ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα παιδια... ! εχω τελειωσει ιατρικη σχολη...

και κατα πασα πιθανοτητα παρουσιαζομαι στην αρτα τον αυγουστο...

εθελα να ρωτησω μετα τν ορκομωσια τι γινεται... Θα μας στηλουνε αθηνα η θεσσαλονικη;

ευχαριστω...

Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Καλησπερα παιδια, σημερα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστο στο κευγ αρτας 17 αυγουστου... Καμια συμβουλη; Τι ειδικοτητα πρεπει να παρω για να περασω καλα; Υγ: Σπουδαζω κοινωνιολογια (ασχετο με το υγειονομικο)
Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Στο υγειονομικό μετά την Άρτα η εκπαίδευση στην ειδικότητα για τους Αθηναίους γίνεται στο 401 στην Αθήνα ή μπορεί να σε στείλουν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας; Γνωρίζει κανείς; Και που κάνουν παραμεθώριο οι υγειονομικάριοι;
1980ΓΜΣ
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από 1980ΓΜΣ »

Ρε παιδιά εγώ έχω μια άλλη απορία και ψάχνοντας μπήκα σε αυτό το πολύ καλό site...
Είμαι βιολόγος και πέρυσι μου ήρθε το χαρτί κατάταξης για υγειονομικό Άρτας. Πήρα αναβολή ενός έτους για λόγους υγείας και φέτος μου έρχεται για πεζικό Τρίπολης (!). Μπορώ με το πτυχίο μου να κάνω κάποια αίτηση και να ζητήσω μετάθεση στο υγειονομικό; Μπαίνω 11 Αυγούστου...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από Nassos »

1980ΓΜΣ έγραψε:Ρε παιδιά εγώ έχω μια άλλη απορία και ψάχνοντας μπήκα σε αυτό το πολύ καλό site...
Είμαι βιολόγος και πέρυσι μου ήρθε το χαρτί κατάταξης για υγειονομικό Άρτας. Πήρα αναβολή ενός έτους για λόγους υγείας και φέτος μου έρχεται για πεζικό Τρίπολης (!). Μπορώ με το πτυχίο μου να κάνω κάποια αίτηση και να ζητήσω μετάθεση στο υγειονομικό; Μπαίνω 11 Αυγούστου...

Με ένα βύσμα όλα είναι πιθανά. Αλλά όποια ειδκότητα και να έχεις, στο Υγειονομικό δεν θα κάνεις κάτι σχετικό με αυτή.
natale0510
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από natale0510 »

Καλησπερα παιδια θελω να κανω την εξης ερωτηση.
Ειμαι πτυχιουχος Φαρμακοποιος και εκανα τα χαρτια μου για να κανω τη θητεια μου τον ερχομενο Φεβρουαριο. Δηλωσα οτι επιθυμω να γινω αλεξιπτωτιστης αλλα εχω τις εξης αποριες :
α) Θα ολοκληρωσω την Υγειονομικη Εκπαιδευση στην Αρτα
β) Αν γινω δεκτος στην Σχολη Αλεξιπτωτιστων τι γινεται με την Υγειονομικη Εκπαιδευση
γ) Ισχυει οτι παιρνουν μονο βυσματα πλεον στα αλεξιπτωτα και αν ναι τι επιδοσεις πρεπει να εχω ωστε να με παρουν σιγουρα;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
natale0510
Στρατιώτης
Στρατιώτης

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Κανεις;
Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Καλησπερα σε ολους

Ειμαι ιατρος αποφοιτος εξωτερικου (εκτος ΕΕ) με 1 χρονο ειδικοτητας στην Γυναικολογια.

Εχω παρει την απαραιτητη αναγνωρηση απο το ΔΟΑΤΑΠ.

Εκοψα την αναβολη το Οκτωμβριο για να με Αρχισω την θητεια το Φεβρουαριο.

Υπαρχη περιπτωση να μου ερθει το χαρτη για καπου αλλου εκτος απο το ΚΕΥ Αρτας; Αν ναι

Που ακριβως; Τι ειδικοτητα θα μου δωσουνε εκει μεσα Στο ΚΕ; Ποσο θα μεινω στο κεντρο 45 ημερες η περισσοτερα; Μετα παω στρατιωτικο νοσοκομειο η μεταθεση σε μονοδα;

Επιτρεπεται να εχεις κανεις Φορητο υπολογιστη μαζι του; Η χρησιμοποιειση κινητων εχει περιορισμους;

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.

Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Σπανια ενας γιατρος δεν κατατασσεται στο κευγ στη αρτα κατα 99% θα καταταγεις στην αρτα θα κατσεις 30 μερες για βασικη εκπαιδυση Γιατι πλεον η θητεια ειναι 9μηνες, αλλα επειδη εισαι γιατρος θα κατσεις αλλες 2 εβδομαδες για ειδικοτητα αρτα κ μετα σε στρατιωτικο νοσοκομειο αλλες 2 εβδομαδες για συναχιση ειδικοτητας κ καλα, κ μετα θα παρεις μεταθεση στην μοναδα οπου θα εισαι στο στεπ της μοναδας ως γιατρος ουτε σκοπιες ουτε τπτ αντε καμια εφημερια. Στην αρτα ειναι πολυ χαλαρα περσι καταταχθηκε ενας φιλος γιατρος πηρε αυτοκινητο τοχε μεσα στο στρατοπεδο κ laptop κ κινητα ολα, αντε τις Πρωτες μερες ναναι λιγο αυστηρα κ το κυριοτερο το επιπεδο ειναι πολυ ανεβασμενο.

Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Παιδιά εγώ διέκοψα την αναβολή μου τον Αύγουστο. Οπότε λογικά μπαίνω Φεβρουάριο. Έχω πτυχίο ψυχολογίας, συμβουλευτικής ψυχολογίας και μεταπτυχιακό οργανωτικής ψυχολογίας (ψυχομετρικά τεστ κλπ.). «Λογικά» δεν θα έπρεπε να με πάρουν στο υγειονομικό;

Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Ναι, θα σε παρουν στο υγειονομικο και μετα θα γινεις ΟΨΜ. Χωρις υπερβολη, ειναι μακραν η καλυτερη ειδικοτητα που υπαρχει στον στρατο για παρα πολλους λογους.
Daniel
Στρατιώτης
Στρατιώτης

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από Daniel »

Μόνο που δεν με πήραν στο υγειονομικό. με έβαλαν διαβιβάσεις Καλαμάτα. αν είναι δυνατόν!

natale0510
Στρατιώτης
Στρατιώτης

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Καλησπερα παιδια σημερα ηρθε το χαρτι καταταξης μου για Υγειονομικο στην Αρτα.
Ξερει κανεις ποσο ακριβως θα διαρκεσει η εκπαιδευση εκει και αν θα μας στειλουν τελικα στην Αθηνα για εκπαιδευση (κατι ακουσα για το 441 στο Ρουφ). Ειμαι φαρμακοποιος.
Anonymous

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Αθήνα 401 ή 412 Ξάνθη είναι καλύτερα;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)

Δημοσίευση από Rafale »

Ξανθη 412
Στρατός και θητεία