Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Χαχαχαχα η κιντερ έκπληξη θα έχει μέσα την προκήρυξη δώρο 

Μαγκες να το ριξουμε στο χαβαλε γιατι κουρασε η φαση γραφτετα ολα
Η ζωή θέλει γέλιο φίλε όχι άγχος να πεθάνουμε πριν την ώρα μας
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 09, 2025 9:36 pmεποπ εισαι ρε φιλε και εδω και ενα χρονο δεν λες τιποτα;Guest123 έγραψε: Κυρ Φεβ 09, 2025 9:33 pm Κι εμείς παιδιά από μέσα ακούμε ότι θα βγει προκήρυξη μαξ μέχρι τέλη Μαρτίου.
Περιμένουν και τις τελευταίες κρίσεις και θα τη βγάλουν.
Βέβαια ακούγεται πολύ έντονα το ενδεχόμενο του ορίου ηλικίας στα 25 έτη. Κάντε υπομονή, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους σας.
Απαντάω αρκετά συχνά και λύνω διαρκώς απορίες σχετικά με αθλήματα, ειδικότητες κλπ
Προσωπική άποψη δική μου περί ορίου ηλικίας: Δεν πιστεύω ότι θα είναι το όριο 25 ετών γιατί πολύ απλά το είπε ένα σάιτ που ως γνωστόν όλα τα σάιτ θέλουν δημοσιότητα. Έχουν ανεβάσει το όριο αποστρατείας ΕΠΟΠ από 50 στα 60 έτη αυτό είναι σίγουρο. Περισσότερο στα 60 συμφέρει την κάθε κυβέρνηση να αποστρατευσεί τους ΕΠΟΠ με μειωμένη σύνταξη αυτούς που θα έχουν μπει από 25 ετών και πάνω παρά να είναι από 25 και κάτω και να φύγουν με πλήρη σύνταξη
Οταν λενε αυτοί θεμα ημερωνω εννοούν σε κανα 2 μηνο και το εχουμε μαθει το εργο
Αντί να πουν 2 μήνες λένε θέμα ημερών δλδ 60 ημερών χαχαχα

Παιδια εγώ πιστεύω όντως ειναι θεμα ημερών γιατί δεν έχουν κόσμο οι μεγάλες κρίσεις τελείωσαν τώρα αυτές οι κρίσεις νομίζω ότι είναι κάθε χρόνο για αυτό λέγονται τακτικές κρίσεις
Ναι ρε φιλε θεμα ημερων εχουν ανεβασει την ανακοίνωση εδω και 5 μερες θα περάσει κανας μηνας ακομα θεμα ημερων θα λεμε τα ξερουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες