Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Bezstoli

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Bezstoli »

Παλικάρια είναι απίστευτο τελικά το πόση αμορφωσιά υπάρχει στο Πυροσβεστικό Σώμα. Ειλικρινά έχω πέσει από τα σύννεφα με όσα διαβάζω. Του εξηγούν του άλλου τόσοι άνθρωποι ένα πράγμα και δεν θέλει να το καταλάβει γιατί έτσι τον βολεύει.

Ο αλλος στέλνει και την προκήρυξη για να μας πεισει και αυτο που γράφει η προκήρυξη ειναι αυτο που λενε ολοι αλλα ο ιδιος δεν δέχεται!

Απίστευτα πράγματα πως περνάτε τον ψυχίατρο μερικοί είναι απορίας άξιο. 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ως αντιπυρική περίοδος λογίζεται, οποιοδήποτε κατ’ έτος χρονικό διάστημα, κατά το οποίο ο υποψήφιος απασχολήθηκε με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, η οποία δεν έχει καταγγελθεί από το Π.Σ. 

Μου θυμιζετε τον γκεμπελς εκτος αν ειστε αγράμματοι και οι 2....αλλά πως ? 
μάλλον αλλα θέλετε να καταλάβετε εσείς, δικαίωμα σας άλλωστε  ελεύθερη ειμαστε να πιστεύουμε οτι θέλουμε. 
απλά το οποιαδήποτε χρονικό διάστημα δεν είναι συγκεκριμένο......ειναι οποιαδήποτε....και στα αγγλικά να το γράψω μηπως οι μουρτζοβλαχοι το θελουν στα  British 
Epoxikos19

Δημοσίευση από Epoxikos19 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 6:05 pm Ως αντιπυρική περίοδος λογίζεται, οποιοδήποτε κατ’ έτος χρονικό διάστημα, κατά το οποίο ο υποψήφιος απασχολήθηκε με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, η οποία δεν έχει καταγγελθεί από το Π.Σ. 

Μου θυμιζετε τον γκεμπελς εκτος αν ειστε αγράμματοι και οι 2....αλλά πως ? 
μάλλον αλλα θέλετε να καταλάβετε εσείς, δικαίωμα σας άλλωστε  ελεύθερη ειμαστε να πιστεύουμε οτι θέλουμε. 
απλά το οποιαδήποτε χρονικό διάστημα δεν είναι συγκεκριμένο......ειναι οποιαδήποτε....και στα αγγλικά να το γράψω μηπως οι μουρτζοβλαχοι το θελουν στα  British 

Το ρήμα "απασχολήθηκε" είναι:• οριστική αορίστου (παρελθοντικός χρόνος),• στην παθητική φωνή,• και σημαίνει ότι η απασχόληση συνέβη στο παρελθόν και ολοκληρώθηκε.Παράδειγμα:«Απασχολήθηκε στο Δήμο για έξι μήνες.»=> Δηλώνει ότι έχει τελειώσει η απασχόληση.Αν χρειάζεσαι να δείξει ότι είναι ακόμα σε εξέλιξη, τότε θα έλεγες:"Απασχολείται" (ενεστώτας παθητικής φωνής).
Η φράση "πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η σύμβαση" σημαίνει συνήθως ότι η σύμβαση πρέπει να έχει λήξει/τελειώσει για να μπορέσει κάποιος να λάβει τα μόρια. Αν η προκήρυξη ή το σχετικό έγγραφο δεν το διευκρινίζει ρητά, η γενική πρακτική είναι ότι:• Αν ζητείται αποδεικτικό εμπειρίας, η εμπειρία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί για να αποδεικνύεται πλήρως (π.χ., με βεβαίωση λήξης σύμβασης ή ένσημα).

Αυτά λέει το ChatGPT τεχνητή νοημοσύνη δηλαδή! Αλλά δεν ξέρουν τόσοι άνθρωποι εδώ μέσα ξέρεις εσύ και ο κλάψας ο νέος. 

Ταγαααααααρια που δεν μπορείτε ούτε τους χρόνους στα ρήματα να ξεχωρίσετε.
Επισκέπτης

Έχω βάλει ήδη δικηγόρο διοτι είμαι 30 χρόνων και έγινα φέτος συμβασιούχος, και δεν μπορώ να καταθέσω. Με πρώτη ματιά μου είπε ότι έχω πολλές πιθανότητες στα διοικητικά δικαστήρια. Θα σας ενημερώσω 

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Rad. »

Ο άλλος ο επιστήμονας μπήκε στο ChatGPT έκανε copy paste ότι του απάντησε και στο τέλος
κάνει κήρυγμα για τους χρόνους και τα ρήματα.
Μιλάμε για επιστημων..

Λοιπον επειδή εκτίθεστε πολλοί και βρίζετε και από πάνω Νεαντερταλ του πληκτρολογίου,
έχουν πάρει ήδη βεβαίωση παλιοί εποχικοί και για αυτή την αντιπυρική
ΧΩΡΙΣ να έχουν τελειώσει την εκπαίδευση ΧΩΡΙΣ να έχει ολοκληρωθεί η αντιπυρική
για κάτι δικαστήρια που έχουν. 
Τώρα θα ανακληθούν και απλά δε θα πάρει κανένας την αντιπυρική.

Το σωματείο καταδίκασε τους νέους εποχικούς. 28 το όριο ακόμη και αν υπογράψεις .

Τη συνδρομή παιδιά. 

Επίσης να πω ότι, είτε μπορούσα είτε όχι δε θα έκανα χαρτιά για εμοδε.
Με το καλό να μπουν όσοι αξίζουν.

Epoxikos19

Δημοσίευση από Epoxikos19 »

Rad. έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 6:40 pm Ο άλλος ο επιστήμονας μπήκε στο ChatGPT έκανε copy paste ότι του απάντησε και στο τέλος
Μιλάμε για επιστημων..

Λοιπον επειδή εκτίθεστε πολλοί και βρίζετε και από πάνω Νεαντερταλ του πληκτρολογίου,

Το σωματείο καταδίκασε τους νέους εποχικούς. 28 το όριο ακόμη και αν υπογράψεις .

Τη συνδρομή παιδιά. 

Είμαι σε θέση να γνωρίζω, επειδή συμμετέχω σε αυτά τα δικαστήρια πως κανένας δεν έχει τέτοιο χαρτί με τη προϋπηρεσία του 2025 πρώτον γιατί οι διπυν δεν δίνουν προϋπηρεσία του 2025 εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν λογίζεται ως προϋπηρεσία ( προ - υπηρεσία ) το λεει και η λέξη 

Και δεύτερον δεν ζητήθηκε από τους δικηγόρους η προϋπηρεσία για το έτος 2025 αλλα μέχρι το 2024 που ήταν και η τελευταία χρονιά που έληξε η προκήρυξη. 

Μέσα σε λίγα μηνύματα φάνηκε πως είσαι βαλτός να δημιουργήσεις πρόβλημα. 2 άτομα είστε που αλλάζετε ονόματα και γράφετε. Ξεχωρίζει ο τρόπος που εκφράζεστε. 

Κακώς απαντάμε εδώ σε ένα φόρουμ που δεν έχει καμια υπόσταση. Βγείτε πείτε τα δημόσια αυτά να σας απαντήσουν και αυτοί που πρέπει δημόσια. Αλλάαααα... κότες 🐔🐔🐔🐔🐔
Epiakeptis

Δημοσίευση από Epiakeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 6:29 pm Έχω βάλει ήδη δικηγόρο διοτι είμαι 30 χρόνων και έγινα φέτος συμβασιούχος, και δεν μπορώ να καταθέσω. Με πρώτη ματιά μου είπε ότι έχω πολλές πιθανότητες στα διοικητικά δικαστήρια. Θα σας ενημερώσω 

Η χαρά του δικηγόρου θα σου φάει κανα 2 χιλιαρικα σε μια υπόθεση χαμένη εξ αρχής. Η προϋπηρεσία είναι προϋπηρεσία μόλις ολοκληρωθεί η σύμβαση για το τρέχον έτος
PyRos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Δες εδώ ντόρος για 137 θέσεις που δεν θα περνούσαν ούτε από έξω με τα μόρια που έχουν...
Επισκέπτης

Rad. έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 6:40 pm Ο άλλος ο επιστήμονας μπήκε στο ChatGPT έκανε copy paste ότι του απάντησε και στο τέλος
Μιλάμε για επιστημων..

Τη συνδρομή παιδιά. 

Μόλις χθες παρέλαβα βεβαίωση προϋπηρεσίας για το δικαστήριο κ για την ΕΜΟΔΕ και δεν υπάρχει πουθενά για το 2025 η προϋπηρεσία...σταματάει στο 2024
οπότε λίγο ν είμαστε σίγουροι γι αυτό που λέμε!

Epiakeptis

Δημοσίευση από Epiakeptis »

Μιλάμε για επιστημων..

Τη συνδρομή παιδιά. 

Εισαι διαχειριστής του φόρουμ απ ότι φαίνεται και γράφεις ανακρίβειες. Καμία φερεγγυότητα σε όσα γράφεις και η κακία που βγάζεις ενώ όλοι σου εξηγούν δείχνουν εναν κακό χαρακτηρα. Καμία εμπιστοσύνη στο φόρουμ ο καθενας γραφει ότι ανακρίβεια υπάρχει ειδικά οι διαχειριστές. Μόνο ο εποχικός19 και ο sianimas κάπως έτσι που είναι και αυτός διαχειριστής έχουν σωστές πληροφορίες ότι έχουν πει αυτοί οι δύο έχουν βγει ολα.

Επισκέπτης

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος στους οδηγούς στην Ζάκυνθο πόσα κενά είναι ??ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :)

niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από niasimas »

Παιδιά, δεν είμαι διαχειριστής του φόρουμ. Ότι γράφω, προσπαθώ να είναι τεκμηριωμένο, αφού το ψάξω. Σε κάποια θέματα, έχω προσωπικό ενδιαφέρον, όπως στην προκ των εποχικών, που είμαι και επιλαχών. Και προσπαθώ να μην βρίζω! Τα παιδιά που είναι διαχειριστές, να ξέρετε, ότι είναι καλά ενημερωμένοι. Μπορείτε να καταλάβετε ποιοι είναι και ποιοι όχι. Τώρα, για το θέμα μας, ασχολούμστε με σωματεία και σχετικά, όταν ακόμα δεν έχουμε μπει, κάποιοι τουλάχιστον και όταν θα μπούμε, δεν μας υποχρεώνει κανείς να γίνουμε μέλη, σε οποιαδήποτε σωματείο. Τόσα άτομα δουλεύουν και δεν είναι μέλη. Η έννοια του σωματείου είναι να σε εκπροσωπήσει, γιατί ο καθένας μόνος του, δεν πάει σε υπουργούς και άλλους. Τώρα με ποιο τρόπο γίνονται οι συμφωνίες, κανένας δεν ξέρει και σίγουρα δεν βγαίνουν όλοι νικητές. Κάτι δίνεις κάτι παίρνεις.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

Epiakeptis έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 8:07 pm Εισαι διαχειριστής του φόρουμ απ ότι φαίνεται και γράφεις ανακρίβειες. Καμία φερεγγυότητα σε όσα γράφεις και η κακία που βγάζεις ενώ όλοι σου εξηγούν δείχνουν εναν κακό χαρακτηρα. Καμία εμπιστοσύνη στο φόρουμ ο καθενας γραφει ότι ανακρίβεια υπάρχει ειδικά οι διαχειριστές. Μόνο ο εποχικός19 και ο sianimas κάπως έτσι που είναι και αυτός διαχειριστής έχουν σωστές πληροφορίες ότι έχουν πει αυτοί οι δύο έχουν βγει ολα.

Κανένας από αυτούς δεν είναι διαχειριστής στο φόρουμ

firedragon

Δημοσίευση από firedragon »

Έχετε ακούσει ότι έχει πέσει σήμα(από ψηλά ) από χθες οποιος οδηγός δεν μπορεί να οδηγήσει ή δεν ξέρει να οδηγεί ...Να κόβετε!

Επισκέπτης

firedragon έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 10:25 pm Έχετε ακούσει ότι έχει πέσει σήμα(από ψηλά ) από χθες οποιος οδηγός δεν μπορεί να οδηγήσει ή δεν ξέρει να οδηγεί ...Να κόβετε!

Καλημέρα σε όλους...γνωρίζει κανείς κάτι γι'αυτό που αναφέρει ο φίλος εδώ με τους οδηγούς αν ισχύει???δλδ οποίος οδηγός δεν μπορεί θα κόβεται??
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες