστερήσει τόσο πολύ . Μπαίνει Ιούνιος και ακόμα δεν έχουν καλέσει επιλαχόντες ! 10-12 μέρες για καρτέλες αθλήματα και μετά 10 μέρες εκπαίδευση μιλάμε ότι ένας μήνας κοντά θα φύγει έτσι ! ΑΡΑ πάμε για Ιούλιο στη καλύτερη ; Δεν υπάρχει καμία λογική δυστυχώς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou, Leonidas6156 και 5 επισκέπτες