Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Ξέρετε τα λάθη γίνονται, αλλά το λάθος συνεχιζε όταν δεν ασχολείται κανένας... Να θυμίσω τη εγινε φέτος με ρεντινα... Θα μπορούσε να περάσει, αλλά το εντόπισαν κάποιοι που είχαν συμφέρον... Ομοίως με τους γιατρούς δεν το εντόπισε κανένας, διοτι λένε έτσι είναι... (έλα που δεν ειναι ομως) και στην τελική δεν είναι και κάτι πέραν από καμιά 150αρα ευρώ και ταλαιπωρία
Δεν αμφισβητείται το δικαίωμά σου να συμμετέχεις, αλλά καλό θα ήταν να θυμάσαι ότι σε ένα φόρουμ πρέπει να επικρατεί σεβασμός και καλή επικοινωνία. Όλοι εδώ προσπαθούμε να βρούμε χρήσιμες απαντήσεις και όχι να δημιουργούμε εντάσεις.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 26, 2025 5:43 pmΘα συμμετέχω όσο γουστάρω, μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι κανόνες και η ελευθερία που μου δίνει το φόρουμ. Εσύ και οι υπόλοιποι εάν θέλετε, μπορείτε να συνεχίσετε να ρωτάτε το ίδιο πράγμα και να λαμβάνετε απαντήσεις που θα σας συγχύζουν ακόμη περισσότερο. Πρόβλημά σας.
Π. Δ.11/2014 «Κρίση Σωματικής Ικανότητας των στρατευσίμων, αυτών που κατατάσσονται στις Ένοπλες
Δυνάμεις, καθώς και του στρατιωτικού προσωπικού γενικά. » (Α΄ 17),
Αυτό αναφέρεται στην προκήρυξη... Και στον πανελληνίων και στον εποχικων είναι το ίδιο ακριβώς, πέστε αν πάει σε ένα δικαστήριο ποιος θα κερδίσει...
Μιλάμε για ανισότητα εις βαρος μιας συγκεκριμένης κατηγορίας (εποχικων,) εκτός αν συμβιβάζεστε ότι υπάρχει αριο προσωπικό και πληβιο...
Αυτό αναφέρεται στην προκήρυξη... Και στον πανελληνίων και στον εποχικων είναι το ίδιο ακριβώς, πέστε αν πάει σε ένα δικαστήριο ποιος θα κερδίσει...
Μιλάμε για ανισότητα εις βαρος μιας συγκεκριμένης κατηγορίας (εποχικων,) εκτός αν συμβιβάζεστε ότι υπάρχει αριο προσωπικό και πληβιο...
Τι εννοείς φίλε μου; Σε τι αναφέρεσαι;Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 26, 2025 5:56 pm Π. Δ.11/2014 «Κρίση Σωματικής Ικανότητας των στρατευσίμων, αυτών που κατατάσσονται στις Ένοπλες
Διάβασε πιο πίσω να καταλάβεις,
Με το ίδιο σκεπτικό πάντως θα ηθελε και αθλήματα κάθε χρόνο, αλλά αυτο δεν το κάνουν...
Με το ίδιο σκεπτικό πάντως θα ηθελε και αθλήματα κάθε χρόνο, αλλά αυτο δεν το κάνουν...
ρε και μεις τοσα χρονια που παμε σε γιατρους του Δημοσιου και δεν βαζουμε στρογγυλη, γιατι δεν εχουμε θεμα; Το ξαναλεω. Η καθε επιτροπη λεει τα δικα της. Αν μια επιτροπη ζητησει στρογγυλη, τους λετε 'δειξτε μου που το ζηταει στην καρτελα ή την προκυρηξη'. Θα κοιτιονται μεταξυ τους.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 26, 2025 3:56 pm Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λέτε για την στρογγυλή αλλά εμάς ότι γιατρούς περνάγαμε και στις επιτροπές μας λέγανε συνέχεια παιδιά μην ξεχάσετε στρογγυλή και γνήσιο υπογραφής που βγάζουνε στην γραμματεία….4 χρόνια τώρα και σε όσους φίλους έχω και γνωστούς συναδέλφους τους τονίζουν την στρογγυλή… εννοείται ότι το θεωρούν δεδομένο για τις στρογγυλές για αυτο δεν το λένε αλλά από δημόσια δομή θέλει στρογγυλή θα έχετε θέμα σας το ξαναλέω
Υπήρχαν περιπτώσεις που εποχικοί είχαν πιάσει δουλειά και δεν είχαν καταθέσει την καρτέλα για μήνες.
Η καρτέλα μένει στο συρτάρι, η επιτροπή αποτελείται από δύο αξιωματικούς του ΠΣ και εναν παθολόγο ίσως.
Δε θα καθίσει κανένας να τσεκάρει αν είναι όλες οι σφραγίδες ή όχι, η καρτέλα είναι για αποκρυπτογράφηση
με όλες τις σφραγίδες και τις υπογραφές να πέφτουν η μία επάνω στην άλλη.
Θα βλέπουνε τα βασικά ώστε να είναι καλυμμένοι, θέματα υγείας καρδιολογικά κτλ.
Χοντρικά δηλαδή τις βεβαιώσεις. Τίποτα παραπάνω.
Η καρτέλα μένει στο συρτάρι, η επιτροπή αποτελείται από δύο αξιωματικούς του ΠΣ και εναν παθολόγο ίσως.
Δε θα καθίσει κανένας να τσεκάρει αν είναι όλες οι σφραγίδες ή όχι, η καρτέλα είναι για αποκρυπτογράφηση
με όλες τις σφραγίδες και τις υπογραφές να πέφτουν η μία επάνω στην άλλη.
Θα βλέπουνε τα βασικά ώστε να είναι καλυμμένοι, θέματα υγείας καρδιολογικά κτλ.
Χοντρικά δηλαδή τις βεβαιώσεις. Τίποτα παραπάνω.
Ευχαριστώ.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 26, 2025 12:43 amΣτρογγυλή σφραγίδα βάζει η γραμματεία των δημοσίων δομών. Δηλαδή και έναν γιατρό να περάσεις σε δημόσιο θα πρέπει πέρα από σφραγίδα και υπογραφή του γιατρού να μπει και στρογγυλή σφραγίδα από τη γραμματεία. Στους ιδιώτες δεν θέλει στρογγυλή σφραγίδα. Αρκεί η υπογραφή και η σφραγίδα του γιατρού.niasimas έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 11:57 pm Τι είναι ρε παιδιά, η στρογγυλή σφραγίδα; Οι ιδιώτες γιατροί δεν βάζουν;
Θα ήθελα να σας εκφράσω την ανησυχία μου και να μου πείτε και εσείς τι πιστεύετε.
Εχω αγχωθεί πάρα πολύ για τα αθλήματα.
Είναι ελαστικοί ή θα είναι αυστηροί ;
Γενικά εγώ αθλούμαι πιλάτες βάρη αερόβιο
Αλλά!
Έκανα προπόνηση 400m και το έβγαλα στα 2,01 η 2,15 λεπτά και ανήσυχο μήπως εκείνη την μέρα αγχωθώ και κάνω περισσότερα λεπτά και με κόψουνε.
Με τα βάρη το έχω στα 60m το κάνω στα 25-30 δευτερόλεπτα.
Αλλα το τρέξιμο με ανησυχεί. Γιατί το κάνω κάθε μέρα προπόνηση μέχρι να το βγάλω σε λιγότερο από δύο λεπτά και δεν τα καταφέρνω.
Αλλά!
Έκανα προπόνηση 400m και το έβγαλα στα 2,01 η 2,15 λεπτά και ανήσυχο μήπως εκείνη την μέρα αγχωθώ και κάνω περισσότερα λεπτά και με κόψουνε.
Αλλα το τρέξιμο με ανησυχεί. Γιατί το κάνω κάθε μέρα προπόνηση μέχρι να το βγάλω σε λιγότερο από δύο λεπτά και δεν τα καταφέρνω.
Συνέχισε να προπονείσαι όσο περισσότερο μπορείς αυτές τις μέρες και εκείνη την ώρα μη σκεφτείς τίποτε άλλο παρά μόνο το στόχο σου. Κανε focus σε αυτό και θα δεις ότι θα τα καταφέρεις. Το μυαλό είναι πολύ πιο δυνατό από το σώμα. Ριχνε τους χρόνους σου για την επόμενη μια βδομάδα, φαε σωστά και θα το βγάλεις. Περι ελαστικότητας νομίζω είναι ανάλογα τη ΔΙΠΥΝ.Konstantinasp έγραψε: Σάβ Απρ 26, 2025 10:04 pm Θα ήθελα να σας εκφράσω την ανησυχία μου και να μου πείτε και εσείς τι πιστεύετε.
Αλλά!
Οι ιδιώτες γιατροί ανοίκουν όλοι στον ιατρικό σύλλογο της πόλης που έχουν τα γραφεία τους, σε αυτό τον ιατρικό σύλλογο μπορείτε να πάτε στο τέλος και να πάρετε στρογγυλή σφραγίδα για κάθε ιδιώτη ιατρό που περάσατε.
Είστε απίθανοι πραγματικά. Το τι απίστευτα έχουμε διαβάσει δεν περιγράφεται.

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος μου, δεν είπα ποτέ ότι είναι υποχρεωτικό, κάποιοι ξεκινήσατε και τρολαρατε, όποιος θέλει να κάνει αντίλογο η ότι άλλο νομίζει ας κάνει εγγραφή και να έρθει να τα πούμε σε προσωπικά μυνήματα με αποδείξεις και επιχειρήματα. Καλή επιτυχία σε αυτούς που αξίζουν, οι άλλοι ξέρουν...
2 προεδρικά διατάγματα είναι προς υπογραφή αυτές της μέρες για πυροσβεστική... Σχετικά με εμοδε, συμβασιούχους... Κτλ έχει κάποιος υπόψιν κάνε σχετικό απ αυτα; Τη να περιμένουμε?
Υπάρχει περίπτωση να έχουμε εικόνα από ΔΙΠΥΝ Χαλκιδικής περί σφραγίδων, ελαστικότητας κλπ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες