Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Αν δεν αλλάξει το ηλικιακό όριο, εμείς πού είμαστε του 97 και δεν έχουμε κλείσει τα 28 ακόμη μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας?
Ρε μην το κραζουμε αλλο το θεμα αφηστε να βγει και βλέπουμε
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 22, 2025 12:40 pmΘα καθόμουνα στα αυγά μου !Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 22, 2025 12:27 pm Έχω θέμα έχω μπει ειδικός φρουρός τώρα είμαι εκπαίδευση στην Τρίπολη γιατί περίμενα το ΕΠΟΠ. Μπαίνοντας σταμάτησα την προϋπηρεσία σε στην ειδικότητα μου. Άμα σταματούσα τώρα σαν ειδικός φρουρός και συμπλήρωνα 1 μήνα ακόμα ένσημα επερνα τα πληροί μόρια και ήμουν με τα 2 πόδια μέσα τώρα είμαι οριακά έως 1_2 επιλαχόντας. Το μόνο σίγουρο ότι έχω την αστυνομία για καβατζα εσείς τι θα κάνατε;
Το ειδικότητα θες;
Καλησπέρα απτην στιγμή που θα βγει η προκήρυξη πόσες μέρες έχουμε προθεσμία να κάνουμε τα χαρτιά ; Και επίσης αν ξεχάσω να βάλω ένα πτυχίο μπορώ να κάνω ένσταση θα μου το μετρήσουν ;
Οι τακτικες θα γινουν στις 4 του μηνα οποτε απο τις 5 και μετα πιστευω πως θα βγει...
Παραπάνω από ένα μήνα, μπορεί και δύο. Τώρα για τη δεύτερη ερώτησή σου, όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες Επιτροπές, θα βγεί σχετική ανακοίνωση, θα πρέπει να μπαίνεις με τους κωδικούς σου taxis στις σχετικές πλατφόρμες,(Σ. Ξ. Π. Ν. Και Π. Α) , για να ελέγχεις αν έχεις κριθεί κατάλληλος ως προς την ορθότητα και πληρότητα των δικαιολογητικών σου. Εάν όχι, θα αναγράφει ακατάλληλος, και τον λόγο που κρίθηκες ακατάλληλος, πχ. Ελλιπή δικαιολογητικά, ή οτιδήποτε άλλο. Σε αυτό το στάδιο, θα δοθεί προθεσμία 3 ημερών για ενστάσεις, αντιρρήσεις, για επισύναψη συμπληρωματικών δικαιολογητικών κλπ. Το σωστό βέβαια είναι να δοθεί η δέουσα προσοχή στην αρχική υποβολή της αίτησής σου με τα ορθά στοιχεία, και τα πλήρη δικαιολογητικά.
Styga
Δηλαδή μπορεί να αφήσουν και περιθώριο 2 μηνών ώστε να κάνουμε τα χαρτιά μήπως ξέρουμε στης προηγούμενες πόσο χρονικό διάστημα είχανε ;
Μήπως οι εκτιμήσεις σου είναι λίγο εκτός πραγματικότητας; Πώς δλδ υπολογίζεις από τώρα που δεν γνωρίζεις καν τον αριθμό των θέσεων της ειδικότητας που σε ενδιαφέρει εφόσον δεν έχει βγει ακόμη η προκήρυξη, ότι θα είσαι με τα 2 πόδια μέσα εάν συμπληρώσεις σε ένα μήνα τα πλήρη μόρια; Πόσα είναι τα πλήρη μόρια, ώστε να έχεις σίγουρη την επιτυχία; Πώς είσαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν θα έχουν περισσότερα μόρια από εσένα; Δεν μπορεί κανένας εδώ να σου δώσει την απάντηση που θέλεις, βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι προφανώς σε ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η ένταξή σου στις Ε. Δ., αλλά, θα ρισκάρεις το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρεις, και να έχεις βγεί και εκτός, Ειδικών Φρουρών;Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 22, 2025 12:27 pm Έχω θέμα έχω μπει ειδικός φρουρός τώρα είμαι εκπαίδευση στην Τρίπολη γιατί περίμενα το ΕΠΟΠ. Μπαίνοντας σταμάτησα την προϋπηρεσία σε στην ειδικότητα μου. Άμα σταματούσα τώρα σαν ειδικός φρουρός και συμπλήρωνα 1 μήνα ακόμα ένσημα επερνα τα πληροί μόρια και ήμουν με τα 2 πόδια μέσα τώρα είμαι οριακά έως 1_2 επιλαχόντας. Το μόνο σίγουρο ότι έχω την αστυνομία για καβατζα εσείς τι θα κάνατε;
Styga
Στα όρια ηλικίας σε ένα σάιτ που ανέβασε το workenter λέει ότι να έχει συμπληρωθεί το 18 έτος και να μην έχει εισέλθει στο 29. Δηλαδή αυτοί που είναι του 97 φέτος μπορούν να κάνουν αίτηση?
Ακριβείς ημερομηνίες προηγουμένων ετών:
Έτος 2022: Έναρξη υποβολής αιτήσεων 24.3.2022, λήξη 24.6.2022
Έτος 2023: Έναρξη 26.7.2023, λήξη 8.9.2023
Όπως βλέπεις το διάστημα είναι πολύ μεγάλο
Styga
Πρεπει να βγει η προκυρηξη για να το δεις αυτο. Καλο ειναι να μην πιστευετε τα σαιτ γιατι και για τα ατομα ελεγαν ο καθενας τα δικα του ο αλλος οτι θα επαιρνε 1600 ο αλλος 2000 και τελικα επικρατησε το δευτερο. Μετα το αλλο θεμα ειναι το συνταξιοδοτικο οσο αφορα τα ορια ηλικιας οποτε περιμενετε να δειτε
Παιδια καλησπερα!
Γνωριζει κανεις απο μεσα τι ορια ηλικιας θα υπαρξουν στην ερχομενη προκυρηξη?
Γνωριζει κανεις απο μεσα τι ορια ηλικιας θα υπαρξουν στην ερχομενη προκυρηξη?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες