Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

dimitris23p έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 1:54 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 1:17 pm Καλησπέρα παιδιά οι θέσεις συμπληρώθηκαν σήμερα
Καλή επιτυχία σε όλους!

Οι υπόλοιποι θα δώσουν για το τυπικό και θα είναι έτοιμοι για να μπουν στην αμέσως επόμενη προκυρήξουν
Μπορείς να μας πεις φίλε αφού ξες μέχρι τι σειρά είναι και πως το ξέρεις αυτό ενώ δεν το ξέρουν ούτε από το τμήμα άμα πάρεις τηλ πες μας λίγο

Φίλε μέχρι τι σειρά δεν ξέρω δυστυχώς
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 1:17 pm Καλησπέρα παιδιά οι θέσεις συμπληρώθηκαν σήμερα
Καλή επιτυχία σε όλους!

Οι υπόλοιποι θα δώσουν για το τυπικό και θα είναι έτοιμοι για να μπουν στην αμέσως επόμενη προκυρήξουν
Μπορείς να μας πεις φίλε αφού ξες μέχρι τι σειρά είναι και πως το ξέρεις αυτό ενώ δεν το ξέρουν ούτε από το τμήμα άμα πάρεις τηλ πες μας λίγο

dimitris23p
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από dimitris23p »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 1:56 pm
Καλή επιτυχία σε όλους!

Ναι άρα μιλάς γενικά γτ μέχρι χθες δίνανε οι τελευταίοι άρα εννοείς ότι απλά ότι λογικά ξέρουν ποιος είναι να μπει
Aggelos32

Δημοσίευση από Aggelos32 »

Παιδιά εμένα με πήραν από το τμήμα σήμερα εχθές πέρασα τα αθλήματα και μου είπαν να μην απομακρυνθώ από την πόλη γιατί Κυριακή θα μάθουμε αν είσαι μέσα και θα σε καλέσουμε κατευθείαν να σου δώσουμε χαρτιά κλπ…. Τι να καταλάβω εγώ από αυτό τώρα ; Άμα δεν είμαι μέσα γιατί με κάλεσαν ;
Επισκέπτης

Aggelos32 έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 2:17 pm Παιδιά εμένα με πήραν από το τμήμα σήμερα εχθές πέρασα τα αθλήματα και μου είπαν να μην απομακρυνθώ από την πόλη γιατί Κυριακή θα μάθουμε αν είσαι μέσα και θα σε καλέσουμε κατευθείαν να σου δώσουμε χαρτιά κλπ…. Τι να καταλάβω εγώ από αυτό τώρα ; Άμα δεν είμαι μέσα γιατί με κάλεσαν ;
Τι θέση είσαι αδερφέ και σε ποια κατηγορία για να ξέρουμε και εμείς άμα είμαστε κοντά
Aggelos32

Δημοσίευση από Aggelos32 »

Αδερφέ είμαι θέση 1740+
Επισκέπτης

Aggelos32 έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 2:28 pm Αδερφέ είμαι θέση 1740+
Δεν ξέρω, χωρίς λόγο πάντως δεν νομίζω να σε πήραν, οπότε υπομονή 3 μέρες και θα δεις.
anastasis303

Δημοσίευση από anastasis303 »

Εσείς που λέτε ότι σας κάλεσαν στο τμήμα να υπογράψετε χαρτιά τι θέση είστε ;
dimitris23p
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

anastasis303 έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 2:50 pm Εσείς που λέτε ότι σας κάλεσαν στο τμήμα να υπογράψετε χαρτιά τι θέση είστε ;
Γενικά λένε να είσαι εδώ γτ στο τμήμα δεν ξέρουν τι σειρα είσαι οπότε σου λένε άμα έρθει κάτι για σένα να έρθεις να υπογράψεις
Τώρα τα χαρτιά μετά τα αθλήματα τα κάνανε στην Αθήνα πριν τα αθλήματα εμάς Θεσσαλονίκη μας κάλεσαν μετά τα αθλήματα και μας πήραν αποτυπώματα και ένα χαρτί βάλαμε υπογραφή και μας λένε να στείλουμε στο ιμειλ τους κάτι υπεύθυνες δηλώσεις αυτό θα το κάνουν σε όλους όσους δίνουν αθλήματα είτε μετά είτε πριν
Επισκέπτης

dimitris23p έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 3:02 pm
anastasis303 έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 2:50 pm Εσείς που λέτε ότι σας κάλεσαν στο τμήμα να υπογράψετε χαρτιά τι θέση είστε ;
Γενικά λένε να είσαι εδώ γτ στο τμήμα δεν ξέρουν τι σειρα είσαι οπότε σου λένε άμα έρθει κάτι για σένα να έρθεις να υπογράψεις
Τώρα τα χαρτιά μετά τα αθλήματα τα κάνανε στην Αθήνα πριν τα αθλήματα εμάς Θεσσαλονίκη μας κάλεσαν μετά τα αθλήματα και μας πήραν αποτυπώματα και ένα χαρτί βάλαμε υπογραφή και μας λένε να στείλουμε στο ιμειλ τους κάτι υπεύθυνες δηλώσεις αυτό θα το κάνουν σε όλους όσους δίνουν αθλήματα είτε μετά είτε πριν
Δηλώσεις ότι δεν είσαι διορισμένος στο δημόσιο έτσι;
dimitris23p
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 3:08 pm
dimitris23p έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 3:02 pm
Δηλώσεις ότι δεν είσαι διορισμένος στο δημόσιο έτσι;
Ναι και ότι δεν έχεις κάποιο δικαστήριο ας πούμε αλλά αυτό το κάνουνε όλοι δλδ άμα τα παιδιά που δίναν χθες πέρασαν άμα είναι στο τμήμα τους για τα αποτυπώματα και αυτά τα χαρτιά
dimitris23p
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Πάντως Κυριακή δεν νμζ να βγουν τα αποτελέσματα και να πάρουν τηλ. Δουλεύουν Κυριακή τα γραφιά στην αστυνομία ;
Επισκέπτης

dimitris23p έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 3:14 pm Πάντως Κυριακή δεν νμζ να βγουν τα αποτελέσματα και να πάρουν τηλ. Δουλεύουν Κυριακή τα γραφιά στην αστυνομία ;
Άμα βιάζονται δουλεύουν, σκέψου Κυριακή άρχισαν να μας καλούν για καρτέλες οπότε δεν το βρίσκω απίθανο.
dimitris23p
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 3:29 pm
dimitris23p έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 3:14 pm Πάντως Κυριακή δεν νμζ να βγουν τα αποτελέσματα και να πάρουν τηλ. Δουλεύουν Κυριακή τα γραφιά στην αστυνομία ;
Άμα βιάζονται δουλεύουν, σκέψου Κυριακή άρχισαν να μας καλούν για καρτέλες οπότε δεν το βρίσκω απίθανο.
Ναι μου ακούγεται λγκ λγκ θα σε πάρουν Κυριακή για να πας Δευτέρα να κάνεις την χαρτούρα
Επισκέπτης

Ρε αδέρφια εμείς π είμαστε 2000 υπάρχει περίπτωση γενικά στις επόμενες η θα βγάλουν καινούριο πίνακα και θα τον πιούμε
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες