xrhstaras έγραψε: Πέμ Μαρ 13, 2025 9:43 am
Το θέμα είναι που θα βγάλει θέσεις εγώ από το 19 εθελοντής έχω Ειδικές Δυνάμεις και 3 παιδιά, μετά ως τώρα δεδομένα πιάνω 12000 αν τα έχω κάνει σωστά, αλλά και πάλι είπαμε θα παίξεισημαντικό ρόλο περιοχή και θέσεις
Με τα δεδομένα - μοριοδότηση της προκήρυξης του 2020 είσαι στα εξής
5000 μόρια (το ανώτατο) λόγω πενταετίας από εθελοντής
5000 μόρια από θητεία στις ειδικές δυνάμεις
2000 μόρια εάν είσαι γονέας 3 τέκνων (εάν είσαι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας παίρνεις 1000 μόρια. Το αναφέρω απλά επειδή δεν το διευκρινίζεις επαρκώς)
Σύνολο = 12000 μόρια.
Όπως είπαμε, θα γίνει ανακατανομή των θέσεων και μάλιστα θα πάρει και σε περιοχές που δεν είχε πάρει το 2020, συνεπώς όλα ρευστά.
Ο Κεφαλλογιάννης έχει μαύρα μεσάνυχτα από το συγκεκριμένο υπουργείο και θα συνεχίσει να εχει μέχρι και την έκδοση των προκηρύξεων, πέρα από το φάκελο που θα πάρει από τον Κικίλια, θα συμβουλευτεί από τον Τουρνά, είναι και στις αρμοδιότητες των υφυπουργών.
Με λίγα λόγια ο νέος υπουργός δε θα φέρει καμία αλλαγή αν δεν έχει ήδη αποφασιστεί κάτι από τους προηγούμενους.
Τον Κεφαλογιάννη τον έβαλαν στο ΥΠΕΘΑ, για μέριμνα προσωπικού. Ρωτήστε πόσο μερίμνησε! Άσε που ήταν υπεύθυνος να παρουσιάσει αλλαγές στην θητεία, που επίσης δεν έγινε ποτε. Άρα καταλαβαίνετε τι θα κάνει στο Κλιματικής. Ο ιπτάμενος ακούνητος! Γενικά, καμένος ανασχηματισμός!
D.Y.K έγραψε: Παρ Μαρ 14, 2025 8:48 pm
Η Μαρέβα γνωρίζει για το ζευγαράκι Κούλη - Τουρνά;
Έχει πιάσει στασίδι και παράγει αργομισθία.
Στον π@τσο της της Μαρέβας, μια φορά τον ξαπόστειλε τον Κουλη, μιλάμε για ελεύθερη σχέση,
κάτι έχω ακούσει για Χρυσοχοΐδη - Κουλη, η αλήθεια είναι ότι είναι γοητευτικός ο Χρυσοχοΐδης με βαμμένο μαλλί
και αυτό το τικ που έχει με τα χειλια λες και κάτι ετοιμάζεται να φτύσει, ενα άγχος το έχω.
Γιατί ρε σεις, ο ιπτάμενος είναι ψηλό αγόρι! Είναι για παρέλαση, ο μπαγάσας! Πέρα από την πλάκα, από έναν που το έπαιζε στρατηγός (Κικίλιας), περνάμε σε έναν, που δεν μπορεί να πάρει μία πρωτοβουλία μόνος του (Κεφαλογιάννης). Κρίμα για τους παλιούς εποχικούς, γιατί με αυτόν, δεν θα βρουν άκρη!
Μέσα στο άγχος του ανασχηματισμού ποιος απ αυτούς τους αναλώσιμους υπουργούς θα ασχοληθεί με το τι θα κάνουν οι εποχικοί.
Ρητορικό ερώτημα, να είπε ο Κικίλιας «προτου φύγω ας κάνω τα θελήματα των εποχικών που μπήκαν στο υπουργείο
έπαιξαν ξύλο με τα ματ και ήταν αφορμή να με γκαζωσει ο Κυριακος»
Δυστυχώς, δεν θα τους ακούσει κανείς, πλέον. Οι εξελίξεις είναι δρομολογημένες, πριν την αποχώρηση Κικίλια. Και η επίτευξη του 8μηνου, ήταν γιατί ήθελαν οι πολιτικοί, αλλιώς δεν θα το ψήφιζαν ποτέ. Ίσως επειδή στοχεύουν πιο πολύ, στην νέα φουρνιά εποχικών και όχι τόσο στην παλιά. Γι'αυτό και δεν έχει αλλάξει, προς το παρόν, η μοριοδότηση των παλιών, στην νέα προκ. Δύσκολα να αλλάξει πράγματα ο Κεφαλογιάννης. Κοιμάται όρθιος! Θα του πιπιλίζει το μυαλό και ο Τουρνάς, που δεν γουστάρει τους εποχικούς, όπως ο διάολος το λιβάνι!
Μην περιμένετε προκήρυξη. Όσοι ασχολούμαστε με social media και βλέπουμε τι γίνεται και έχουμε και 2-3 γνωριμίες πολιτικές καταλαβαίνουμε ότι εκείνοι στο Πασσυπ δεν το αφήνουν το θέμα. Έχουν βρει χίλιους τρόπους να καθυστερήσουν την έκδοση, εχουν την Κωνσταντοπούλου για δικηγόρο που τους παει και τους στηρίζει φουλ όπως και το ΠΑΣΟΚ με ολα τα άλλα κόμματα δίπλα τους. Σε λίγες ημέρες μπαινει ο Απρίλιος, όλοι ζητάνε πλέον την ανανεωση γιατι δεν βγαίνουν οι αριθμοί σε χρόνο και 1η Μάη πρέπει να είναι άπαντες στις θέσεις τους. Εγώ πιστεύω πως θα βγει μια μικρή προκήρυξη μονο για τα κενα. Αν είδατε και χθες στη Βουλή όλοι αυτό ζήτησαν, φαίνεται πως θα τους το δώσουν αυτό μαζι με το 8μηνο για να γίνει μια νέα αρχή στις σχέσεις κυβέρνησης εποχικών τωρα που η Κυβέρνηση βάλλεται από παντού λόγω Τεμπών δεν θα ήθελε και τους Εποχικούς στο δρόμο.
Οι όποιες προθέσεις θα φανούν μετά την σημερινή ορκωμοσία της νέας σύνθεσης. Βέβαια από επαγγελματίες ανεπάγγελτους κηφήνες που τους ταΐζουμε 30 γενεές πίσω, δεν περιμένουμε να "ενσκήψουν" πάνω σε κανένα αίτημα. Φάτσα που ουρλιάζει μηδέν ένσημα από χιλιόμετρα και η νέα ηγεσία.
Η νόμος που περιλαμβάνει μέσα την προκήρυξη των συμβασιούχων πυροσβεστών οχτάμηνης θητείας και τα άρθρα για τους ΠΠΥ με πενταετής παράταση μονιμοποίησης τους ή ανανέωση θητείας, την τετάρτη πάει στην ολομέλεια της βουλής για συζήτηση και ψήφιση.
FLAS έγραψε: Σάβ Μαρ 15, 2025 10:00 am
Η νόμος που περιλαμβάνει μέσα την προκήρυξη των συμβασιούχων πυροσβεστών οχτάμηνης θητείας και τα άρθρα για τους ΠΠΥ με πενταετής παράταση μονιμοποίησης τους ή ανανέωση θητείας, την τετάρτη πάει στην ολομέλεια της βουλής για συζήτηση και ψήφιση.
Την Τετάρτη σίγουρα θα συζητηθεί, στην επιτροπή. Δεν νομίζω να πάει και στην ψήφιση, γιατί δεν αναφέρει κάτι το πρόγραμμα της Βουλής, ως προς τα κατατεθέντα νομοσχέδια. Μάλλον Παρασκευή. Όσο για αυτά που λέει, ο φίλος, για ανανεώσεις και λοιπά, μακάρι τα παιδιά να το πετύχουν, αλλά, όποιος ξέρει λίγο παραπάνω πράγματα, για Κεφαλογιάννη, θα σου πει, ότι ο άνθρωπος δεν κάνει ούτε για θυρωρός! Μην περιμένετε από αυτόν προκοπή. Και επειδή, στην ουσία, είναι έτοιμη η προκ, δεν θα κάτσει να σκάσει κιόλας. Θα την βγάλει, όπως είναι.