Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Ελάτε λίγο στην θέση μου.
Έκανα χαρτιά το 23 δε πέρασα το 24 απόκτησα 1+ χρόνο προϋπηρεσία και θα έμπαινα άνετα αλλά είμαι 26 χρόνων και ζω καθημερινά με το άγχος.
Επίσης με έχουν καλέσει για ειδικός φρουρός αλλά θέλω ΕΠΟΠ γτ θα πάω στον τόπο μου.
Έκανα χαρτιά το 23 δε πέρασα το 24 απόκτησα 1+ χρόνο προϋπηρεσία και θα έμπαινα άνετα αλλά είμαι 26 χρόνων και ζω καθημερινά με το άγχος.
Επίσης με έχουν καλέσει για ειδικός φρουρός αλλά θέλω ΕΠΟΠ γτ θα πάω στον τόπο μου.
Τράβα ρε φίλε ειδικός φρουρός που είναι σίγουρο γτ εδώ φως δεν βλέπω για τα Εποπ και εγώ του 99 είμαι έχω παραιτηθεί από την αποθήκη που δούλευα γτ είχα σκοτωθεί κάνω κάθε μέρα γυμναστήριο για τα αθλήματα του Εποπ και δεν βλέπω φως ούτε για προκήρυξη ούτε για ηλικιακό όριο γτ τόσο καιρό μπορεί να περιμένω τσάμπα … οπότε μπες ειδικός φρουρός με κλειστά τα μάτια αδερφέ !
Πόσα μορια είχες και σε τι σώμα δήλωσες;
Φίλε μου, όπως έγραψα και σε ένα άλλο παλικάρι που ρωτούσε το ίδιο (ενδεχομένως να είσαι και το ίδιο άτομο), ΔΕΝ έχουμε προκηρύξεις για ΕΠΟΠ και δεν φαίνεται να υπάρχει και κάτι στο άμεσο μέλλον. Εάν έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις κάτι άλλο, σταθερό, όπως οι ΕΦ, τότε η γνώμη μου είναι να μην ρισκάρεις κάτι το μόνιμο, για κάτι το απροσδιόριστο.
Και εσύ ρε φίλε τι είσαι ο δενδιας;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 28, 2025 3:23 pm Φίλε μου, όπως έγραψα και σε ένα άλλο παλικάρι που ρωτούσε το ίδιο (ενδεχομένως να είσαι και το ίδιο άτομο), ΔΕΝ έχουμε προκηρύξεις για ΕΠΟΠ και δεν φαίνεται να υπάρχει και κάτι στο άμεσο μέλλον. Εάν έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις κάτι άλλο, σταθερό, όπως οι ΕΦ, τότε η γνώμη μου είναι να μην ρισκάρεις κάτι το μόνιμο, για κάτι το απροσδιόριστο.
ΧαχαχαχαΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 28, 2025 4:22 pmΚαι εσύ ρε φίλε τι είσαι ο δενδιας;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 28, 2025 3:23 pm Φίλε μου, όπως έγραψα και σε ένα άλλο παλικάρι που ρωτούσε το ίδιο (ενδεχομένως να είσαι και το ίδιο άτομο), ΔΕΝ έχουμε προκηρύξεις για ΕΠΟΠ και δεν φαίνεται να υπάρχει και κάτι στο άμεσο μέλλον. Εάν έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις κάτι άλλο, σταθερό, όπως οι ΕΦ, τότε η γνώμη μου είναι να μην ρισκάρεις κάτι το μόνιμο, για κάτι το απροσδιόριστο.
Τι αφελής ρε φίλε που στηρίζεις αυτό που είπες έχεις αποδείξεις ή στο είπε ο γνωστός του θείου σου ο απόστρατος που λένε όλοι ως συνήθως άσε μας μωρε
Έχεις πρόβλημα κατανόησης. Ξαναδιάβασε τι ρώτησε ο φίλος και τι του γράφω εγώ. Εάν πάλι δεν το καταλάβεις, απλά θα επιβεβαιώσεις το παραπάνω. Ότι δηλαδή έχεις θέμα με την αντίληψή σου.
Όποιος διαβάσει το άρθρο του mewsit, που ανέβασε ο φίλος πιο πάνω, νομίζει ότι ζει στην Ελβετία! Ότι και καλά, μειώνει τους αξιωματικούς, για να πάρει κόσμο με μεγαλύτερο μισθό. Πρώτον, ο κόσμος δεν έρχεται, γιατί δεν έχει μέλλον, όχι για το τώρα. Θα δούνε τι θα γίνει σε λίγο καιρό με τις πανελλήνιες. Δεύτερον, αμφιβάλλω αν θα δωθούν μεγαλύτεροι μισθοί. Ο λόγος είναι να μειωθεί το μισθολογικό κόστος, όχι να αυξηθεί. Δηλαδή, πιστεύει κανείς, ότι αφού θα είμαστε λίγοι, θα παίρνουμε και 2000 το μήνα; Αστεία πράγματα. Μετά μιλάει για μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Αφού τα παιδιά μπαίνουν, βλέπουν τον κουβά, που έλεγε ο Φιλιππίδης και την κάνουν! Τι μέσους όρους και βλακείες. Εδώ και μία δεκαετία, για μεγάλο μέσο όρο μιλάνε και δείτε που φτάσαμε.
niasimas έγραψε: Τρί Ιαν 28, 2025 6:29 pm Όποιος διαβάσει το άρθρο του mewsit, που ανέβασε ο φίλος πιο πάνω, νομίζει ότι ζει στην Ελβετία! Ότι και καλά, μειώνει τους αξιωματικούς, για να πάρει κόσμο με μεγαλύτερο μισθό. Πρώτον, ο κόσμος δεν έρχεται, γιατί δεν έχει μέλλον, όχι για το τώρα. Θα δούνε τι θα γίνει σε λίγο καιρό με τις πανελλήνιες. Δεύτερον, αμφιβάλλω αν θα δωθούν μεγαλύτεροι μισθοί. Ο λόγος είναι να μειωθεί το μισθολογικό κόστος, όχι να αυξηθεί. Δηλαδή, πιστεύει κανείς, ότι αφού θα είμαστε λίγοι, θα παίρνουμε και 2000 το μήνα; Αστεία πράγματα. Μετά μιλάει για μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Αφού τα παιδιά μπαίνουν, βλέπουν τον κουβά, που έλεγε ο Φιλιππίδης και την κάνουν! Τι μέσους όρους και βλακείες. Εδώ και μία δεκαετία, για μεγάλο μέσο όρο μιλάνε και δείτε που φτάσαμε.
Ο φλωρος παντως ειπε οτι θα αυξηθει ο μισθος των ευελπιδων που βγινουν στα 1400 τωρα αληθεια ψεματα κανεις δεν μπορει να ξερει φιλε μου
Ελα αλάνια βγαίνει σε λίγο καιρό υπομονή και όλα καλά
Ναι παιδιά μέχρι το καλοκαίρι έχουμε καιρό οπότε αθληθειται όσο μπορείτε για να βγάλετε τα αθλήματα μην πλακωθείτε στα αρνιά το Πάσχα και την Τσικνοπέμπτη και δεν μπορέσετε μετά να περάσετε τα αθλήματα !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες