Ως προς αυτό, δεν γνωρίζω, πιστεύω ότι μέχρι τελευταία στιγμή παίζεται. Εύχομαι να μην πέσει, είναι άδικο για τους υποψήφιους που περίμεναν όλο το 2024, έκαναν και προετοιμασία, και να βγουν εκτός, λόγω μείωσης ορίων.
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Styga
Φεν γίνεται τέτοιο μπαχαλο εδώ στους ειδικούς φρουρούς σε 2.5 εβδομάδες πήραμε καρτέλες άθληματα αποτέλεσμα και τετάρτη πάμε σχολή εδώ 1.5 χρόνο ΤΠτ τι να πω ντροπή. Ηθελα εποπ θέλω εποπ αλλά εντάξει το έχουν παρακάνει θέλουν άτομα και δε κάνουν ΤΠτ ντροπή μονο!
Φίλε εσένα με πόσα μόρια σε πήραν ειδικό φρουρό γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ ειδικός φρουρός το προτιμώ από ΕΠΟΠ
Χρησιμοποιούν το παράδειγμα της Αμερικής, για να δικαιολογήσουν την μείωση του στρατεύματος, αλλά όταν τους λες για το τι γίνεται, στην Αμερική και άλλες χώρες, με τα όρια ηλικίας, τότε κάνουν τις πάπιες! Μας λένε για γερασμένο προσωπικό, συντάξεις και κουραφέξαλα!
Ετσι ακριβως νιασιμα κανουν οτι τους συμφερει κανουν οι παλιο μασονοι...
Ρε παιδια κατι ασχετο. Εχει περασει κανεις σαν εποπ 3 μηνες που ειναι η υποχρεωτικη εκπαιδευση στον αυλωνα να μας πει το προγραμμα. Υπηρεσεις προφανως θα χει αλλα ρωταω γιατι βλεπω στους ειδικους φρουρους εχει και μαθηματα και κατι τετοιες *****;
Καλά εσύ πολύ βιάζεσαι και θα σου ασπρίσουν τα μαλλιά
Και όταν περάσεις εκπαίδευση ειδικότητας τι θα κάνεις ρε φίλε; Καφέ και τσιγάρο;
Ρε παιδιά καλησπέρα τι γίνεται επιτέλους πια τόση αναμονή για ποιον λόγο δηλαδή πρέπει να πάει Μάιος για την βγαλου αν είναι δυνατός νισάφι πια
Καλά καλά τώρα αυτά που γίνονται με τα τεμπη μην πέσει ο Μητσοτάκης και γίνουν εκλογές … και μετά καληνύχτα … να κρατάτε μικρό καλάθι μάγκες …
Φίλε αυτό ήθελα να πω απλά δεν το είπα για να μην με κράξουν αυτό βλέπω να γίνεται δυστυχώς και να τον τρώμε πανηγυρικα
Μάγκες πραγματικά εγώ δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη και όχι απλά κρατώ μικρό καλάθι, δεν κρατάω καν καλάθι με αυτά που γίνονται πραγματικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες