Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Rm70gr έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 10:18 am Καλημέρα παιδιά καλή βδομάδα
Όσο αφορά την αποχή και την κατά προσέγγιση που μπορούμε να κάνουμε για αυτήν με τα νούμερα που έχουμε δει στο φόρουμ είναι η εξής : Στο πρώτο γκρουπ είχαμε από τους 300 να μην παρουσιάζονται 118 και στην δεύτερο γκρουπ από τους 300 δεν παρουσιάστηκαν 98 δεν έχουμε μάθει τι αποχή είχε στα άλλα γκρουπ, είδη έχουμε -216 από της πρώτες δύο μέρες χωρίς να έχουν εμπλακεί οι επιτροπές. Και εννοώ ότι προφανώς θα υπάρχουν και κομμένοι από της επιτροπές που δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα το να αριθμό. Στατιστικά αν υποθέσουμε ότι από τα 5 γκρουπ κατά προσέγγιση έχει μέσο όρο 100 άτομα αποχή με το καλημέρα μιλάμε είδη για -500 άτομα από τους 1500 χωρίς να έχουν ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ οι επιτροπές !
Οποτε εγώ με το ταπεινό μου το μυαλό θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να καλέσει και πάνω από τους 1.700
Όλα αυτά είναι προσωπική γνώμη και άποψη
Αν έχω κάπου λάθος παρακαλώ πολύ διορθώστε με
(Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που περνάνε ακόμα επιτροπές !)
Θεωρώ πως η συλλογιστική σου έχει μια ορθη μαθηματική βαση αν και πολυ φιλόδοξη... Ιδωμεν !
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 9:41 am Όταν αναφέρομαι σε αγροτικό εισόδημα προφανώς δεν εννοώ αυτούς που μπορούν να ζήσουν από αυτό και δεν έχουν ανάγκη να μπουν στην αστυνομία. Αναφέρομαι σε έναν σημερινό 35αρη που ζει στην επαρχία και έχει τον σίγουρο μισθό του και συμπλήρωμα το αγροτικό εισόδημα. Εάν παίρνεις 5000ευρω ετησίως από χωράφι την βγάζεις. Ο τελευταίος που θα πεινάσει είναι έχων μόνιμη εργασία.
Με αυτα τα δεδομενα και την συλλογιστικη ΣΥΜΦΩΝΩ μαζι σου !
Επισκέπτης

Σχετικά με τις αποχές,118 κ 98 εμπλέκονται κ απ τις δύο κατηγορίες, το θέμα είναι πόσοι από Α κ πόσοι από Β ;
Είναι δυνατό η Β να φτάσει 250-300;
Επισκέπτης

Αρα θεωρείται δεδομένο ότι στη Β όσοι είναι έως 250 θα είναι μέσα ; Ισως να είναι κ μεγαλύτερος ο αριθμός δεδομένου αποχές κ κομμένοι
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Παιδιά για αρχή αφήστε της κατηγορίες στην άκρη. Εδώ μιλάμε ότι μπορούμε να κάνουμε μόνο χοντρική πρόβλεψη κατά προσέγγιση για τον συνολικό αριθμό των υποψηφίων
Τώρα τόσο συγκεκριμένα νομίζω είναι αρκετά δύσκολο να βγάλουμε κάποιο πόρισμα όσο αφορά πάντα της δύο κατηγορίες
Επισκέπτης

Συμφωνώ, βάλε Κ στο παιχνίδι την δημοτική αστυνομία που βγήκαν τα αποτελέσματα στις 20 οπότε κ αυτό θα επηρεάσει κ μερικοί ίσως να μην υπογράψουν δεδομένου ότι θα έχουν προσληφθεί εκεί κ θα είναι στον τόπο κατοικίας του. Αφότου τελειώσει η όλη διαδικασία γνωρίζουμε πότε βγαίνουν οι πίνακες περίπου ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 10:37 am Αρα θεωρείται δεδομένο ότι στη Β όσοι είναι έως 250 θα είναι μέσα ; Ισως να είναι κ μεγαλύτερος ο αριθμός δεδομένου αποχές κ κομμένοι
Όσοι είναι 250 σίγουρα θα είναι μέσα για να μην σου πω όσοι είναι έως 300+. Η λίστα πριν καλέσει την δεύτερη φουρνιά ήταν ο τελευταίος 120... Πρόσθεσε σίγουρα 120 στην β κατηγορία από τη τωρινή φουρνιά, πάει 240 χωρις τις αποχές και χωρίς τα κοψίματα! Αν εσύ είσαι μέσα στους 250 δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι μέσα. Η προσωπική μου άποψη για την β κατηγορία είναι ότι ο τελευταίος που θα πάει θα είναι 300+!
Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν, εγώ έδινα 21 με 24 ΠΚΕ, όσοι ήμασταν από Β ήμασταν στην Ι επιτροπή, με ένα πρόχειρο μέτρημα ενα παιδί μας έβγαλε γύρω στους 55 παρόντες δηλαδή 20 άτομα περίπου είχε αποχή, τις επόμενες ημέρες δεν ξέρω τι έγινε από κοψίματα πλην των αθλημάτων που κόπηκαν γύρω στα 6+ παιδιά τουλάχιστον (αυτά είδα εγώ τουλάχιστον). Αυτά τα γράφω βέβαια χωρίς να είμαι σίγουρος σε τι βαθμό ισχύουν, οπότε να είστε και εσείς επιφυλακτικοί. Αν έχει κάποιος να προσθέσει η να διορθώσει κάτι είναι ευπρόσδεκτος η να μας πει τι παίχτηκε σε όσους έδιναν 20-23.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 10:46 am Συμφωνώ, βάλε Κ στο παιχνίδι την δημοτική αστυνομία που βγήκαν τα αποτελέσματα στις 20 οπότε κ αυτό θα επηρεάσει κ μερικοί ίσως να μην υπογράψουν δεδομένου ότι θα έχουν προσληφθεί εκεί κ θα είναι στον τόπο κατοικίας του. Αφότου τελειώσει η όλη διαδικασία γνωρίζουμε πότε βγαίνουν οι πίνακες περίπου ;
Υπολόγιζε την επόμενη Δευτέρα με Τρίτη.
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 11:24 am Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν, εγώ έδινα 21 με 24 ΠΚΕ, όσοι ήμασταν από Β ήμασταν στην Ι επιτροπή, με ένα πρόχειρο μέτρημα ενα παιδί μας έβγαλε γύρω στους 55 παρόντες δηλαδή 20 άτομα περίπου είχε αποχή, τις επόμενες ημέρες δεν ξέρω τι έγινε από κοψίματα πλην των αθλημάτων που κόπηκαν γύρω στα 6+ παιδιά τουλάχιστον (αυτά είδα εγώ τουλάχιστον). Αυτά τα γράφω βέβαια χωρίς να είμαι σίγουρος σε τι βαθμό ισχύουν, οπότε να είστε και εσείς επιφυλακτικοί. Αν έχει κάποιος να προσθέσει η να διορθώσει κάτι είναι ευπρόσδεκτος η να μας πει τι παίχτηκε σε όσους έδιναν 20-23.
Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση !
Αρα μιλάμε για 26 άτομα κομμένα μόνο από την Ι υποομάδα εκείνης της μέρας αν κατάλαβα καλά ;
Αρα φανταστείτε εκείνο το γκρουπ συνολικά τι αποχή είχε
Επισκέπτης

Rm70gr έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 11:52 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 11:24 am Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν, εγώ έδινα 21 με 24 ΠΚΕ, όσοι ήμασταν από Β ήμασταν στην Ι επιτροπή, με ένα πρόχειρο μέτρημα ενα παιδί μας έβγαλε γύρω στους 55 παρόντες δηλαδή 20 άτομα περίπου είχε αποχή, τις επόμενες ημέρες δεν ξέρω τι έγινε από κοψίματα πλην των αθλημάτων που κόπηκαν γύρω στα 6+ παιδιά τουλάχιστον (αυτά είδα εγώ τουλάχιστον). Αυτά τα γράφω βέβαια χωρίς να είμαι σίγουρος σε τι βαθμό ισχύουν, οπότε να είστε και εσείς επιφυλακτικοί. Αν έχει κάποιος να προσθέσει η να διορθώσει κάτι είναι ευπρόσδεκτος η να μας πει τι παίχτηκε σε όσους έδιναν 20-23.
Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση !
Αρα μιλάμε για 26 άτομα κομμένα μόνο από την Ι υποομάδα εκείνης της μέρας αν κατάλαβα καλά ;
Αρα φανταστείτε εκείνο το γκρουπ συνολικά τι αποχή είχε
Σύνολο την πρώτη μέρα ήμασταν 206, αυτό το ξέρω σχεδόν σιγουρα.55 μας μέτρησε ένα παιδί πρόχειρα όσους ήμασταν στην Β. Αυτά είναι της πρώτης μέρας. Τα 6+ άτομα κόπηκαν στα αθλήματα. Τώρα αν ήταν όλοι από την Β δεν είμαι σίγουρος και φυσικά μπορεί να κοπηκαν και παραπάνω που απλώς δεν ειδα
Επισκέπτης

Τα ΠΚΕ τελειώνουν στις 29. Τα αποτελέσματα πότε εκτιμάτε ότι θα βγουν?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 12:55 pm Τα ΠΚΕ τελειώνουν στις 29. Τα αποτελέσματα πότε εκτιμάτε ότι θα βγουν;
Μέχρι τις 31 έχει για τις αναβολές, λογικά κάποια στιγμή στην αρχή της επομένης βδομάδας τα περιμένουμε.
Επισκέπτης

Σε ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης

Πώς πήγαν τα αθλήματα σήμερα παιδιά?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες