Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Χαχαχαχα η κιντερ έκπληξη θα έχει μέσα την προκήρυξη δώρο 🤣🤣
Επισκέπτης

Μαγκες να το ριξουμε στο χαβαλε γιατι κουρασε η φαση γραφτετα ολα
Επισκέπτης

Η ζωή θέλει γέλιο φίλε όχι άγχος να πεθάνουμε πριν την ώρα μας
Guest123

Δημοσίευση από Guest123 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 09, 2025 9:36 pm
Guest123 έγραψε: Κυρ Φεβ 09, 2025 9:33 pm Κι εμείς παιδιά από μέσα ακούμε ότι θα βγει προκήρυξη μαξ μέχρι τέλη Μαρτίου.
Περιμένουν και τις τελευταίες κρίσεις και θα τη βγάλουν.
Βέβαια ακούγεται πολύ έντονα το ενδεχόμενο του ορίου ηλικίας στα 25 έτη. Κάντε υπομονή, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους σας.
εποπ εισαι ρε φιλε και εδω και ενα χρονο δεν λες τιποτα;

Απαντάω αρκετά συχνά και λύνω διαρκώς απορίες σχετικά με αθλήματα, ειδικότητες κλπ
Επισκέπτης

Προσωπική άποψη δική μου περί ορίου ηλικίας: Δεν πιστεύω ότι θα είναι το όριο 25 ετών γιατί πολύ απλά το είπε ένα σάιτ που ως γνωστόν όλα τα σάιτ θέλουν δημοσιότητα. Έχουν ανεβάσει το όριο αποστρατείας ΕΠΟΠ από 50 στα 60 έτη αυτό είναι σίγουρο. Περισσότερο στα 60 συμφέρει την κάθε κυβέρνηση να αποστρατευσεί τους ΕΠΟΠ με μειωμένη σύνταξη αυτούς που θα έχουν μπει από 25 ετών και πάνω παρά να είναι από 25 και κάτω και να φύγουν με πλήρη σύνταξη
Επισκέπτης

Οποτε μαρτιο και μετα
Επισκέπτης

Οταν λενε αυτοί θεμα ημερωνω εννοούν σε κανα 2 μηνο και το εχουμε μαθει το εργο
Επισκέπτης

Αντί να πουν 2 μήνες λένε θέμα ημερών δλδ 60 ημερών χαχαχα🤣🤣
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 11, 2025 1:48 pm Αντί να πουν 2 μήνες λένε θέμα ημερών δλδ 60 ημερών χαχαχα🤣🤣
Αυτο ακριβώς ελλαδα ειναι
Special

Δημοσίευση από Special »

Παιδια εγώ πιστεύω όντως ειναι θεμα ημερών γιατί δεν έχουν κόσμο οι μεγάλες κρίσεις τελείωσαν τώρα αυτές οι κρίσεις νομίζω ότι είναι κάθε χρόνο για αυτό λέγονται τακτικές κρίσεις
Επισκέπτης

Special έγραψε: Τρί Φεβ 11, 2025 7:19 pm Παιδια εγώ πιστεύω όντως ειναι θεμα ημερών γιατί δεν έχουν κόσμο οι μεγάλες κρίσεις τελείωσαν τώρα αυτές οι κρίσεις νομίζω ότι είναι κάθε χρόνο για αυτό λέγονται τακτικές κρίσεις

Απ το στομα σου και στου θεου τα φτι
Επισκέπτης

Special έγραψε: Τρί Φεβ 11, 2025 7:19 pm Παιδια εγώ πιστεύω όντως ειναι θεμα ημερών γιατί δεν έχουν κόσμο οι μεγάλες κρίσεις τελείωσαν τώρα αυτές οι κρίσεις νομίζω ότι είναι κάθε χρόνο για αυτό λέγονται τακτικές κρίσεις
Ναι ρε φιλε θεμα ημερων εχουν ανεβασει την ανακοίνωση εδω και 5 μερες θα περάσει κανας μηνας ακομα θεμα ημερων θα λεμε τα ξερουμε
Speci6

Δημοσίευση από Speci6 »

Λεει ξεκάθαρα ότι δεν θα περάσει αυτό
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες