Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Κρίμα τόσα λεφτά στις προπονήσεις και στα γυμναστήρια για να βγάλουμε τα αθλήματα
Ρε ακουστε λιγο μην μας περνανε για χαζούς τοσο καιρο οτι εχουν πει τα σαιτ εχουν γινει ; Η απάντηση είναι όχι τωρα γιατι να τους πιστέψουμε απο μεσα που εχω φιλους εποπ ξηρα και ναυτικο εχουν πει οτι θα βγει ακούγεται φουλ, γιατι να πιστέψουμε απλα ενα σαιτ που ειπε κατι το οποιο δεν εχουμε αποδειξεις οτι ειναι απο εγκυρη πηγη δεν γινεται να λενε απο μερα σε μερα και τωρα να το αλλαζουν παιδια δεν γινεται! Θελουν ατομα να το ξέρετε
Έχεις δίκιο αν ηταν να μην βγει θα το ειχαν Ξεκαθαρίσει
Πιστεύω όμως οτι θα ειναι η τελευταία προκήρυξη
Πιστεύω όμως οτι θα ειναι η τελευταία προκήρυξη
Μην πανικοβάλλεστε από ένα δημοσίευμα. Η όποια είδηση, η όποια πληροφόρηση, διαφορετικά παρουσιάζεται σε ένα φιλοκυβερνητικό μέσο, και εντελώς διαφορετικά, σε ένα μη φιλοκυβερνητικό. Άλλωστε έχετε δει και στο παρελθόν την αξιοπιστία και εγκυρότητα των sites. Αισιοδοξείτε και μη μασάτε!
Styga
Μα ναι ρε παιδια μπορει να μην και η τελευταία μπορει και να ειναι ομως τα σαιτ δεν ειναι αξιόπιστα ειδες μια λενε απο μερα σε μερα και τωρα αυτο, σας ξανα λεω εγω ενα σορο φιλους εποπ μου λενε θα βγει ρε μλκ ετσι ακριβως! Για να το λενε αυτοι κατι θα ξερουν παραπάνω αφου εχουν τρομερες ελλείψεις και το αλλο, ειπαν θα παρουν γαλλικες φρεγάτες και δεν ξερω εγω τι αλλο ωραια! Ποιος θα τις επανδρωσει; Μιλάμε για το ναυτικο τωρα οποτε μην μασαμε παμε γερα να κανουμε ολοι το ονειρο μας πραγματικότητα για αλλους μπορεί να ακούγεται αστειο αλλα για εμας ειναι σημαντικό αυτα ειχα να πω θα ειμαστε εδω να τα λεμε
Ρε παιδια για καθιστε δεν ειπε οτι δεν θα βγει η προκήρυξη ειπε οτι μπορει να επηρεαστούν οι αριθμοι των εποπ δηλαδη στο ποσους θα παρουν, πιστευω παιδια θα βγει κανονικα μεχρι τελος Φλεβάρη απλα μεχρι το 2030 μπορει να βγει αλλη μια μονο αυτο να διαβάζουμε προσεκτικα το τι λενε
Απο την στιγμη που δεν ξερουμε τι θα γινει με την προκυρηξη για εμας που το θελουμε ακομα μπορουμε να κανουμε τουλαχιστον χαρτια για ΟΒΑ η πρεπει να βγει προκυρηξη και για αυτο;
Πρεπει να βγει και γιαυτο προκυρηξη εδω ρε φιλε δεν παιρνουν εποπ θα πάρουν οβα ; Θα βγει η προκήρυξη το άρθρο δεν λεει οτι δεν θα βγει τωρα ποιος τα εβγαλε αυτα τα συμπεράσματα δεν ξερω
Αν δεν κάνω λάθος, δεν παίρνουν πλέον ΟΒΑ. Ο θεσμός έχει σταματήσει.
Οπως και των εποπniasimas έγραψε: Σάβ Φεβ 15, 2025 10:19 pm Αν δεν κάνω λάθος, δεν παίρνουν πλέον ΟΒΑ. Ο θεσμός έχει σταματήσει.
Πλησιάζει!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 15, 2025 10:30 pmΟπως και των εποπniasimas έγραψε: Σάβ Φεβ 15, 2025 10:19 pm Αν δεν κάνω λάθος, δεν παίρνουν πλέον ΟΒΑ. Ο θεσμός έχει σταματήσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες