Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 09, 2025 3:46 pm Εννοείς των επιλαχόντων ή τον γενικό; Ο πίνακας των επιλαχόντων θα πρέπει να αδειάσει και να τους πάρουν όλους. Για τον γενικό δεν ξέρω. Ποια είναι η θέση του τελευταίου επιλαχόν στον γενικό πίνακα;
Τώρα είναι στους 1780 εγώ λέω με τις νέες 250 προσλήψεις μέχρι που θα φτάσει περίπου ο πίνακας για τα πκε μόνο
Επισκέπτης

Τοτε με βαση την λογοκη, αν παρουν πχ 500 ατομα απο νεες προσληψεις, τοτε αφαιρουμε απο τα 500 οσα ατομα ειναι επιλαχον και δεν εχουν μπει ακομα, και τον αριθμο που μενει τον προσθετουμε στον αριθμο της θεσης του τελευταιου επιλαχον (1780).

Υπολογισε οτι γενικα καλουν σχεδον τα διπλα ατομα για ΠΚΕ απο οσα οντως χρειαζονται για να ειναι σιγουροι πως θα βρουν αρκετα ατομα.

Ακριβως αριθμο τωρα δε μπορει να ξερει κανεις
Επισκέπτης

Παιδιά μήπως δεν καλεί επιλαχόντες για να τους πάρει με τα επόμενα άτομα που θα πάρει από τον πίνακα ;
Geoege

Δημοσίευση από Geoege »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 10, 2025 9:52 am Παιδιά μήπως δεν καλεί επιλαχόντες για να τους πάρει με τα επόμενα άτομα που θα πάρει από τον πίνακα ;
Εμένα μου είπαν πως θα καλέσει μέχρι τέλος του μήνα τι να πω
Sakhsgrg

Δημοσίευση από Sakhsgrg »

Καλημέρα σας! Μήπως γνωρίζει κανείς σχετικά με αυτούς που δεν παρουσιάστηκαν στην Τρίπολη, αν η εα θα τους αντικαταστήσει απότουςεπόμενουςστη μοριοδοτηση;
Henshsnd

Δημοσίευση από Henshsnd »

Sakhsgrg έγραψε: Δευ Φεβ 10, 2025 11:45 am Καλημέρα σας! Μήπως γνωρίζει κανείς σχετικά με αυτούς που δεν παρουσιάστηκαν στην Τρίπολη, αν η εα θα τους αντικαταστήσει απότουςεπόμενουςστη μοριοδοτηση;
Καλησπέρα.
Θα πάρει επιλαχόντες παιδιά αλλά όχι τώρα πρώτα πρέπει να περάσει μια χρονική περίοδος ώστε να δούνε πόσοι θα φύγουνε ώστε να πάρουν μαζεμένους
Επισκέπτης

Είναι σίγουρο ότι θα πάμε όλοι Αθήνα το λέω γτ είναι πολλά άτομα πέρα από 900 ειδικούς φρουρούς είναι και περίπου 1000 αστυφύλακες
Geko

Δημοσίευση από Geko »

Όλοι Αθήνα πάνε ! Και ΕΦ και αστυφύλακες ! Ξεχνά την επαρχία για τουλάχιστον 15-20. Χρόνια ! Δεν είναι καθόλου πολλα άτομα ! Ξέρεις πόσοι περιμένουν να πάρουν μετάθεση με χρόνια υπηρεσίας ; Προηγούνται αυτοί! Πιο πιθανό είναι να πάρεις που λέει ο λόγος σαν αστυφ μετά τη 2ετια παρά σαν ΕΦ
Geko

Δημοσίευση από Geko »

Επίσης όσοι λενε ότι και καλά τους πήραν από το τμήμα να παρουσιαστούν λενε βλακείες ! Μη τους ακούτε ! Βγανει διαταγη από το αρχηγείο που ορίζει ποτε να καλέσουν επιλαχόντες και δεν έχει βγει ακόμα ! Περιμένουν να δουν πόσοι και αν παραιτηθούν και μετά θα βγει, όποτε μην ακούτε τις βλακείες του καθενός
Επισκέπτης

Παιδιά για τις 250 θέσεις που ανακοίνωσε ο οικονόμου ότι θα αποτελείτε από ειδικούς φρουρούς πως ξέρουμε ότι θα πάρει επιλαχόντες από αυτόν τον πίνακα δεν αναγράφει πουθενά ότι έγραφε και για τους 600 Πχ επιπλέον 600 προσλήψεις στους επι θητεία ειδικούς φρουρούς και εννοούσε από τον ίδιο πίνακα
Ginadi

Δημοσίευση από Ginadi »

Δε θα βγάλει καινούργιο πίνακα. Αυτός ισχύει και για τους 250. Θα γίνει άμεσα η διαδικασία δεν θα χάσουν χρόνο με το να βγάλουν καινούργια προκυρηξη
Επισκέπτης

Ή θα πάρει από τον ήδη υπάρχον πίνακα επιλαχόντων, ή θα τραβήξει από Ειδικούς Φρουρούς που ήδη είναι στο σώμα. Εφόσον έχουν βγει πίνακες με ισχύ μέχρι το 2026 δεν γίνεται να βγάλει καινούρια προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς χωρίς να αδειάσουν πρώτα.
Επισκέπτης

Δεν ξέρω μόνο εμένα μου φαίνεται απίθανο να μας πάρει από αυτόν τον πίνακα για τους 250;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 10, 2025 11:19 pm Δεν ξέρω μόνο εμένα μου φαίνεται απίθανο να μας πάρει από αυτόν τον πίνακα για τους 250;
Δεν τους συμφέρει να βγάλουν από καινούριο πίνακα. Δεν άλλαξαν τυχαία το ΦΕΚ Για τον συγκεκριμένο πίνακα να ισχύει έως το 2026. Ήξεραν ότι χρειάζονται πολλά άτομα να κάνουν προσλήψεις... Μέσα στο 2025 μετά τους 250 ακούγεται να πάρουν και άλλους 500... ! Οπότε από αυτούς θα τραβάνε μέχρι το 2026. Έχουν ήδη πολλές ελλείψεις και συνταξιοδοτούνται φέτος πάνω από 3000 αστυνομικοί... Χρειάζονται άτομα χθες!
Επισκέπτης

Μάλλον οι περισσότεροι που έκαναν τα χαρτιά τους για τους 300 είναι κάπως λοκώφαρδοι απ' ό, τι φαίνεται.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες