Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για αυτούς πού ρωταγανε για κενά στη Δυτική Αττική τα κενά μέχρι τώρα είναι 3 και είναι στα Μέγαρα.. Ελευσίνα, Μαγούλα, Βίλια είναι πλήρες!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 1:31 pm Για αυτούς πού ρωταγανε για κενά στη Δυτική Αττική τα κενά μέχρι τώρα είναι 3 και είναι στα Μέγαρα.. Ελευσίνα, Μαγούλα, Βίλια είναι πλήρες!

εγώ στις λίστες οδηγών είδα ότι είχε 5 λιγότερες προσλήψεις ! 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 1:31 pm Για αυτούς πού ρωταγανε για κενά στη Δυτική Αττική τα κενά μέχρι τώρα είναι 3 και είναι στα Μέγαρα.. Ελευσίνα, Μαγούλα, Βίλια είναι πλήρες!

Για μάχιμους ή οδηγούς ;

Επισκέπτης

Λάθος μου δεν το διευκρίνισα,τα κενά που αναφέρω είναι μόνο για μάχιμους 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 3:54 pm Λάθος μου δεν το διευκρίνισα,τα κενά που αναφέρω είναι μόνο για μάχιμους 

Σε ευχαριστούμε συνάδελφε για την ενημέρωση ! 💪 παιδιά εγώ θεωρώ ότι θα προκύψουν κενά ειδικά σε αυτές τις υπηρεσίες ΔΙΠΥ δυτικής αττικής όπως και Αθηνών λόγο υψηλών μορίων με τη ΕΜΟΔΕ οπότε υπομονή 

Tnt

Δημοσίευση από Tnt »

Στην Ελευσινα ειναι καλα.Τους ειπαν οτι θα παιρνουν καποια νυχτερινα χωρις να τα κανουν. Αγραφα δηλαδη.Ειναι ανετος σε αυτα ο διοικητης.Το καθενα ειναι 80€. Γενικα εχει πολλα εξτρα δυτικη
Guest2

Δημοσίευση από Guest2 »

Εσείς που ξεκινήσατε κάντε καμία ερώτηση αν ξέρουν οι διοικητές πότε θα φωνάξουν επιλαχόντες. Δεν νομίζω να περιμένουν δύο μήνες την εμοδε!
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία..τώρα που θα βγει  εμοδε το όριο ηλικίας για πολίτες είναι 28; Επίσης άλλη τρίτη προκήρυξη θα βγει μέσα στο 25; Μιλάω για φθινόπωρο.. οποίος έχει την καλοσύνη ας μου απαντήσει.ευχαριστω πολύ.
Coconut22

Δημοσίευση από Coconut22 »

Παιδιά καλησπέρα. Σύμφωνα με τον κύριο  Μπαρδάκη ο αριθμός όσων είναι εν ενέργεια εποχικοί αυτή τη στιγμή αυτοί που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία δηλαδή είναι 2325 άτομα. Είναι δηλαδή 175 άτομα πανελλαδικά. Δεν ξέρω τι λέτε εδώ μέσα και αλλά ο μόνος ενημερωμένος από όσους έχω μιλήσει είναι αυτός ο άνθρωπος. Γνωρίζει κυριολεκτικά τα πάντα όσο αφορά το Πυροσβεστικό Σώμα. Ότι έχει πει έχει βγει και αυτά που λέει είναι 1000% ορθά.
Επισκέπτης

Coconut22 έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 6:15 pm Παιδιά καλησπέρα. Σύμφωνα με τον κύριο  Μπαρδάκη ο αριθμός όσων είναι εν ενέργεια εποχικοί αυτή τη στιγμή αυτοί που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία δηλαδή είναι 2325 άτομα. Είναι δηλαδή 175 άτομα πανελλαδικά. Δεν ξέρω τι λέτε εδώ μέσα και αλλά ο μόνος ενημερωμένος από όσους έχω μιλήσει είναι αυτός ο άνθρωπος. Γνωρίζει κυριολεκτικά τα πάντα όσο αφορά το Πυροσβεστικό Σώμα. Ότι έχει πει έχει βγει και αυτά που λέει είναι 1000% ορθά.

Υπάρχει ενημέρωση για κάλυψη κενών ;

Επισκέπτης

Ναι παίρνουν όλοι τα μόρια της αντιπυρικης απλά εγώ που ρώτησα πρέπει να διευκρινιστεί αυτό.Καλο θα ήταν να κάνετε όλοι αιτήσεις για εμοδε γιατί μπορεί να μην ξαναβγάλει και να τραβάει επιλαχόντες.Το λιγότερο πιθανό να κοψουν πάλι καμία 1000 άτομα ,λίγο δύσκολα το βλέπω αυτό γιατί μάλλον όλα τα παιδιά που έπρεπε να μπουν μπήκαν πέρσι.Αλλα καλό θα ήταν είτε λίγα είτε πολλά μόρια να τα κάνετε ώστε να υπάρχετε στις λίστες.Σας τα λέω γιατί εγώ είμαι ψηλά υποτίθεται στα μόρια και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.Δωρεαν είναι οι αιτήσεις και φυσικά όσοι πιστεύουν ότι είναι μέσα στους 300  πρώτους προπονήσεις και διατροφή.Φιλικα όλα αυτά ας ελπίσουμε να μπούμε οι πιο παλιοί ,να μπούνε νέοι εποχικοί στις θέσεις μας και να πάρουν σειρά οι εποχικοί του 21-22 για μονιμοποίηση.
Kakarot
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Kakarot »

Δλδ φίλε μου περνούμε τα μόρια και εμείς που μπήκαμε πρώτη φορά τώρα είναι σίγουρο αυτό ? Με 16,000 πώς με βλέπεις θα καταφέρω έστω και από τους τελευταίους να μπω 
Επισκέπτης

Φίλε ναι θα τα πάρεις τώρα όσο αφορά τα μόρια δεν θέλω να σε στεναχωρήσω ούτε να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον θα είσαι στους επιλαχόντες.Η γνώμη μου άρχισε προπόνηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί ,εγώ φαντάσου έχω 31000 αλλά είναι λίγες οι θέσεις,πολύ λίγες.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από niasimas »

Coconut22 έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 6:15 pm Παιδιά καλησπέρα. Σύμφωνα με τον κύριο  Μπαρδάκη ο αριθμός όσων είναι εν ενέργεια εποχικοί αυτή τη στιγμή αυτοί που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία δηλαδή είναι 2325 άτομα. Είναι δηλαδή 175 άτομα πανελλαδικά. Δεν ξέρω τι λέτε εδώ μέσα και αλλά ο μόνος ενημερωμένος από όσους έχω μιλήσει είναι αυτός ο άνθρωπος. Γνωρίζει κυριολεκτικά τα πάντα όσο αφορά το Πυροσβεστικό Σώμα. Ότι έχει πει έχει βγει και αυτά που λέει είναι 1000% ορθά.

Ρώτα, σε ποιες περιοχές, γιατί το πανελλαδικά είναι αόριστο. Αν ξέρει που είναι τα περισσότερα κενά.
Coconut22

Δημοσίευση από Coconut22 »

niasimas έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 8:03 pm

Ρώτα, σε ποιες περιοχές, γιατί το πανελλαδικά είναι αόριστο. Αν ξέρει που είναι τα περισσότερα κενά.

Γιατι δεν επικοινωνείτε μαζί του βρε παίδες και γράφετε εδώ μέσα και περιμενετε από άλλους να το κανουν; δεν δαγκώνει ο άνθρωπος μια χαρά εξυπηρετικός είναι. Το κινητό του το έχει δημόσια στο προφίλ του στο Facebook από εκεί το βρήκα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες