Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Nakis1 έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 9:27 pm Καλησπέρα παιδιά αν διαβάσατε την εφημερίδα της κυβερνήσεως μαζί με τους 65 θα πάρει και 200 επιλαχών για να περάσουν πκε
Που το αναγράφει αυτό ακριβώς; Γιατί δεν το βρίσκω βοήθησε λίγο φίλε.
Επισκέπτης

Πότε θα μας καλέσουν τους 65; Βαρεθήκαμε να περιμένουμε. Αντε τελειώνετε !
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Καλημέρα... Πιστεύετε τώρα που τρέχει προκήρυξη ΕΠΟΠ. Υπάρχει πιθανότητα να παραιτηθούν άτομα από Τρίπολη;
Επισκέπτης

Αυτό για τους 200 το αναφέρει ένα σάιτ μόνο ! Το είδα κ εγώ αλλά δεν έχει δημοσιευτεί επίσημα κάπου. Αυτούς θα τους καλέσει σε περίπτωση που δε παρουσιαστούν άτομα από τους ήδη επιτυχόντες στα πκε που περιμένουν για να μπουν στους 65 ! Είναι ήδη δλδ 100 άτομα επιτυχόντες και απλά καλούν και αυτούς σε πειρπτωση που χρειαστούν να συμπληρώσουν τους 65. Προσωπικά χλωμό το κόβω να μη βρεθούν 65 από τους ήδη 100 για να παρουσιαστούν. Αφού όλοι αυτό περιμένουν
Επισκέπτης

Άρχισαν να παίρνουν τηλ σήμερα για τους 65. Τετάρτη υπογράφουν
Επισκέπτης

episkeptis1 έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 9:04 am Καλημέρα... Πιστεύετε τώρα που τρέχει προκήρυξη ΕΠΟΠ. Υπάρχει πιθανότητα να παραιτηθούν άτομα από Τρίπολη;
Αποκλείεται ρε φίλε, συγκρίνετε τώρα η αστυνομία με τον στρατό; Εκτός μόνο αν είναι κάποιος από Έβρο και ξέρει σίγουρα ότι θα είναι στο σπίτι του, μόνο έτσι αξίζει.
HwMaki

Δημοσίευση από HwMaki »

Για εμάς π είμαστε 2100 έχουμε ελπίδες μέχρι 2026;
Επισκέπτης

HwMaki έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 7:25 pm Για εμάς π είμαστε 2100 έχουμε ελπίδες μέχρι 2026;
Μέχρι τέλη 2026 βασικά. Μέχρι τότε όλο και κάτι θα πάρουν. Υπομονή φίλε. Πιστεύω θα τον εξαντλήσουν τον πίνακα προσωπικά αλλά θα δείξει.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 10:14 am
HwMaki έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 7:25 pm Για εμάς π είμαστε 2100 έχουμε ελπίδες μέχρι 2026;
Μέχρι τέλη 2026 βασικά. Μέχρι τότε όλο και κάτι θα πάρουν. Υπομονή φίλε. Πιστεύω θα τον εξαντλήσουν τον πίνακα προσωπικά αλλά θα δείξει.
ναι σιγα μην παρουν ατομα που ειναι στις θεσεις 3200...
Επισκέπτης

Υπαρχει καποια πληροφορια αν θα ξανακαλεσουν ατομα απο τη λιστα για φρουρους και ποτε;
Ethelontis123123

Δημοσίευση από Ethelontis123123 »

Γειά σας, έχω μια απορία, παρακαλώ οποίος μπορεί να με βοηθήσει και να απαντήσει με σιγουριά. Δινει κάποια πιστοποίηση για Η/Υ (σεμινάρια) μόρια για την προκυρηξη των ειδικών φρουρών; Αν ναι πόσα; Κάτι τέτοιο έχω ακούσει. Ευχαριστώ.
Ethelontis123123

Δημοσίευση από Ethelontis123123 »

Παρακαλώ αν μπορεί να απαντήσει κάποιος έμπειρος. Εχω ελπίδες να μπω στην επόμενη προκυρηξη (αν υπάρξει😂)
1) Με απολυτήριο 13,4,2) Διπλωμα Γ',3) Διπλωμα Μηχανής
4) Proficiency,5) Πτυχιο ΙΕΚ Στέλεχος Υπηρεσιών ασφαλείας. Τι λέτε?
Επισκέπτης

Ethelontis123123 έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 9:15 am Γειά σας, έχω μια απορία, παρακαλώ οποίος μπορεί να με βοηθήσει και να απαντήσει με σιγουριά. Δινει κάποια πιστοποίηση για Η/Υ (σεμινάρια) μόρια για την προκυρηξη των ειδικών φρουρών; Αν ναι πόσα; Κάτι τέτοιο έχω ακούσει. Ευχαριστώ.
Δεν μοριοδοτειται η πιστοποίηση Η/Υ πια. Σε παλαιότερες έπαιρνες κάποια μόρια τώρα όχι εκτός αν το ξανά αλλάξουν
Επισκέπτης

Ethelontis123123 έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 9:30 am Παρακαλώ αν μπορεί να απαντήσει κάποιος έμπειρος. Εχω ελπίδες να μπω στην επόμενη προκυρηξη (αν υπάρξει😂)
1) Με απολυτήριο 13,4,2) Διπλωμα Γ',3) Διπλωμα Μηχανής
4) Proficiency,5) Πτυχιο ΙΕΚ Στέλεχος Υπηρεσιών ασφαλείας. Τι λέτε;
Είτε έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου, μηχανής ή Γ ή Δ τα ίδια μόρια θα πάρεις... Δεν έχεις πρόσθετα μόρια επειδη θα έχεις περισσότερα διπλώματα. Και αυτό το άλλαξαν ενώ παλαιότερα έπαιρνες μόρια για το κάθε ένα ξεχωριστά! Έχεις όλα τα υπόλοιπα μοριοδοτουνται. Αλλά είναι αναλόγως τη προκήρυξη. Πχ σε αυτή τη προκήρυξη ξεκίνησαν με 300 άτομα. Τροποποιήθηκε το ΦΕΚ και θα ισχύει ως το 2026 και μέχρι στιγμής έχει τραβήξει 900 άτομα. Και ίσως να καλέσει και άλλους... Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει η λίστα στην β κατηγορία σε παιδιά που έχουν δηλώσει με απολυτήριο 12 και 13! Η προσωπική μου γνώμη είναι επειδή μάλλον αυτός ο πίνακας θα κρατήσει ως το 2026 να πας σε ένα νυχτερινό σχολείο να επιλέξεις μια ειδικότητα που είναι για 2 χρόνια και να την πάρεις με πολύ καλό βαθμό. Που όταν έρθει η ώρα και ξανά βγάλει νέα προκήρυξη να δηλώσεις με το πτυχίο της ειδικότητας στην β κατηγορία και συν όλα τα πρόσθετα προσόντα που έχεις μέχρι στιγμής μετά θα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες για να μπεις! Και αν είσαι άντρας και δεν έχεις υπηρετήσει στρατό οι ειδικές δυνάμεις να ξέρεις έχουν επιπρόσθετα μόρια! Καλή επιτυχία και υπομονή!
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Άλλοι περιμένουν πώς και πως... Κ άλλοι ενώ πέρασαν αθλήματα δεν παρουσιάστηκαν... Τι γίνεται ρε παιδια :roll:
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες