Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φιλε αρχες μαρτιου θα βγει
Επισκέπτης

Από την στιγμή που ξεκίνησε να κινείται το θέμα πιστεύω και εγώ ότι μέσα στον Μάρτιο το πολύ θα υπάρξουν εξελίξεις.
Επισκέπτης

Στο proson γράφουν ότι το όριο ηλικίας είναι 28
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 21, 2025 9:28 pm Στο proson γράφουν ότι το όριο ηλικίας είναι 28
Εφόσον δεν έχουν πει κάτι για αλλαγές ορίων ηλικίας λογικά το όριο 28 θα είναι. Θα μάθουμε μέχρι Μάρτιο.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Eleonora »

Κύριοι "Επισκέπτες", πραγματικά εκπλήσσομαι με το επίπεδο του διαλόγου σας! Κάποιοι μπαίνουμε στο forum, για να βοηθήσουμε, να ενημερώσουμε, να δώσουμε κάποια χρήσιμη πληροφορία, σε εσάς που επιθυμείτε να ενταχθείτε στο Στράτευμα, δεδομένου ότι είμαστε ήδη μέσα. Σας διαβεβαιώνω, ότι εάν μπείτε, με αυτό τον τρόπο σκέψης, συμπεριφοράς και έκφρασης, δεν θα περάσετε καθόλου καλά. Μπορείτε να αντιπαρατίθεσθε, με ευπρέπεια και κοσμιότητα, και όχι ως κακές συμπεθέρες.
Styga
Επισκέπτης

Eleonora έγραψε: Παρ Φεβ 21, 2025 9:41 pm Κύριοι "Επισκέπτες", πραγματικά εκπλήσσομαι με το επίπεδο του διαλόγου σας! Κάποιοι μπαίνουμε στο forum, για να βοηθήσουμε, να ενημερώσουμε, να δώσουμε κάποια χρήσιμη πληροφορία, σε εσάς που επιθυμείτε να ενταχθείτε στο Στράτευμα, δεδομένου ότι είμαστε ήδη μέσα. Σας διαβεβαιώνω, ότι εάν μπείτε, με αυτό τον τρόπο σκέψης, συμπεριφοράς και έκφρασης, δεν θα περάσετε καθόλου καλά. Μπορείτε να αντιπαρατίθεσθε, με ευπρέπεια και κοσμιότητα, και όχι ως κακές συμπεθέρες.
τι ειδικοτητα εχεις;
Επισκέπτης

Παιδια εγω να ξέρετε πιστεύω οτι εκει που θα ειναι βγει ο κουλης θα παει σε εκλογες και θα φον φαμε παλι και θα παρει παλι παραταση αυτο πιστεύω και το λενε πολυ οτι γενικα παιζει να γινουν εκλογες
Επισκέπτης

Καλησπέρα σας και καλή σας εβδομάδα, έχω μια ερώτηση προλαβαίνω να τελειώσω την σχολή μου (ΔΙΕΚ) πριν βγει η προκήρυξη; Σκοπεύω για πιστοποίηση, ή δεν γίνεται;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 21, 2025 9:43 pm
Eleonora έγραψε: Παρ Φεβ 21, 2025 9:41 pm Κύριοι "Επισκέπτες", πραγματικά εκπλήσσομαι με το επίπεδο του διαλόγου σας! Κάποιοι μπαίνουμε στο forum, για να βοηθήσουμε, να ενημερώσουμε, να δώσουμε κάποια χρήσιμη πληροφορία, σε εσάς που επιθυμείτε να ενταχθείτε στο Στράτευμα, δεδομένου ότι είμαστε ήδη μέσα. Σας διαβεβαιώνω, ότι εάν μπείτε, με αυτό τον τρόπο σκέψης, συμπεριφοράς και έκφρασης, δεν θα περάσετε καθόλου καλά. Μπορείτε να αντιπαρατίθεσθε, με ευπρέπεια και κοσμιότητα, και όχι ως κακές συμπεθέρες.
τι ειδικοτητα εχεις;
Θα προτιμούσα να μην αποκαλύψω την ειδικότητά μου, για να μην περιορίσω την ελευθερία λόγου και έκφρασής μου.
Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 21, 2025 11:43 pm Καλησπέρα σας και καλή σας εβδομάδα, έχω μια ερώτηση προλαβαίνω να τελειώσω την σχολή μου (ΔΙΕΚ) πριν βγει η προκήρυξη; Σκοπεύω για πιστοποίηση, ή δεν γίνεται;
Η πιστοποίηση, δεν είναι απαραίτητη, αλλά θα πρέπει μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής δικαιολογητικών, να έχεις την ΒΕΚ.
Styga
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από niasimas »

Να γιατί δεν πρέπει να διαβάζετε τα διάφορα σαιτ. Ο άλλος έλεγε 1600, βγήκαν 2000. Τώρα για να γίνω και λίγο κακούλης και πέρυσι είχαν βγάλει γραμματικές για κάθε ειδικότητα, είχαν βγάλει θέσεις για κάθε κλάδο και δαπάνες και σχετικά, αλλά προκήρυξη δεν βγήκε ποτέ! Για να τα λέμε όλα.
Επισκέπτης

Εντάξει, τώρα θα βγει έχουν άπλετο χρόνο. Επίσης μέχρι τώρα ως ηλικιακά όρια νοούνται τα κλασικά μέχρι 28 εκτός αν αλλάξουν κάτι στην προκήρυξη.
Επισκέπτης

Έχω θέμα έχω μπει ειδικός φρουρός τώρα είμαι εκπαίδευση στην Τρίπολη γιατί περίμενα το ΕΠΟΠ. Μπαίνοντας σταμάτησα την προϋπηρεσία σε στην ειδικότητα μου. Άμα σταματούσα τώρα σαν ειδικός φρουρός και συμπλήρωνα 1 μήνα ακόμα ένσημα επερνα τα πληροί μόρια και ήμουν με τα 2 πόδια μέσα τώρα είμαι οριακά έως 1_2 επιλαχόντας. Το μόνο σίγουρο ότι έχω την αστυνομία για καβατζα εσείς τι θα κάνατε;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 22, 2025 12:27 pm Έχω θέμα έχω μπει ειδικός φρουρός τώρα είμαι εκπαίδευση στην Τρίπολη γιατί περίμενα το ΕΠΟΠ. Μπαίνοντας σταμάτησα την προϋπηρεσία σε στην ειδικότητα μου. Άμα σταματούσα τώρα σαν ειδικός φρουρός και συμπλήρωνα 1 μήνα ακόμα ένσημα επερνα τα πληροί μόρια και ήμουν με τα 2 πόδια μέσα τώρα είμαι οριακά έως 1_2 επιλαχόντας. Το μόνο σίγουρο ότι έχω την αστυνομία για καβατζα εσείς τι θα κάνατε;
Θα καθόμουνα στα αυγά μου !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες