Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πράγματι και εγώ πιστεύω ότι θα κλείσει στα 40 για ΠΕΘ.Δυστυχως παραπάνω θα είναι θαύμα 
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από niasimas »

Όσον αφορά τους γενικών καθηκόντων, για μάχιμους, οποιοδήποτε όριο, μέχρι 40, πετάει κόσμο έξω, όπως έκανε και η προκ των εποχικών. Άρα θα αναζητηθεί, φαντάζομαι, από σωματεία, όριο 45. Για οδηγούς, το 50 καλά είναι. Γενικώς, από ότι καταλαβαίνω, θέλουν να τα πάνε στα όρια της προκ του 19. Τώρα, για τα κενά, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παίζει σε κάθε νομό. Πρέπει να περιμένουμε.
Επισκέπτης

Παιδιά ερώτηση ΣΟΣ ! Η πρόσκληση ενδιαφέροντος για Ανατολική Αττική αφορά μόνο Επιλαχόντες ή και επιτυχόντες ; Δηλαδή αν είναι επιτυχών σε άλλη διπυ μπορώ να δηλώσω ; 
epox2020

Δημοσίευση από epox2020 »

λοιπον σας διαβαζω εδω και λιγες μερες.πραγματικα,εκτος απο μια-δυο σωστες απαντησεις,ολοι οι υπολοιποι γραφετε οτι να'ναι.και το θεμα δεν ειναι αυτο,αλλα οτι τα γραφετε και με σιγουρια! κοιμαστε τον υπνο του δικαιου. ειμαι 5 χρονια εποχικος και θα πω πως ξερω πολλα μιας και ειμαι ιδια βαρδια με μελος του ΔΣ του Πασσυπ.δεν θα αναφερω κατι εδω,παρα μονο θα σας δωσω μια και μοναδικη πληροφορια. πραγματι η ηλικια για τους 7ετεις θα κινηθει εκει στα 40 εως 45.δεν εχει οριστικοποιηθει ακομη μιας και αυτο θα γινει μετα με ενα ΠΔ. ΟΜΩΣ στην ηλικια αυτη θα προσμετρωνται οι αντιπυρικες.δηλαδη καποιος που θα ειναι 40χρονων,με 5 αντιπυρικες,θα λογιζεται ως 35 για την προκυρηξη. αυτο σημαινει οτι απαξ και ξεκινησουν να μπαινουν εποχικοι ως 7ετεις,αυτοι που εχουν αρχικες ελπιδες ειναι αυτοι με τις περισσοτερες αντιπυρικες. η θεληση και επιδιωξη του Πασσυπ ειναι να απορροφηθουν εστω και σταδιακα ΟΛΟΙ οι υπαρχοντες εποχικοι συν οσοι κοπηκαν και εμειναν εκτος σε αυτη την προκυρηξη.το Σωματειο κανει σοβαρη δουλεια και οσοι το κατηγορουν,θα αναφερω απλα τον στιχο 'δεντρο που ολοι το πετροβολουν,ειναι αυτο που εχει για να δωσει'..αυτα απο εμενα και ξερετε εσεις οι μερικοι..συνεχιστε να γραφετε μ@λακιες...

Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Δευ Μάιος 26, 2025 10:01 am Δημιούργησα νέο θέμα με τίτλο "Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας", στον παρακάτω σύνδεσμο. 

Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ) - Forum για Θητεία και Στρατό

Παρακαλώ πολύ οι συζητήσεις που αφορούν το νέο αυτό θεσμό, να συνεχίσουν εκεί. 

Εσύ που γράφεις επάνω, για τα 40 κτλ ,δεν το γράφεις στο σωστό σημείο.......

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 26, 2025 11:53 pm
D.Y.K έγραψε: Δευ Μάιος 26, 2025 10:01 am Δημιούργησα νέο θέμα με τίτλο "Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας", στον παρακάτω σύνδεσμο. 

Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ) - Forum για Θητεία και Στρατό

Παρακαλώ πολύ οι συζητήσεις που αφορούν το νέο αυτό θεσμό, να συνεχίσουν εκεί. 

Εσύ που γράφεις επάνω, για τα 40 κτλ ,δεν το γράφεις στο σωστό σημείο.......

Έλα ρε ο καμμένος, πυροβολημενος, άρχισε να γράφει εκει τώρα. Ενδιαφέρον 
Επισκέπτης

epox2020 έγραψε: Δευ Μάιος 26, 2025 11:20 pm λοιπον σας διαβαζω εδω και λιγες μερες.πραγματικα,εκτος απο μια-δυο σωστες απαντησεις,ολοι οι υπολοιποι γραφετε οτι να'ναι.και το θεμα δεν ειναι αυτο,αλλα οτι τα γραφετε και με σιγουρια! κοιμαστε τον υπνο του δικαιου. ειμαι 5 χρονια εποχικος και θα πω πως ξερω πολλα μιας και ειμαι ιδια βαρδια με μελος του ΔΣ του Πασσυπ.δεν θα αναφερω κατι εδω,παρα μονο θα σας δωσω μια και μοναδικη πληροφορια. πραγματι η ηλικια για τους 7ετεις θα κινηθει εκει στα 40 εως 45.δεν εχει οριστικοποιηθει ακομη μιας και αυτο θα γινει μετα με ενα ΠΔ. ΟΜΩΣ στην ηλικια αυτη θα προσμετρωνται οι αντιπυρικες.δηλαδη καποιος που θα ειναι 40χρονων,με 5 αντιπυρικες,θα λογιζεται ως 35 για την προκυρηξη. αυτο σημαινει οτι απαξ και ξεκινησουν να μπαινουν εποχικοι ως 7ετεις,αυτοι που εχουν αρχικες ελπιδες ειναι αυτοι με τις περισσοτερες αντιπυρικες. η θεληση και επιδιωξη του Πασσυπ ειναι να απορροφηθουν εστω και σταδιακα ΟΛΟΙ οι υπαρχοντες εποχικοι συν οσοι κοπηκαν και εμειναν εκτος σε αυτη την προκυρηξη.το Σωματειο κανει σοβαρη δουλεια και οσοι το κατηγορουν,θα αναφερω απλα τον στιχο 'δεντρο που ολοι το πετροβολουν,ειναι αυτο που εχει για να δωσει'..αυτα απο εμενα και ξερετε εσεις οι μερικοι..συνεχιστε να γραφετε μ@λακιες...

Μάλλον αυτό το μέλος της πασσυπ ή ψέμματα σου λέει ή έχει τέτοια γραμμή. 
σε όλο το άρθρο, αν το διαβάσεις, γιατί μέσα το άρθρο λέει για που προβλέπεται να εκδοθεί Π.Δ αναφέρει ότι το μόνο Π.Δ που θα εκδοθεί για αυτόν τον Νόμο ειναι στο τέλος της παραγράφου 1. Που λέει καθαρά και το περιεχόμενο του Π.Δ που θα εκδοθεί:Με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται με πρόταση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, δύναται να αυξάνεται ή να μειώνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων της ως άνω κατηγορίας προσωπικού.

niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 26, 2025 11:12 pm Παιδιά ερώτηση ΣΟΣ ! Η πρόσκληση ενδιαφέροντος για Ανατολική Αττική αφορά μόνο Επιλαχόντες ή και επιτυχόντες ; Δηλαδή αν είναι επιτυχών σε άλλη διπυ μπορώ να δηλώσω ; 

Έχει απαντηθεί στην σελίδα 80. Μόνο επιλαχόντες.

Sdnaepoxikos

Δημοσίευση από Sdnaepoxikos »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 26, 2025 10:18 am Epoxikos19 »  είτε καμένος είτε φτιαγμένος είτε βλαμμένος όπως τους χαρακτηρίζεις όλους αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί σου  οι επί θητείας εγιναν για να λυθεί το θέμα με τους ΠΠΥ και να σταματήσουν οι λιμοκοντόροι να λιγουρεύονται θέσεις που άλλοι τις κατάκτησαν με αγώνες στο πεζοδρόμιο για  χρόνια, προϋπηρεσία δεκαετιών  και αίμα συνάδελφων τους στο πεδίο της μάχης και όχι με γυαλί ηλίου, κινητά στο χέρι και φρέντο καπουτσίνο . Ακόμα και ο αείμνηστος συνάδελφός μας που σκοτώθηκε  στην Θάσο ήταν από το 1995  έως το 2004 δασοπυροσβέστης. ΟΙ άξιοι θα μπουν ΕΜΟΔΕ και ΠΕΘ .

Φίλε εσύ όταν γράφεις πρέπει να στρίβεις μια τριφυλλάρα πιο τούμπανο και απο του ΝΑΝ. Αλάνι μου δεν πρόκειται να μπει κανενας 5ετης, οι 5ετης πέραν του οτι ειναι όλοι σχεδόν μεγάλοι σε ηλικία, εχουν βολευτεί με αυτή τη κατάσταση θα φτάσουν στα 67 και καθισιο. Άσε που άμα θέλουν να μονιμοποιηθουν το κάνουν όσοι θέλουν μεσω του θεσμού τους. Ενημερωσου πριν γράψεις και δημιουργήσεις σύγχυση στα παιδιά. Απ τη μερα που γράφεις εδώ μεσα μόνο προβλήματα δημιουργεις και δεν στέκει τίποτα σχεδόν απ οτι λες. Έχεις πάρει ενα κινητό πίνεις τα μπαφονια σου και γραααααφεις. Ασε μας ρε φιλε τραβα στην μονιμότητα σου άδειασε μας τη γωνία.
epox2020

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 12:45 am
epox2020 έγραψε: Δευ Μάιος 26, 2025 11:20 pm λοιπον σας διαβαζω εδω και λιγες μερες.πραγματικα,εκτος απο μια-δυο σωστες απαντησεις,ολοι οι υπολοιποι γραφετε οτι να'ναι.και το θεμα δεν ειναι αυτο,αλλα οτι τα γραφετε και με σιγουρια! κοιμαστε τον υπνο του δικαιου. ειμαι 5 χρονια εποχικος και θα πω πως ξερω πολλα μιας και ειμαι ιδια βαρδια με μελος του ΔΣ του Πασσυπ.δεν θα αναφερω κατι εδω,παρα μονο θα σας δωσω μια και μοναδικη πληροφορια. πραγματι η ηλικια για τους 7ετεις θα κινηθει εκει στα 40 εως 45.δεν εχει οριστικοποιηθει ακομη μιας και αυτο θα γινει μετα με ενα ΠΔ. ΟΜΩΣ στην ηλικια αυτη θα προσμετρωνται οι αντιπυρικες.δηλαδη καποιος που θα ειναι 40χρονων,με 5 αντιπυρικες,θα λογιζεται ως 35 για την προκυρηξη. αυτο σημαινει οτι απαξ και ξεκινησουν να μπαινουν εποχικοι ως 7ετεις,αυτοι που εχουν αρχικες ελπιδες ειναι αυτοι με τις περισσοτερες αντιπυρικες. η θεληση και επιδιωξη του Πασσυπ ειναι να απορροφηθουν εστω και σταδιακα ΟΛΟΙ οι υπαρχοντες εποχικοι συν οσοι κοπηκαν και εμειναν εκτος σε αυτη την προκυρηξη.το Σωματειο κανει σοβαρη δουλεια και οσοι το κατηγορουν,θα αναφερω απλα τον στιχο 'δεντρο που ολοι το πετροβολουν,ειναι αυτο που εχει για να δωσει'..αυτα απο εμενα και ξερετε εσεις οι μερικοι..συνεχιστε να γραφετε μ@λακιες...

σε όλο το άρθρο, αν το διαβάσεις, γιατί μέσα το άρθρο λέει για που προβλέπεται να εκδοθεί Π.Δ αναφέρει ότι το μόνο Π.Δ που θα εκδοθεί για αυτόν τον Νόμο ειναι στο τέλος της παραγράφου 1. Που λέει καθαρά και το περιεχόμενο του Π.Δ που θα εκδοθεί:Με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται με πρόταση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, δύναται να αυξάνεται ή να μειώνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων της ως άνω κατηγορίας προσωπικού.

οτι πεις μεγαλε..δεν εχω αναγκη να σου αποδειξω τιποτα.ολα οσα εχουν γινει εως τωρα,τα ηξερα πριν καν ανακοινωθουν,ακριβως λογω της Πασσυπ.ετσι ελεγαν και για το οριο ηλικιας της εμοδε στα 31 και μεσα σε ενα βραδυ εγινε 35.ουτε ο ιδιος ο Κικιλιας δεν το ειχε μαθει.οπως ακριβως εγινε και με τον Βοριδη,που βρεθηκαν κονδυλια για να γινει 8μηνο..φιλακια..

Επισκέπτης

epox2020 έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 6:02 am

οτι πεις μεγαλε..δεν εχω αναγκη να σου αποδειξω τιποτα.ολα οσα εχουν γινει εως τωρα,τα ηξερα πριν καν ανακοινωθουν,ακριβως λογω της Πασσυπ.ετσι ελεγαν και για το οριο ηλικιας της εμοδε στα 31 και μεσα σε ενα βραδυ εγινε 35.ουτε ο ιδιος ο Κικιλιας δεν το ειχε μαθει.οπως ακριβως εγινε και με τον Βοριδη,που βρεθηκαν κονδυλια για να γινει 8μηνο..φιλακια..

Ξέρεις γιατί θα αποτύχει και η δικιά σου γενιά? Γιατί έχουμε 2025 και πιστεύετε στην Πολιτική και πολιτικούς.  Η πλάκα είναι ότι όλα είναι πάντα γραμμένα κάπου, οτι παράκαμψη γίνεται  σε νόμους, κτλ  ειναι πάντα εις βάρος άλλης κοινωνικής ομάδας....οπότε άσε τα κονδύλια 
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από D.Y.K »

Episkeptis24 έγραψε: Δευ Μάιος 26, 2025 8:21 pm Παιδιά είμαι επιλαχών στις 5 πρώτες θέσεις στους εργάτες του νομού μου της προκήρυξης 2500 πυροσβεστών εποχικών.Γνωρίζει κάποιος εάν έχω ελπίδες να με καλέσουν φέτος; 
Ευχαριστώ!! 

Σε ποια ΔΙΠΥΝ; 
epox2020

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 6:22 am
epox2020 έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 6:02 am

Ξέρεις γιατί θα αποτύχει και η δικιά σου γενιά? Γιατί έχουμε 2025 και πιστεύετε στην Πολιτική και πολιτικούς.  Η πλάκα είναι ότι όλα είναι πάντα γραμμένα κάπου, οτι παράκαμψη γίνεται  σε νόμους, κτλ  ειναι πάντα εις βάρος άλλης κοινωνικής ομάδας....οπότε άσε τα κονδύλια 

Σε ποια πολιτικη πιστευουμε ακριβως;;31 Οκτωμβρη καναμε ντου και καταληψη στο Υπουργειο.πλακωθηκαμε με τα ματ και φαγαμε χημικα..δεν εισαι σε θεση να εκφερεις καμια αποψη διοτι εισαι βαθια νυχτωμενος φιλε μου.και το οτι εισαι νυχτωμενος φαινεται απο αυτα που γραφεις.ασε μας εμας λοιπον και κοιτα την καμπουρα σου..
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους . Γνωρίζουμε πότε θα βγουν επιλαχόντες για τις ΔΙΠΥΝ ; φτάνει Ιούνιος και δεν βλέπω κινητικότητα πέρα από Ανατολική Αττική . Επίσης αποτελέσματα για εκεί πότε θα βγουν πιστεύετε;
Episkeptis24

Δημοσίευση από Episkeptis24 »

D.Y.K έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 10:04 am
Episkeptis24 έγραψε: Δευ Μάιος 26, 2025 8:21 pm Παιδιά είμαι επιλαχών στις 5 πρώτες θέσεις στους εργάτες του νομού μου της προκήρυξης 2500 πυροσβεστών εποχικών.Γνωρίζει κάποιος εάν έχω ελπίδες να με καλέσουν φέτος; 
Ευχαριστώ!! 

Σε ποια ΔΙΠΥΝ; 

D.Y.K  ΔΙΠΥΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.Υπάρχει καμία ελπίδα για φέτος; 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες