Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Zwgrafiotis έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 8:09 am
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, Στους τελευταίους πίνακες εννοώ είμαι 1200+ σειρά, Τώρα που κοίταξα καλύτερα 100 θέσεις πάνω ήταν στους διοριστέους κάποιος, Οπότε αν περάσω έχω σοβαρές πιθανότητες να διοριστώ; Ευχαριστώ (τελευταία ερώτηση δεν ξανά κάνω άλλη 🤣)
Παίζει και ρόλο πόσες φυλακές έχεις δηλώσει όσες περισσότερες τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σε παίρνανε αυτοί που έχουν βάλει ως πρώτη τους επιλογή την δική σου πρώτη επιλογή. Κάτσε κ μετρα τους πόσοι είναι πριν από σένα κ αν θεωρείς ότι έχεις ελπίδες αν πας πκε πήγαινε φίλε! Καλό Πάσχα
Zwgrafiotis

Δημοσίευση από Zwgrafiotis »

Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι για την βοήθεια σας, Καλό Πάσχα εύχομαι με υγεία σε εσάς και στους αγαπημένους σας !
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν παίζει ρόλο άμα εσύ έχεις μια επιλογή τρίτη και ένας άλλος πρώτη. Πάει με τα μόρια και την θέση του καθενος.
Πάρε τους πίνακες τους οριστικούς που βγήκανε πρόσφατα και αφαίρεσε τα άτομα που είναι πάνω από εσένα που είναι στους διοριστεους μετά μέτρα πόσα άτομα πάνω από εσένα δεν έχουν διοριστεί και θα ξέρεις την θέση σου στον συγκεκριμένο πίνακα. Άμα χρειαστείς κάποια βοήθεια στείλε μου προσωπικό μήνυμα.
Zwgrafiotis

Δημοσίευση από Zwgrafiotis »

ale3andros12 έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 3:42 pm Δεν παίζει ρόλο άμα εσύ έχεις μια επιλογή τρίτη και ένας άλλος πρώτη. Πάει με τα μόρια και την θέση του καθενος.
Πάρε τους πίνακες τους οριστικούς που βγήκανε πρόσφατα και αφαίρεσε τα άτομα που είναι πάνω από εσένα που είναι στους διοριστεους μετά μέτρα πόσα άτομα πάνω από εσένα δεν έχουν διοριστεί και θα ξέρεις την θέση σου στον συγκεκριμένο πίνακα. Άμα χρειαστείς κάποια βοήθεια στείλε μου προσωπικό μήνυμα.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Αλέξανδρε !
Leor

Δημοσίευση από Leor »

Είμαι 327 θέση στο πίνακα με τους επιλαχόντες …έχω ελπίδες ή θα κάνω τσάμπα τις διαδικασίες ; Ευχαριστώ
Leonidas6156
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Leonidas6156 »

Leor έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 5:08 pm Είμαι 327 θέση στο πίνακα με τους επιλαχόντες …έχω ελπίδες ή θα κάνω τσάμπα τις διαδικασίες ; Ευχαριστώ
Γενικά στα αθλήματα κόβονται αρκετοί. Θεωρώ ότι αξίζει να προσπαθήσεις.
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρόνια πολλά σε όλους Χρίστος Ανέστη. Άποψη μου να δοκιμάσετε πιστεύω πολλοί δεν θα κατέβουν να δώσουν αθλήματα και εκτός από αυτές τις θέσεις που είναι λογικά θα κάνει και αναπληρώσεις όσων δεν έχουν δεχτεί την θέση οπότε αξίζει μια προσπάθεια.
Επισκέπτης

Καλημέρα χρόνια πολλά Χριστός ανέστη δηλαδή για το 25 στο προυπολογισμο που ειχε 200 θέσεις δεν θα βγάλει καινούργια προκ θα της αναπληρώσει ολες απο την 9Κ?
Stelios1

Δημοσίευση από Stelios1 »

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Μου έστειλαν και εμένα εμαιλ για τις προκαταρκτικές εξετάσεις και είμαι και σε αρκετά καλή θέση στους επιλαχόντες για εξωτερική φρουρά αλλά έχω ενδοιασμούς αν θα πάω γιατί έχω την εντύπωση/φόβο (αν και εφόσον διοριστω βέβαια) ότι λόγω της δυσκολίας της συγκεκριμένης εργασίας το παραμικρό λάθος θα σημαίνει και πειθαρχικό με ότι αυτό συνεπάγεται. Από την άλλη άποψη βέβαια κάθε εργασία έχει και τις δυσκολίες της. Επαναλαμβάνω ότι είναι δική μου ιδέα/φόβος, και ότι δεν θέλω να αποτρέψω κάποιον να ακολουθήσει το επάγγελμα. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή ελπίζοντας να με βοηθήσει. Ευχαριστώ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 20, 2025 7:59 am Καλημέρα χρόνια πολλά Χριστός ανέστη δηλαδή για το 25 στο προυπολογισμο που ειχε 200 θέσεις δεν θα βγάλει καινούργια προκ θα της αναπληρώσει ολες απο την 9Κ;
Ναι ρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει θα βγει καινούργια προκ μεσα στο 25;
peterpeter
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από peterpeter »

Καλησπερα παιδια. Το ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ οταν το συμπληρωσουμε, πού το στελνουμε; Και επισης, εχουμε διορια για τους γιατρους μεχρι 15 Μαιου; Ευχαριστω και Χρονια Πολλα σε ολους
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Παιδια οσοι εχετε περασει Εξωτερικοι Φρουροι, να ερθετε μη το σκεφτεστε.
Η Υπηρεσια θα ενταχθει στο ειδικο μισθολογιο και ο μισθος θα ειναι οπως ενος ειδικου φρουρου!
Να πατε ολοι για ΠΚΕ!
Leonidas6156
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Leonidas6156 »

peterpeter έγραψε: Κυρ Απρ 20, 2025 7:40 pm Καλησπερα παιδια. Το ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ οταν το συμπληρωσουμε, πού το στελνουμε; Και επισης, εχουμε διορια για τους γιατρους μεχρι 15 Μαιου; Ευχαριστω και Χρονια Πολλα σε ολους
Δεν το στέλνεις κάπου. Το έχεις έτοιμο μέχρι 15 Μαΐου και περιμένεις ανακοίνωση για το πότε θα περάσεις τα ΠΚΕ. Το δελτίο θα πρέπει να το έχεις μαζί σου όταν παρουσιαστείς στην υγειονομική επιτροπή.
Επισκέπτης

Τι λέτε ρε να πάνε όλοι; Κόβουν αβέρτα! Όσοι είναι στο όριο δεν θα περάσουν τα πκε δεν είναι κρίμα να κάνουν τόσα έξοδα; Από νησιά ; Από επαρχία;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες