γενικη ειναι η παραταση αγορι μου
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Καλα ούτως ή άλλως η παράταση δεν θα πάρει πολύ γιατί θα γίνει χωρίς λόγο δεν θα δηλώσουν άλλοι
Μια ερώτηση παιδια, η κατάταξη ποτε περιπου υπολογίζουμε να γινει ; Να ξερουμε με τις δουλειες τι να κανουμε
Καλα οταν λεει επ αόριστον παει να πει την φαγαμε για αλλον εναν χρονο μεχρι να μαζευτουν τα ατομα οτι νανε πραγματικά
Πραγματικά αυτό όμως ή θα ειναι ελάχιστα η παράταση ή θα μας ξενερώσουν για να μην μπούμε ούτε αυτοί που δηλώσαμε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν γινεται να ακυρωθει μην γραφεται *****. Και οσοι καναμε αγωνα με αθληματα και λοιπα τι θα κανουμε θα τα πεταξουμε στα σκουπιδια; Δεν γινεται αυτο που λετε αντε να παρει μια μικρη παραταση αλλα τζαμπα θα γινει. Γνωμη μου ειναι οτι οσοι θα κανουμε τα χαρτια μας να μας παρουν ολους, σκασιλα μας που θα βρουν να καλυψουν τις υπολοιπες θεσεις εμεις ομως που πραγματικα το θελουμε πρεπει να μπουμε!
Το θέμα είναι να μην καθυστέρηση πάλι τόσο η διαδικασία της πρόσληψηςEpiskeptis έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 2:48 pm Δεν γινεται να ακυρωθει μην γραφεται *****. Και οσοι καναμε αγωνα με αθληματα και λοιπα τι θα κανουμε θα τα πεταξουμε στα σκουπιδια; Δεν γινεται αυτο που λετε αντε να παρει μια μικρη παραταση αλλα τζαμπα θα γινει. Γνωμη μου ειναι οτι οσοι θα κανουμε τα χαρτια μας να μας παρουν ολους, σκασιλα μας που θα βρουν να καλυψουν τις υπολοιπες θεσεις εμεις ομως που πραγματικα το θελουμε πρεπει να μπουμε!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Κι αλλο; Δεν προκειται, εννοω οτι ηδη εχουν αργησει δεν γινεται κι αλλο...Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 3:00 pmΤο θέμα είναι να μην καθυστέρηση πάλι τόσο η διαδικασία της πρόσληψηςEpiskeptis έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 2:48 pm Δεν γινεται να ακυρωθει μην γραφεται *****. Και οσοι καναμε αγωνα με αθληματα και λοιπα τι θα κανουμε θα τα πεταξουμε στα σκουπιδια; Δεν γινεται αυτο που λετε αντε να παρει μια μικρη παραταση αλλα τζαμπα θα γινει. Γνωμη μου ειναι οτι οσοι θα κανουμε τα χαρτια μας να μας παρουν ολους, σκασιλα μας που θα βρουν να καλυψουν τις υπολοιπες θεσεις εμεις ομως που πραγματικα το θελουμε πρεπει να μπουμε!
Χαχαχα πιστεύεις φιλε μου τους νοιαζει οτι εχουν αργήσει ή αν εσυ και γω εχουμε κανει προπονησεις ή εχουμε αφιερωσει χρόνο για τα αθληματα ; Δεν τους νοιαζει καν και ναι σίγουρα θα παρει παράταση και για να λενε επ αορίστου παει να πει οτι θα κρατησει πολυ, εγω βλεπω να μπαίνουμε εκει Σεπτέμβρη μην σου πω βαλε κάνα μηνα ακομα αστα...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 3:10 pm Χαχαχα πιστεύεις φιλε μου τους νοιαζει οτι εχουν αργήσει ή αν εσυ και γω εχουμε κανει προπονησεις ή εχουμε αφιερωσει χρόνο για τα αθληματα ; Δεν τους νοιαζει καν και ναι σίγουρα θα παρει παράταση και για να λενε επ αορίστου παει να πει οτι θα κρατησει πολυ, εγω βλεπω να μπαίνουμε εκει Σεπτέμβρη μην σου πω βαλε κάνα μηνα ακομα αστα...
αι καλα ενταξει αρχισαμε παλι τα ιδια. Αμα δεν τους νοιαζει να μην βαζανε ουτε αθληματα και ας μας περνανε ετσι... Ας παρει παραταση να δουν τι θα καταλαβουν... Εγω θα τα κανω τα χαρτια μου και αυτοι ας κανουν οτι θελουν, τι να κανουμε τωρα δηλαδη να τους παρακαλεσουμε κιολας. Μονο μην βγουν και πουν οτι την ακυρωνουν γιατι εκει μετα θα φανε πολυ σκατο
Κρατήστε ολοι μικρό καλάθι το ειχα πει εξαρχής μακαρι τα πράγματα να πάνε οπως τα θέλουμε ολοι να μπούμε και να πανε ολα καλα απλα ολα να τα περιμενεις απο αυτους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες