Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά έχει κανείς ιδέα πότε αναμένονται οι στολές;;
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 17, 2025 11:01 am Εγώ που πλήρωσα και μου τον φέρανε σπίτι καταλαβαίνετε τι εννοώ...και που δεν έχω πιάσει ποτέ τιμόνι φορτηγού στη ζωή μου αλλά ήταν και αυτά τα μόρια βλέπεις.....τώρα τι κάνουμε?? καμία συμβούλη?
Και μου πήγε και 3κ όλο αυτό 

Εσύ έπιασες όλο το νόημα..τι θα κάτσεις να ασχοληθείς όπως εμείς οι " ρομαντικοί" άντε ρε. Αφού άλλωστε αρπαχτη είναι αυτά τα σώματα πλέον .ο θάνατος σου η ζωή μου
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

Φτιάχτηκε νέο θέμα για συζητήσεις συνδικαλιστικού περιεχομένου.

Τα μηνύματα για ομοσπονδίες και οργανώσεις να δημοσιεύονται εκεί.
Επισκέπτης

Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει περίπτωση να γίνει αύξηση των θέσεων πχ από 2500 να πάνε στις 3000 ? Ρωτάω λόγω των δημοσιεύσεων που κυκλοφορούν για μη επαρκή αριθμό θέσεων σε αρκετές υπηρεσίες. Από ότι ξέρω έχει ξαναγίνει αυτό το 2003/2004 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 18, 2025 12:56 pm Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει περίπτωση να γίνει αύξηση των θέσεων πχ από 2500 να πάνε στις 3000 ? Ρωτάω λόγω των δημοσιεύσεων που κυκλοφορούν για μη επαρκή αριθμό θέσεων σε αρκετές υπηρεσίες. Από ότι ξέρω έχει ξαναγίνει αυτό το 2003/2004 

Καλημέρα καλή ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος ας απαντηση...!!!
Epoxikos19passypmono

Δημοσίευση από Epoxikos19passypmono »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 18, 2025 12:56 pm Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει περίπτωση να γίνει αύξηση των θέσεων πχ από 2500 να πάνε στις 3000 ? Ρωτάω λόγω των δημοσιεύσεων που κυκλοφορούν για μη επαρκή αριθμό θέσεων σε αρκετές υπηρεσίες. Από ότι ξέρω έχει ξαναγίνει αυτό το 2003/2004 

Καμια τέτοια περίπτωση
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Στην Αθήνα υπάρχει γυναίκα οδηγός που ηταν μαχιμη και πήγαινε με πατίνι από αυτά που νοικιάζουν στην υπηρεσια γιατι φοβόταν να οδηγήσει ΙΧ και τωρα εγινε οδηγός Πυροσβεστικου για να μη χάσει τη δουλειά. Κατσε στ αυγά σου κυρα μου θα βασανίσεις κανα χριστιανο θα κλείσεις κανα σπίτι. Κακώς επέτρεψαν να συμβεί αυτό έπρεπε να υπάρχει προϋπηρεσία ως απαραίτητο προσόν. Ας ευχηθούμε να μη θρηνησουμε νεκρούς φέτος. Μας αρέσει ή όχι αυτη είναι η πραγματικότητα παιδια. Ωμά. Το ίδιο ισχύει  φυσικά και για όσους δεν είχαν ιδέα από οδήγηση πυροσβεστικων και πηγανε και βγάλανε δίπλωμα για να κρατήσουν τη δουλειά.
Επισκέπτης

Το 19 και πόσο μάλλον το 20 βγήκανε διπλώματα για την προκήρυξη και τα παιδιά είχαν θέληση και μάθανε ! Όρεξη να υπάρχει και όλα γίνονται . Θέματα ασφαλείας δεν τίθενται διότι κανένας αξιωματικός δεν θα παίξει την καριέρα του για το χουνερι ενός εποχικού . Επιπλέον ως μάχιμος , αν δεις ότι ο οδηγός σου δεν μπορεί απλά ενημέρωσε τον ΑΞΥΠ 

Επισκέπτης

Καλημέρα και καλή εβδομάδα , έχουμε εικόνα για τα κενά καθόλου παιδιά ; Εκτίμηση ή κάποια φήμη για το πότε θα καλυφθούν από επιλαχόντες ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 9:38 am Καλημέρα και καλή εβδομάδα , έχουμε εικόνα για τα κενά καθόλου παιδιά ; Εκτίμηση ή κάποια φήμη για το πότε θα καλυφθούν από επιλαχόντες ; 

Καλημέρα πιστεύω σε κάνα μήνα θα καλέσουν επιλαχόντες....άποψη μου πάντα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 10:15 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 9:38 am Καλημέρα και καλή εβδομάδα , έχουμε εικόνα για τα κενά καθόλου παιδιά ; Εκτίμηση ή κάποια φήμη για το πότε θα καλυφθούν από επιλαχόντες ; 

Καλημέρα πιστεύω σε κάνα μήνα θα καλέσουν επιλαχόντες....άποψη μου πάντα 

Νομίζω ότι θα έχουν καθυστερήσει ωστόσο , καθώς μέχρι να περάσουμε γιατρούς αθλήματα εκπαίδευση καλό Ιούλιο και μάλιστα εγώ βλέπω μέσα προς τέλη Ιουλίου 

Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Εγώ έμαθα ότι ο Μπαρδάκης μιας και αναφέρεστε σε αυτό το παληκαρι όπως και αρκετοί ακόμα εποχικοί δεν θα κάνουν τα χαρτιά τους για ΕΜΟΔΕ. Ειναι εντυπωσιακό πάντως αν το σκεφτεί κανείς αυτό σημαίνει πως ειδικά αυτός από το Σωματείο κάτι άλλο έχει συμφωνήσει για μετα την αντιπυρική για να μην κανει τα χαρτια του για εμοδε. Το κακό είναι πως δεν θα τραβηχτουν επιλαχόντες αρκετοί εποχικοί μετά το 8μηνο που κατάφεραν βολεύει πολλούς σε συνδυασμό με τις φήμες για προκήρυξη σε σταθμούς που έχει συμφωνήσει το πασσυπ από τον ερχόμενο χειμώνα.
Επισκέπτης

Visitor έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 1:28 pm Εγώ έμαθα ότι ο Μπαρδάκης μιας και αναφέρεστε σε αυτό το παληκαρι όπως και αρκετοί ακόμα εποχικοί δεν θα κάνουν τα χαρτιά τους για ΕΜΟΔΕ. Ειναι εντυπωσιακό πάντως αν το σκεφτεί κανείς αυτό σημαίνει πως ειδικά αυτός από το Σωματείο κάτι άλλο έχει συμφωνήσει για μετα την αντιπυρική για να μην κανει τα χαρτια του για εμοδε. Το κακό είναι πως δεν θα τραβηχτουν επιλαχόντες αρκετοί εποχικοί μετά το 8μηνο που κατάφεραν βολεύει πολλούς σε συνδυασμό με τις φήμες για προκήρυξη σε σταθμούς που έχει συμφωνήσει το πασσυπ από τον ερχόμενο χειμώνα.

Το θέμα είναι πότε θα τραβήξει επιλαχόντες για εποχικούς ! Οτι αφορά τον συνδικαλισμό καθώς και την ΕΜΟΔΕ υπάρχει διαφορετικό νήμα . Ωστόσο πιστεύω μας αφορά περισσότερο τα κενά των εποχικών καθώς και οι παραιτήσεις που από ότι διανύεται κάθε μέρα υπάρχει και μια νέα 

Spn

Δημοσίευση από Spn »

Παντως για το θεμα των οδηγων θα σας δωσω ενα παραδειγμα. Γυναικα εποχικος στην π.υ. Ελευσινας κοντεψε να τουμπαρει το φορτηγο. Ο εκπαιδευτης την εκοψε αλλα υπαρχει επανεξεταση στην ακαδημια της πυροσβεστικης. Καταλαβαινετε τι τηλεφωνα θα γινουν για να μεινει. 
Και υπαρχουν κι αλλα τετοια παραδειγματα αλλα αυτο ειναι το κορυφαιο γιατι πηγε να σκοτωσει κοσμο. Αν τελικα της δωσουν διπλωμα τοτε μιλαμε για μεγα ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Οσοι ειστε επιλαχοντες στην Δυτικη Αττικη ενεργοποιηθειτε.
Επισκέπτης

Αυτό που κάνεις όμως φίλε δεν είναι σωστό, διότι στην Ελευσίνα είναι μόνο μια γυναίκα και μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει ποια είναι με ονοματεπώνυμο να την εντοπίσει και να της δημιουργήσει και αλλού είδους πρόβλημα,θα μπορούσες να αρκεστείς στο περιστατικό χωρίς να αναφέρεις περιοχές και συγκεκριμένους σταθμούς.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες