Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
djtzou
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από djtzou »

Με τις επιτροπες στα αθληματα τι γινετε ξερει κανεις?
ord
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ord »

Στα αθλήματα είναι ελάχιστες έως μηδενικές οι πιθανότητες να κοπεί κάποιος
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Ρε παιδιά είναι νομίζω 400 μέτρα σε δύο λεπτά και ένα με κάνιστρα δεν νομίζω να κοπεί κάποιος σε αυτά. Δηλαδή αυτοί πού είδες πως ήταν ανάπηροι; 🤣🤣🤣
Pironomos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Pironomos »

Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση έχει κανείς εικόνα πότε θα δοθούν τα αθλήματα στο περίπου; Λογικά τέλος της άλλης εβδομάδας θα μας φωνάξουν για υγειονομικά θέλω να πιστεύω δηλαδή. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας δώσει τα φώτα του! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επισκέπτης

Πέμπτη τελειώνουν οι ενστάσεις. Θα πρέπει να τις εξετάσουν και να βγάλουν τελικούς πίνακες. Μετά, φαντάζομαι από βδομάδα, θα καλέσουν για να παραλάβουμε καρτέλα και εφόσον πέφτει και Πάσχα σίγουρα θα δώσουν 2 βδομαδες για γιατρούς. Οπότε πάμε για επιτροπές γιατρών κι αθλήματα μετά τις 27/04.
Επισκέπτης

Πάντως οποίος είναι 28 και κάτω να ψάχνει για ΕΠΟΠ ειδικά εάν είναι παραμεθόριο, δεν συμπλήρωσαν ούτε τους μισούς γτ πυροσβεστική δεν βλέπω μέλλον για 12 μηνο
Επισκέπτης

:D πυρο έχει γίνει σαν τη δίαιτα η εμοδε από Δευτέρα, την επόμενη εβδομάδα, τον επόμενο μήνα. Ανεκδοτο έχει καταντήσει
Epiakeptis

Δημοσίευση από Epiakeptis »

Πάλι στον Υπουργό ήταν οι εποχικοί σημερα δεύτερη φορά σε μια βδομάδα. Ρε παιδια δεν είναι περίεργα όσα συμβαίνουν; Η ΝΔ τους πήγαινε τόσο κόντρα τι έγινε ξαφνικά; Λέτε να ακυρωθεί η προκήρυξη τελικα;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από niasimas »

Epiakeptis έγραψε: Σάβ Απρ 05, 2025 12:05 am Πάλι στον Υπουργό ήταν οι εποχικοί σημερα δεύτερη φορά σε μια βδομάδα. Ρε παιδια δεν είναι περίεργα όσα συμβαίνουν; Η ΝΔ τους πήγαινε τόσο κόντρα τι έγινε ξαφνικά; Λέτε να ακυρωθεί η προκήρυξη τελικα;
Δεν ακυρώνονται προκηρύξεις έτσι, ειδικά η συγκεκριμένη, που θα τινάξει την αντιπυρική στον αέρα. Καλά κάνουν από το σωματείο, που κυνηγάνε ότι μπορούν, αλλά κάποια πράγματα είναι ανέφικτα.
Επισκέπτης

Μπορεί να τους τάζει να τους κάνει πενταετείς στο τέλος του 27 για να τους ψηφίσουν χαχαχαχα. Πάντως καμία προκήρυξη δεν ακυρώνεται ότι θέλουν κάνουν και το έχουν αποδείξει αυτό έξι χρόνια τώρα δυστυχώς εμείς τους δίνουμε την δύναμη. Τώρα για τον άλλον τον φίλο πού μας παροτρύνει να κάνουμε τα χαρτιά μας για ΒΡΩΜΟεποπ που δεν πάνε ούτε στην αεροπορία πλέον γιατί έχουν καταλάβει πόσο άθλια είναι προτιμώ χίλιες φορές εποχικός και πίστεψε με όντας 28 έχω τις ελπίδες με το μέρος μου. Μην σκέφτεστε κουτοπόνηρα όπως σας έχουν μάθει οι γονείς σας γίνεται κάτι καλύτερο από αυτούς για αυτό πάμε κατά διαόλου. Το να αποθαρρυνθεί μία μερίδα να φύγει από εποχικός για να μπεις εσύ είναι ότι χειρότερο. Κάντα εσύ για ΕΠΟΠ αφού είναι τόση μεγάλη ευκαιρία, υπάρχει λόγος πού δεν πάει κανείς!
PyRos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Αστο αδερφε έχουν πάει όλα πίσω επειδή έπρεπε να πάρουν τους επιλαχοντες... Απίστευτα πράγματα. Η προκήρυξη των εποχικων δεν γίνεται να ακυρωθεί.
Επισκέπτης

Οι περισσότεροι εποχικοί που έχουν επικοινωνία με τους υπηρετούντες πυροσβέστες είναι ευχαριστημένοι με την προκήρυξη και από τις θέσεις που θα προκύψουν για τους επιλαχόντες. Η ΕΜΟΔΕ είναι μέχρι στιγμής όπως οι δασοπυροσβέστες στο εξωτερικό που εκτός αντιπυρικής τον κύριο λόγο έχει η εκπαίδευση τους. Όλοι οι δασοπυροσβέστες πρέπει να είναι μόνιμοι υπάλληλοι ειδικών καθηκόντων και προσόντων όπως είναι και άλλα τμήματά του ΠΣ και μάλλον στο μέλλον αυτό θα γίνει.
Επισκέπτης

Πρώτον δεν το σκέφτηκα κουτοπόνηρα γτ εάν είναι να περάσω σε ενδεχόμενη προκυρηξη, θα περάσω γτ βάσει πινάκων με πρόχειρους υπολογισμούς έχω μόρια από στρατό κτλ. Και εγώ τα έκανα και συγχρόνως είμαι μέσα και στους εποχικούς και εάν δω ότι δεν τραβάει θα μετρήσω τις επιλογές και θα διαλέξω παρά σε 5 χρόνια να περιμένω ανανέωση. Τα αποτέλεσματα των ΕΠΟΠ μπορεί να πάνε και μετά το καλοκαίρι και επειδή έζησα το στρατό από μέσα τουλάχιστον θα είσαι σίγουρα 12μηνο ειδικά εάν είσαι παραμεθόριο το τονίζω. Εχεις επιλογές και δεν περιμένω να πείσω κανέναν από ένα φόρουμ για να μπω εγώ, πρέπει να είσαι ανόητος να το πιστεύεις αυτό.:lol:
Επισκέπτης

Για επιλαχοντα πρωην εποχικο πυροσβεστη το οριο ηλικιας για εμοδε ποιο ειναι 28 ή 35?
Επισκέπτης

Ρε μάστορα μας δουλεύεις τώρα έτσι; Σου εξηγώ ότι ΕΠΟΠ δεν αξίζει να πας γενικά και αυτό φαίνεται και στις χαμηλές αιτήσεις. Δεν έχουμε 00ς που ο κόσμος ήταν ως επί των πλείστον με το λύκειο και έλεγε κάτσε να μπω ειδικός φρουρός και ΕΠΟΠ μπας και σωθώ έχουν ανέβει τα στάνταρς και ο πληθωρισμός του καρκινοτακη σε ωθεί να ψάξεις κάτι καλύτερο από το 900 ευρώ του στρατού και + το πρόωρο γκριζαρισμα και τα ανούσια σκοπετα και γερμανικά. Επίσης δεν μπαίνεις πυροσβεστική με το σκεπτικό ότι μετά από πέντε χρόνια θα παρακαλάω για μονιμοποίηση - απορρόφηση. Αλλά με το σκεπτικό ότι θα μαζέψω αντιπυρικες για να μπω εμοδε. Να σαι καλά!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες