Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Ο τελευταίος επιτυχών στην Β κατηγορία είναι ο 419;
Ο τελευταίος στη β κατηγορία είναι ο 120ς οι υπόλοιποι μέχρι 144 είναι επιλαχόντες
Μέχρι ποιον αριθμό στην α κατηγορία είναι διοριστέοι;
Καλησπέρα σε ολους!
Ειμαι θεση 550 στην Α κατηγορια. Εχω καμια ελπιδα γενικα;
Δεν γραφει πολλες λεπτομερειες στην σελιδα της αστυνομιας δυστυχως αν καποιος ξερει να βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερων!
Ειμαι θεση 550 στην Α κατηγορια. Εχω καμια ελπιδα γενικα;
Δεν γραφει πολλες λεπτομερειες στην σελιδα της αστυνομιας δυστυχως αν καποιος ξερει να βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερων!
Γνωρίζει κανείς από τους 300 κτλ, πως θα είναι η πρώτη μέρα στη σχολή ;
Ο 120 τελευταίος επιτυχών στην β κατηγορία είναι ο 367. Άρα ο τελευταίος επιτυχών είναι 367?
Γενικά την πρώτη μερα παρουσιάζεσαι σου δίνουν τα απαραίτητα ρούχα (στολη αρβυλα) και δε ξέρω αν σαν βάλουν να τρέξετε λίγο ! Πχ εμάς στη σχολη μας είχαν βάλει !(από προηγούμενη προκυρηξη εδώ αλλά αυτό ισχυει για ολους) Γενικά έχεις πρωινό ξύπνημα στις 6 30, λήψη πρωινού, επιθεώρηση θαλάμου, πρωινή αναφορά, έπαρση σημαίας και το απόγευμα υποστολή ! Και μετά ξεκινάνε τα μαθήματα κάθε μερα πρωί και απόγευμα μαθήματα με ένα διάλειμμα το μεσημερι για λίγη ξεκούραση ! Στο τέλος της εκπαίδευσης έχεις εξεταστική που γράφεις σε όλα τα μαθήματα για να δεις που θα τοποθετηθείς ανάλογα με το ποσό καλά θ γράψεις πας στην πρώτη επιλογή από αυτές που θα ανοιξουν από το αρχηγείο
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ταυτότητα υπηρεσιακή την πρώτη μέρα παίρνω ; Κ επίσης τι υπηρεσίες κάνεις όσο είσαι σχολή
Μαζί με όλα αυτά πάνε και οι υπηρεσίες !3ωρες καθημερινά (πρωί μεσημέρι απόγευμα βράδυ. Ο, τι σου τύχει δηλαδή) και 6 ωρες σκ. Οι υπηρεσιες είναι θαλαμοφυλακας σκοπός πύλης, συσσίτιο και δε ξέρω τι άλλο θα σας βάλουν εσάς αυτές είναι οι στάνταρ
Ταυτότητα όχι δε παίρνεις κατευθείαν ! Σου δίνουν Μια φωτοτυπια με τα στοιχεία σου και πχ εμάς την είχαν βγάλει μετά από ένα χρόνο
Σε ευχαριστώ πολύ ! Ανέφερα την ταυτότητα γιατι είχα ακούσει από έναν ότι δίνουν μια προσωρινή που την έχεις όσο είσαι σχολή, εσείς από ποια μέρα αρχίσατε υπηρεσίες ;
Δες εγώ ξέρω ότι δε στη δίνουν κατευθείαν … έχεις μι φωτοτυπία γιατί κ εμείς αυτό είχαμε ! Τώρα τι να σου πω …. Επίσης υπηρεσίες λογικά θα ξεκινήσετε από την επόμενη μερα που θα μπείτε ή στην καλύτερη μετά από 2 μέρες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες