Αδερφέ μέχρι και τέλη του 26 θα είναι ανοιχτός ο συγκεκριμένος πίνακας.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Όντως ; Άρα υπάρχουν ελπίδες
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Άμα βγει μέχρι το 2026 ναι θα είναι από τον ίδιο πίνακα που λγκ θα βγάλουν αλλά κανείς δεν ξέρει φίλε θα το δούμε στα επόμενα χρόνια αλλά από ότι άκουσα θέλουν πολύ άτομα στην Αθήνα γτ πολύ φεύγουν
Ρε παιδιά ισχύει ότι οι πρώτοι που έδωσαν επιτροπές και περάσανε τους είπαν ότι τέταρτη παρουσιάζονται;
-
- Υποδεκανέας
-
- Υποδεκανέας
Αν είναι κάποιος μέχρι 1080 σειρά από α και 241 από ω να μας πει αν τον είπαν να παρουσιαστεί αλλά δεν νμζ
Αφού είπαν ότι είχε αποχή 120’ατομα σίγουρα από την πρώτη μέρα των ΠΚΕ… η σειρά ήταν μέχρι 1060 άρα σίγουρα είναι μέσα
Παιδιά όπως και να έχει από αυτή την λίστα που κάλεσαν για ΠΚΕ λίγοι θα μείνουν απέξω είναι όλο το 25 όλο το 26 και βάλε ότι στην σχολή θα υπάρχουν παραιτήσεις.
Το λέω και το ξανά λέω έχουν βγει και οι πίνακες στην δημοτικοί οπότε πολλοί είναι για εκεί επειδή τους συμφέρει και δεν θα έχουν τρεχάματα. Πάντως Καλή μας επιτυχία και να ξέρετε ότι πλέον θα τρέχει αυτός ο πίνακας.
Το λέω και το ξανά λέω έχουν βγει και οι πίνακες στην δημοτικοί οπότε πολλοί είναι για εκεί επειδή τους συμφέρει και δεν θα έχουν τρεχάματα. Πάντως Καλή μας επιτυχία και να ξέρετε ότι πλέον θα τρέχει αυτός ο πίνακας.
Ναι ισχύει. Μου έστειλαν μειλ
Ρε φίλε πως γίνετε να έστειλαν μειλ μόνο σε εσένα και σε κανέναν άλλον ;
-
- Υποδεκανέας
Εγώ τώρα ρώτησα τον φίλο μου δεν ισχύει αυτό δεν τον είπαν τπτ άρα αυτός που το είπε μπορεί να μην έχει καν σχέση με την προκήρυξη και εγώ μπορώ να πω ότι με έστειλαν μέιλ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες