Δυσλεξία στο στρατό
Δυσλεξία στο στρατό
Καλησπερα παιδια εχω Δυσλεξια και εχω χαρτι υπογεγραμενο Απο το Νοσ. Παπαγεωργίου... Κανονικα πρεπει να εχω ειδικη μεταχειρηση... Ξερει καποιος να μας πει τι γινεται; Ή αν καποιος υπηρετει και εχει Δυσλεξια; Ευχαριστω!
Δυσλεξία στο στρατό
Πως σε επηρεάζει η δυλεξία; Δεν θα κάνεις μαθήματα στο στρατό.
Δυσλεξία στο στρατό
φιλε μου η δυσλεξία δεν ισχυει μονο στα μαθηματα... Εχεις δικιο να μην ξερεις γτ η ελλαδα σε αυτα ειναι πολυ πισω ακομα...yandr έγραψε:Πως σε επηρεάζει η δυλεξία; Δεν θα κάνεις μαθήματα στο στρατό.
Δυσλεξία στο στρατό
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά δεν μας είπες που επηρεάζει και τι ειδική αντιμετώπιση θεωρείς ότι είναι απαραίτητη για το στρατό.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Δυσλεξία στο στρατό
Η δυσλεξία εχει μερικες περιεργες μορφες! Σε μερικες αυτος που εχει δυσλεξία εχει συμπεριφορα αυτιστικου, σε αλλες εχει μεγαλο προβλημα με την ομιλια!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Δυσλεξία στο στρατό
Αγχος, Καταθλιψη, Ψυχολιγικα... Τα βασικοτερα που μπορω να σκευτω τωτα...yandr έγραψε:Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά δεν μας είπες που επηρεάζει και τι ειδική αντιμετώπιση θεωρείς ότι είναι απαραίτητη για το στρατό.
Δυσλεξία στο στρατό
Καλημερα Παιδια!
Ξερετε αν υπαρχει καποιο προβλιμα οσο να αφορα τις ΕΔ αν καποιος εχει δυσλεξια;
Ευχαριστω
Ξερετε αν υπαρχει καποιο προβλιμα οσο να αφορα τις ΕΔ αν καποιος εχει δυσλεξια;
Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Δυσλεξία στο στρατό
Όχι δεν υπάρχει εκτός και αν έχεις τα συμπτώματα του παραπάνω μηνύματος
Δυσλεξία στο στρατό
Οχι δεν εχω:) Σε ευχαριστω!
-
- Πολίτης
Δυσλεξία και επιπτώσεις
KΑλησπερα σε ολους,
Εχοντας χαρτι δυσλεξιας εχεις μειωμενη θητεια ή μεταθεση κοντα στη κατοικια σου; Και παρουσιαζοντας αυτο το χαρτι εχει καποια επιπτωση σε σενα;
Εχοντας χαρτι δυσλεξιας εχεις μειωμενη θητεια ή μεταθεση κοντα στη κατοικια σου; Και παρουσιαζοντας αυτο το χαρτι εχει καποια επιπτωση σε σενα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης