Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)
Καλημέρα σας, έχετε κάποια πληροφορία αν θα υπάρξει προκήρυξη εποχικών αυτό τον καιρό;
Τα αποτελέσματα αναμένονται, την άλλη εβδομάδα. Έτσι μου είπαν, από την παραλαβή των δικαιολογητικών.
Παιδιά τι έγινε κλείσανε τη συζήτηση για τους εποχικούς; Δεν εμφανίζονται τα νεότερα που γράφαμε ξέρει κανείς γιατί;
Eμένα μου είπαν η Κυριακή η Δευτέρα!niasimas έγραψε: Πέμ Μαρ 27, 2025 6:21 pm Τα αποτελέσματα αναμένονται, την άλλη εβδομάδα. Έτσι μου είπαν, από την παραλαβή των δικαιολογητικών.
Aπο τεχνικό λάθος διαγράφηκαν τα μηνύματα των τελευταίων 10 ημερών. Λυπάμαι πολύ...Pironomos έγραψε: Πέμ Μαρ 27, 2025 8:53 pm Παιδιά τι έγινε κλείσανε τη συζήτηση για τους εποχικούς; Δεν εμφανίζονται τα νεότερα που γράφαμε ξέρει κανείς γιατί;
Α οκ ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Γεια σας! Καταρχήν καλή επιτυχία σε ολους, έχω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Κατέθεσα τα χαρτιά για οδηγός έχοντας κανονική άδεια Γ κατηγορίας και λίγες μέρες πριν είχα δώσει και για Δ κατηγορία όπου πέρασα. Όπως είναι λογικό δε προλαβαίνει να εκδοθεί η καινούργια μου άδεια και για αυτό κατέβασα από gov τη προσωρινή άδεια για το Δ. Η επιτροπή δεν ήταν και πολυ ενημερωμένη και μετά από τηλέφωνο μου είπαν να συμπληρώσω μια υπεύθυνη δήλωση ότι θα προσκομίσω τη κανονική πριν την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Κάτι που δεν είναι λογικά εφικτό καθώς χρειάζεται 1,5 μήνα περίπου να βγει. Υπάρχει περίπτωση αν περάσω να με κόψουν για αυτό;
Δεν νομίζω να σε κόψουν γι'αυτό απλά μπορεί να μην μετρήσουν τα επιπλέον μορια
Τελικά το σενάριο να ακυρωθεί η προκήρυξη δεν ισχύει διάβαζα τώρα πως ο Υπουργός είπε πως είναι αδύνατον εφόσον έχει εκδοθεί και τρέχουν οι διαδικασίες...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Εδώ μπορώ να οδηγήσω κανονικά και νόμιμα λεωφορείο δε καταλαβαίνω γιατί να μη τα μετρήσουν αλλά και έτσι πάλι είναι -2000 μόρια το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιοord έγραψε: Παρ Μαρ 28, 2025 4:04 pm Δεν νομίζω να σε κόψουν γι'αυτό απλά μπορεί να μην μετρήσουν τα επιπλέον μορια
Καλύτερα να ρωτήσεις στην Αθήνα αυτοί ξέρουν στάνταρ
Αν το προχωρήσουν με το ΣτΕ και βγάλει απόφαση για προσωρινή παύση της προκήρυξης, θα αναγκαστούν να την σταματήσουν. Τώρα μέχρι να γίνει αυτό, έτσι όπως πάει, θα έχει τελειώσει η όλη διαδικασία. Το περίεργο είναι, ότι ανακοίνωσαν ότι δεν θα κάνουν την διαμαρτυρία, που είχαν ανακοινώσει, μέχρι νεοτέρας. Τι τους είπε ο Κεφαλογιάννης, δηλαδή;Pironomos έγραψε: Παρ Μαρ 28, 2025 5:06 pm Τελικά το σενάριο να ακυρωθεί η προκήρυξη δεν ισχύει διάβαζα τώρα πως ο Υπουργός είπε πως είναι αδύνατον εφόσον έχει εκδοθεί και τρέχουν οι διαδικασίες...
Δεν θα ακυρωθεί το μόνο σίγουρο γιατί λέει πάγωσαν τις διαδικασίες. Αλλά φίλε μου αυτό με τη διαμαρτυρία και εμένα με παραξένεψε μπορώ να πω εντομεταξυ κάπου διάβασα σε σελίδα εποχικών ότι μάλλον θα βγάλει και άλλη προκήρυξη έτσι ώστε να μπορέσουν να μπουν και αυτοί που έμειναν εκτός λόγω ηλικίας ίσως για αυτό να την ακύρωσαν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες