Που υπηρετήσαμε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Που υπηρετήσαμε;
Δεν θεωρώ οτι έκανα καμια θητεία που μπορεί να συγκριθεί με άλλων εδω μέσα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Που υπηρετήσαμε;
Σε μια ωραιοτατη κανονιοφορο και με αρκετες αποσπασεις σε στερια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Που υπηρετήσαμε;
Σε συνέχεια απο το προηγούμενο μήνυμα.
Όπως έγραψα παραπάνω δεν έκανα καμια θητεία που να λέω αργότερα έμαθα το ενα ή έμαθα το άλλο κατα τη διάρκειά της. Θέλω μόνο να καταθέσω κάτι που μου έμεινε.
Ημέρα κατατάταξης 29/8/06 ΚΕ. ΠΑΛΑΣΚΑΣ μπαίνουμε σε ενα λεωφορείο να μας Παει απο την είσοδο στο χώρο συγκέντρωσης και ο μόνος που κρατούσε μπλέ χαρτί κατάταξης ήμουν εγώ, ολοι με κάτι φωτοτυπίες ήταν με τη σφραγίδα της μετάταξης.
Πρωτοφανές για εμένα.
Για να μην πολυλογώ στάθηκα τυχερός γιατί κοντά στα βύσματα πέρασα και εγώ παρα πολυ καλα.
ΠΟΡΟ προπαίδευση
ΝΔΒΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΗΤΕΙΑΣ. Με 1 μήνα Σαμοθράκη με αποσπαση όπου εκεί κατάλαβα την αξία του ΠΝ.
ΤΟ ΚΑΜΕΛΑΡΧΙΣ προέκυψε απο τη θητεία. Η καντίνα λέγανε οι μονιμοι στο καράβι ονομάζεται ΚΑΜΕΛΑ και έτσι με βαφτήσανε ΚΑΜΕΛΆΡΧΗ.
Όπως έγραψα παραπάνω δεν έκανα καμια θητεία που να λέω αργότερα έμαθα το ενα ή έμαθα το άλλο κατα τη διάρκειά της. Θέλω μόνο να καταθέσω κάτι που μου έμεινε.
Ημέρα κατατάταξης 29/8/06 ΚΕ. ΠΑΛΑΣΚΑΣ μπαίνουμε σε ενα λεωφορείο να μας Παει απο την είσοδο στο χώρο συγκέντρωσης και ο μόνος που κρατούσε μπλέ χαρτί κατάταξης ήμουν εγώ, ολοι με κάτι φωτοτυπίες ήταν με τη σφραγίδα της μετάταξης.
Πρωτοφανές για εμένα.
Για να μην πολυλογώ στάθηκα τυχερός γιατί κοντά στα βύσματα πέρασα και εγώ παρα πολυ καλα.
ΠΟΡΟ προπαίδευση
ΝΔΒΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΗΤΕΙΑΣ. Με 1 μήνα Σαμοθράκη με αποσπαση όπου εκεί κατάλαβα την αξία του ΠΝ.
ΤΟ ΚΑΜΕΛΑΡΧΙΣ προέκυψε απο τη θητεία. Η καντίνα λέγανε οι μονιμοι στο καράβι ονομάζεται ΚΑΜΕΛΑ και έτσι με βαφτήσανε ΚΑΜΕΛΆΡΧΗ.
Που υπηρετήσαμε;
Γεια σας. Επαναφερω το θεμα στη σωστη ενοτητα και ακουω τι σειρες εισασταν στη θητεια σας. Σημαντικο η 285... Η καλυτερη σειρα που περασε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Που υπηρετήσαμε;
2003 Δ' ΕΣΣΟ σειρα 285! Πυροβολικαριος! ΣΠΠΜ! Απο Θηβα στον Εβρο &Απο εκει Καπανδριτι! Γεια σου ρε σειρα! 

Που υπηρετήσαμε;
Σοβαρα μιλας; Σειρουλααααααααα; Καθομαστε κ μαλωνουμε για τις κωλοομαδες. Τεσπα. εγω ημουν πευκο και μετα δραμα Ε΄ΜΚ. Χειριστης στριμ. Αντιαρματικο
-
- Υπολοχαγός
Που υπηρετήσαμε;
Πω πω ρε φιλε! Η καλυτερη σειρα ειμασταν! Μας πηξανε ομως για αυτο τον λογο...
Να πανε να γ@... Οι ομαδες... Πηγαμε να χαλαστουμε για βλακειες! Ωραια ητανε ρε συ στο τελος... Δεν μας επιανε τιποτα
Να πανε να γ@... Οι ομαδες... Πηγαμε να χαλαστουμε για βλακειες! Ωραια ητανε ρε συ στο τελος... Δεν μας επιανε τιποτα
-
- Επιλοχίας
Που υπηρετήσαμε;
Αν δεν κανω λαθος κατα 99% ναι
Που υπηρετήσαμε;
Αστα να παν. Αλλα οντως ο τελευταιος μηνας τουλαχιστον, ηταν λιγο μεγαλος
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Που υπηρετήσαμε;
Παντα ο τελευταιος μηνας δεν περναει με τιποτα...
-
- Υπολοχαγός
Που υπηρετήσαμε;
Εγω προσωπικα δεν θελω να θυμαμαι τον τελευταιο μηνα... Ειχα φαει ολη την αδεια μου &Εβλεπα τις σειρουλες να φευγουν με αδεια &Δεν την παλευα με τιποτα... Πολυ ποτο ρε παιδι μου! 

Που υπηρετήσαμε;
Η 23 ΕΜΑ, η 21 ΕΑΝ; Γενικά υπάρχουν οι μανάδες που πολέμησαν το 74;
Που υπηρετήσαμε;
psixraimos έγραψε:Η 23 ΕΜΑ, η 21 ΕΑΝ; Γενικά υπάρχουν οι μανάδες που πολέμησαν το 74;
στην Κύπρο εννοώ
Που υπηρετήσαμε;
2003 Δ΄εσσο.(285) Ε΄ ΜΚ δραμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης