Από όσο γνωρίζω η σύμβαση είναι Ιδιωτικού Δικαίου επόμενος μπορείς να εργαστείς κανονικά. Ωστόσο θα σε ενημερώσει καλύτερα ένας λογιστής θεωρώOrestisdelta έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 2:43 pm Παιδια καλησπέρα, είμαι επιτυχών εποχικός ξέρετε αν παράλληλα με την πυροσβεστική σε αφήσουν να έχεις και δεύτερη νόμιμη ασχολία είτε επειχηρηςη είτε δουλειά;
Λίγο που ρώτησα μου είπαν είναι αν θα το επιτρέψει η πυροσβεστική, έχετε ακούσει τίποτα παρόμοιο εσεις;
Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Σωστός... !ord έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 2:15 pm Συμφωνώ απόλυτα κάπως έτσι γίνεται και λόγο εμοδε φέτος εκεί που είναι αρκετές οι θέσεις δηλαδή πάνω από 50 άτομα εκεί έχουν ελπίδες οι πρώτοι βαριά 20 οι μισοί οι 10 φέτος και οι υπόλοιποι σε βάθος 3 χρόνων. Για να έχουν ελπίδες οι επιλαχόντες με νούμερο μετά τον 25ο θα πρέπει να κάνει 5ετης τους ήδη υπάρχοντες εποχικούς να πάρει ξανά εμοδε του χρόνου και κάπως έτσι
Είναι κάπως δύσκολο φίλε μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα εξαρτηθεί από αποχή και παραιτήσεις στην πορεία λόγω ΕΜΟΔΕ ή άλλων παραγόντων. Μέσα στην πενταετία πάντως όλα είναι πιθανά. Ακριβείς εκτιμήσεις σίγουρα δεν μπορούν να γίνουν αυτή τη στιγμή.niasimas έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 12:36 am Και εγώ θα ρωτήσω, αν κάποιος, σε μία λίστα με 220 άτομα, που είναι περίπου, αυτή των Αθηνών, βρίσκεται κάπου στην μέση, έχει ελπίδες να μπει από του χρόνου ή πάει για πιο μετά; Υποθετικά μιλάμε, αφού δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με προσελεύσεις και ιατρικά-αθλήματα.
Μιας και το συζητάμε. ΕΜΟΔΕ ; Μάθαμε τίποτα ρε παιδιά ;
Καλησπέρα! Παιδιά ξέρει κανείς λίγο τι παίζει με το Δείκτη Μάζας;
Σε πολλές ΔΙΠΥ είχε μια έως τέσσερις θέσεις. Εκεί είναι αρκετά δύσκολο για επιλαχόντες που βρίσκονται σε θέση 6 έως 10. Όπου υπάρχουν πολλές θέσεις π. Χ.12 έως 40 υπάρχουν ελπίδες για αρκετούς. Και φυσικά θα παίξει μεγάλο ρόλο η προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ. Καλή θητεία στους επιτυχοντες και καλή υπομονή στους επιλαχοντες.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 2:17 pmΓενικότερα σε κάπως καλύτερη μοίρα είναι το 10% των επιλαχόντων σε θέσεις όπως προαναφέρθηκε πάνω, κυρίως σε ΔΙΠΥ με μεγάλο αριθμό επιτυχόντων (50 + άτομα)ord έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 2:15 pm Συμφωνώ απόλυτα κάπως έτσι γίνεται και λόγο εμοδε φέτος εκεί που είναι αρκετές οι θέσεις δηλαδή πάνω από 50 άτομα εκεί έχουν ελπίδες οι πρώτοι βαριά 20 οι μισοί οι 10 φέτος και οι υπόλοιποι σε βάθος 3 χρόνων. Για να έχουν ελπίδες οι επιλαχόντες με νούμερο μετά τον 25ο θα πρέπει να κάνει 5ετης τους ήδη υπάρχοντες εποχικούς να πάρει ξανά εμοδε του χρόνου και κάπως έτσι
ΟΚ. Αναμονή, λοιπόν.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 3:00 pmΕίναι κάπως δύσκολο φίλε μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα εξαρτηθεί από αποχή και παραιτήσεις στην πορεία λόγω ΕΜΟΔΕ ή άλλων παραγόντων. Μέσα στην πενταετία πάντως όλα είναι πιθανά. Ακριβείς εκτιμήσεις σίγουρα δεν μπορούν να γίνουν αυτή τη στιγμή.niasimas έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 12:36 am Και εγώ θα ρωτήσω, αν κάποιος, σε μία λίστα με 220 άτομα, που είναι περίπου, αυτή των Αθηνών, βρίσκεται κάπου στην μέση, έχει ελπίδες να μπει από του χρόνου ή πάει για πιο μετά; Υποθετικά μιλάμε, αφού δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με προσελεύσεις και ιατρικά-αθλήματα.
Πάντως εκεί που έκανα αίτηση, υπήρχαν παιδιά, που δεν περνάνε ούτε αθλήματα, ούτε δείκτη μάζας! Τους κόβεις με το μάτι! Τώρα τι θα κάνει η επιτροπή, δεν ξέρω.
Καλά παντού υπάρχουν τέτοια άτομα όπως είπε ο φίλος είναι θέμα επιτροπής εκτός και αν είναι χαλαροί δεδομένου ότι πάει στην αντιπυρικη χωρίς να έχει εποχικούς εννοώ με τους καινούριους μόνο
Και μια μέρα υπηρεσία να έχεις την παίρνεις κανονικά την αντιπυρική. Πολλοί φίλοι το έχουν κάνει. Ενημερωσου πριν γράψεις.
Μην ελπίζεις τόσο στις επιτροπές, όσο στην αποχή και στις παραιτήσεις στην πορεία.niasimas έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 10:51 pm Πάντως εκεί που έκανα αίτηση, υπήρχαν παιδιά, που δεν περνάνε ούτε αθλήματα, ούτε δείκτη μάζας! Τους κόβεις με το μάτι! Τώρα τι θα κάνει η επιτροπή, δεν ξέρω.
Καλά εννοείται. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 12:15 amΜην ελπίζεις τόσο στις επιτροπές, όσο στην αποχή και στις παραιτήσεις στην πορεία.niasimas έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 10:51 pm Πάντως εκεί που έκανα αίτηση, υπήρχαν παιδιά, που δεν περνάνε ούτε αθλήματα, ούτε δείκτη μάζας! Τους κόβεις με το μάτι! Τώρα τι θα κάνει η επιτροπή, δεν ξέρω.
Στις επιτροπές δεν υπάρχει περίπτωση να κόψουν. Εδώ πέρασαν στους ειδικούς φρουρούς όλους του χοντρούς και τις ***** οπότε δυστυχώς δεν θα πέσει καθόλου κόψιμο εκεί. Δεν είναι σαν την εμοδε και την δικαστική πού κόπηκαν αυτοί πού έπρεπε να κοπούν.
Επάνω σε αυτό πού ρώτησε ένα παλικάρι πιο πάνω. Μιας και είναι ιδιωτικού δικαίου μπορούμε να κολλάμε κάποια ένσημα δηλαδή 2-3 τον μήνα από κάνα μεροκάματο ή υπάρχει θέμα?
Εργάζεσαι κανονικά αλλά εφόσον θα είσαι δηλωμένος σε 2 εργοδότες θα πρέπει να ρωτήσεις λογιστή γιατί σίγουρα θα πρέπει να πληρώσεις κάποιο ποσό στην Εφορία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης