Προκήρυξη Λιμενικού εκτός πανελληνίων

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Λιμενικού εκτός πανελληνίων

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φίλε ξέρω πολλά άτομα από στρατό κλπ που θα φύγουν για να κάνουν τα χαρτιά τους λιμενικό. Σε υπολογίζουν , είναι κ άλλα τα λεφτά δεν το συζητάμε. Μακάρι να βγει τώρα μέσα στο καλοκαίρι η προκήρυξη  για να αρχίσουμε από φθινόπωρο αιτήσεις δοκιμασίες κλπ 
Επισκέπτης

Αν έχουν συμπληρώσει την τριετία μόνο μπορούν να φύγουν. Αλλά όπως και να έχει θα έχει πολύ ανταγωνισμό, βέβαια οι θέσεις δεν είναι Αθήνα οπότε παραμεθόριο δηλαδή νησιά ίσως να μήν γουστάρουν όλοι. Ειδωμεν
Επισκέπτης

Από που τα έχετε ακούσει όλα αυτά??
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 11, 2025 3:54 pm Από που τα έχετε ακούσει όλα αυτά??

Ποια?
Επισκέπτης

Καμιά ιδέα για το πότε περίπου θα βγεί?
Επισκέπτης

Το επόμενο διάστημα , παίζει Κ πριν το καλοκαίρι! 
Επισκέπτης

Άρα δεν προλαβαίνουμε να βγάλουμε κάνα δίπλωμα έτσι?
Επισκέπτης

Τι να σου πω ρε φίλε μπορεί ναι μπορεί κ όχι. Αν το αρχίσεις τώρα δεν έχεις να χάσεις τίποτα . Κερδισμένος θα είσαι με το κάτι παραπάνω έτσι κ αλλιώς στη ζωή σου 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 9:00 pm Τι να σου πω ρε φίλε μπορεί ναι μπορεί κ όχι. Αν το αρχίσεις τώρα δεν έχεις να χάσεις τίποτα . Κερδισμένος θα είσαι με το κάτι παραπάνω έτσι κ αλλιώς στη ζωή σου 

Ταχύπλοο σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω πόσο κοστίζει και πόσο χρόνο παίρνει να το έχω στα χέρια μου. Μήπως γνωρίζει κανείς?

Επισκέπτης

Έχουν βγει παντού πάντως εκτός λιμενικο ,και δεν έχει βγει σε κάποιο σαιτ για να είμαστε πιο σίγουροι. 
Επισκέπτης

Το θέμα είναι ότι απλά έχει αναφερθεί σε δύο σάιτ. Δεν ξέρουμε κάτι πιο χειροπιαστό για το αν θα βγεί και το πότε. Ο φίλος πάνω λέει ότι μπορεί να βγει και πρίν το καλοκαίρι για να δούμε. Μακάρι να πάρει και πολύ κόσμο να μπούμε όσοι το θέλουμε πραγματικά.
Επισκέπτης

Δεν νομίζω παιδιά να βγει ,από το 22 θυμάμαι και έλεγαν ότι θα εβγαινε προκυρηξηστο λιμενικο ,αλλά τίποτα ,τσάμπα περιμένουμε 
Επισκέπτης

Μόνο από πανελλήνιες θα πάρει. Δεν θα βγει κάτι φέτος. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 9:32 am Μόνο από πανελλήνιες θα πάρει. Δεν θα βγει κάτι φέτος. 

Εμένα μου είπαν ότι θα βγεί τώρα εσύ λέγε ότι θες.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 8:43 am Δεν νομίζω παιδιά να βγει ,από το 22 θυμάμαι και έλεγαν ότι θα εβγαινε προκυρηξηστο λιμενικο ,αλλά τίποτα ,τσάμπα περιμένουμε 

Έχει να βγει άρθρο πολλά χρόνια να νομίζω να έβγαλε κάτι το 22.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες