Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

niasimas έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 10:05 pm Μιας και αναφέρθηκε ο φίλος πιο πάνω ότι θέλει να πάει ΕΠΟΠ, σαν αρχή και μετά λογικά να αλλάξει, για αλλού, πρώτον, δικαίωμα καθενός να καθορίζει την ζωή όπως θέλει, δεύτερον, μην νομίζετε ότι σαν ειδικοί φρουροί ή κάτι άλλο, θα είστε καλύτερα. Δείτε τις παραιτησεις που πέφτουν και τις αποχές, στην προκ των ειδικών. Δείτε επίσης, στο νήμα της δικαστικής, πόσο ωραία περνάνε, που ούτε όπλο δεν έχουν πάρει ακόμα. Τρίτον, το να είσαι ΕΠΟΠ, κυρίως από εδώ και στο εξής, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Μειώνονται περισσοτερο τα άτομα και δεν υπάρχει και πρόθεση κάλυψη των κενών. Φανταστείτε πως θα βγαίνουν οι καθημερινές υπηρεσίες και τι πακέτο θα τρώνε, ειδικά σε κατι απομακρυσμένες περιοχές. Δεν αναφέρομαι σε καράβι, γιατί όλοι καταλαβαίνουν. Σκεφτείτε καλά, πριν αποφασίσετε για το μέλλον σας.
Γνωρίζεις κάτι για το πότε θα βγει η προκήρυξη
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 11:14 pm
niasimas έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 10:05 pm Μιας και αναφέρθηκε ο φίλος πιο πάνω ότι θέλει να πάει ΕΠΟΠ, σαν αρχή και μετά λογικά να αλλάξει, για αλλού, πρώτον, δικαίωμα καθενός να καθορίζει την ζωή όπως θέλει, δεύτερον, μην νομίζετε ότι σαν ειδικοί φρουροί ή κάτι άλλο, θα είστε καλύτερα. Δείτε τις παραιτησεις που πέφτουν και τις αποχές, στην προκ των ειδικών. Δείτε επίσης, στο νήμα της δικαστικής, πόσο ωραία περνάνε, που ούτε όπλο δεν έχουν πάρει ακόμα. Τρίτον, το να είσαι ΕΠΟΠ, κυρίως από εδώ και στο εξής, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Μειώνονται περισσοτερο τα άτομα και δεν υπάρχει και πρόθεση κάλυψη των κενών. Φανταστείτε πως θα βγαίνουν οι καθημερινές υπηρεσίες και τι πακέτο θα τρώνε, ειδικά σε κατι απομακρυσμένες περιοχές. Δεν αναφέρομαι σε καράβι, γιατί όλοι καταλαβαίνουν. Σκεφτείτε καλά, πριν αποφασίσετε για το μέλλον σας.
Γνωρίζεις κάτι για το πότε θα βγει η προκήρυξη
Το παραμικρό! Δεν νομίζω, με τις κρίσεις που ακόμα τρέχουν, να βγάλουν κάτι σύντομα. Γίνονται πολλές αλλαγές, για να ασχοληθούν με την προκ.
Επισκέπτης

Για να φτάσει ένας άνθρωπος που έχει μια σίγουρη δουλειά που τον βγάζει στη σύνταξη και που ούτε οικοδομή είναι ούτε αγρότης να φεύγει μετά από τόσο αγώνα που έκανε για να μπει με μόρια αθλήματα εκπαίδευση κτλ σημαίνει ότι τα έχει βάλει κάτω και έχει δει ότι δεν βγαίνει. Φίλος μου που παραιτήθηκε από ΣΞ μου έλεγε ότι καλύτερα να είμαι σπίτι μου με βασικό μισθό (710) παρά να παίρνω 1000€ (μισθός, βάρδιες και επίδομα) στον Έβρο και να θέλω 400€ νοίκι και 200€ πετρελαιο τον μήνα και να χτυπάω 8-10 βάρδιες. Επιπλέον το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι οι αξιωματικοί αλλά οι παλιές σειρές ΕΠΟΠ που τους περίμεναν πως και πως για να αραξουν και να βγάλουν τα κόμπλεξ τους. Σίγουρα τα νέα παιδιά που μπαίνουν είναι η μέρα με τη νύχτα από άποψη γνώσεων παιδείας κτλ και δυστυχώς τρώνε μεγάλη απογοήτευση.
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 23, 2025 9:16 am Για να φτάσει ένας άνθρωπος που έχει μια σίγουρη δουλειά που τον βγάζει στη σύνταξη και που ούτε οικοδομή είναι ούτε αγρότης να φεύγει μετά από τόσο αγώνα που έκανε για να μπει με μόρια αθλήματα εκπαίδευση κτλ σημαίνει ότι τα έχει βάλει κάτω και έχει δει ότι δεν βγαίνει. Φίλος μου που παραιτήθηκε από ΣΞ μου έλεγε ότι καλύτερα να είμαι σπίτι μου με βασικό μισθό (710) παρά να παίρνω 1000€ (μισθός, βάρδιες και επίδομα) στον Έβρο και να θέλω 400€ νοίκι και 200€ πετρελαιο τον μήνα και να χτυπάω 8-10 βάρδιες. Επιπλέον το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι οι αξιωματικοί αλλά οι παλιές σειρές ΕΠΟΠ που τους περίμεναν πως και πως για να αραξουν και να βγάλουν τα κόμπλεξ τους. Σίγουρα τα νέα παιδιά που μπαίνουν είναι η μέρα με τη νύχτα από άποψη γνώσεων παιδείας κτλ και δυστυχώς τρώνε μεγάλη απογοήτευση.

Δεν συμφωνω καθολου με αυτα που λες αλλα δεν ειναι ολοι σαν το φιλο σου ουτε εχουν σκοπο ολοι να κατσουν στο πατρικο η στην πολη τους και να δουλευουν για 700ψοροευρω αμα και το εποπ τους φαινεται δυσκολο μαλλον οι ιδιοι κατι κανουν λαθος. Υπαρχουν τροποι να βαλεις χρηματα στην ακρη και υποτιθεται οτι ο εβρος ειναι πιο "φθηνος" απο ενα νησι και απο μια αθηνα. Και στο κατω κατω να μην εμπαιναν στο κοπο να σπαταλησουν χρημα και χρονο κριμα απο τον θεο ειναι δηλαδη. Που να ηταν και ειδικος φρουρος αθηνα. Ο καθενας ας κανει οτι θελει αλλα οχι να εχεις μια σιγουρη δουλεια τωρα και να φευγεις για να πας να μου γινεις δεν ξερω και γω τι. ΥΓ ειχα και γω φιλο στον εβρο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 23, 2025 9:16 am Για να φτάσει ένας άνθρωπος που έχει μια σίγουρη δουλειά που τον βγάζει στη σύνταξη και που ούτε οικοδομή είναι ούτε αγρότης να φεύγει μετά από τόσο αγώνα που έκανε για να μπει με μόρια αθλήματα εκπαίδευση κτλ σημαίνει ότι τα έχει βάλει κάτω και έχει δει ότι δεν βγαίνει. Φίλος μου που παραιτήθηκε από ΣΞ μου έλεγε ότι καλύτερα να είμαι σπίτι μου με βασικό μισθό (710) παρά να παίρνω 1000€ (μισθός, βάρδιες και επίδομα) στον Έβρο και να θέλω 400€ νοίκι και 200€ πετρελαιο τον μήνα και να χτυπάω 8-10 βάρδιες. Επιπλέον το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι οι αξιωματικοί αλλά οι παλιές σειρές ΕΠΟΠ που τους περίμεναν πως και πως για να αραξουν και να βγάλουν τα κόμπλεξ τους. Σίγουρα τα νέα παιδιά που μπαίνουν είναι η μέρα με τη νύχτα από άποψη γνώσεων παιδείας κτλ και δυστυχώς τρώνε μεγάλη απογοήτευση.
Η ερώτηση είναι απλή. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε πριν μπει;
Επισκέπτης

Παιδιά γελάω πραγματικά έβγαλαν ανακοίνωση ένα σαιτ worknet για τους εποπ μπείτε και δείτε χαχαχ
Special

Δημοσίευση από Special »

Απλα με λίγα λόγια λενε οτι ειναι όλα έτοιμα και απλά περιμένουν το οκευ
Επισκέπτης

Σε στάση αναμονής χαχαχαχαχ εδώ και ένα χρόνο και περιμένουμε πες τους ρεεε που μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα
Επισκέπτης

Special έγραψε: Πέμ Ιαν 23, 2025 3:54 pm Απλα με λίγα λόγια λενε οτι ειναι όλα έτοιμα και απλά περιμένουν το οκευ
Χσχαχ θα κάνουμε άλλον έναν χρόνο για το οκευ φίλε
Special

Δημοσίευση από Special »

Ρε μάγκες και εγώ περιμένω τόσο καιρό και η υπομονή εχει εξαντληθεί αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός αν παίρνουμε τηλ το υπουργείο Άμυνας κτλ που δεν το θεωρώ λύση
Special

Δημοσίευση από Special »

Επίσης η ανακοίνωση που έβγαλαν απλα την έβγαλαν για να πουν κάτι που γνωρίζουμε ολοι όταν δώσουν το οκ θα βγει μπορεί να το δώσουν αύριο μπορεί σε μια εβδομάδα μπορεί σε εναν μήνα
Επισκέπτης

Θυμηθείτε μόνο τι έγραφαν και πέρυσι τα sites. Ότι από μέρα σε μέρα βγαίνει η προκήρυξη και δεν βγήκε ποτέ. Συνεπώς, να κρατάτε πολύ μικρό καλάθι.
Επισκέπτης

Καλά καθίσετε και περιμένετε ρε μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα πάρτε το χαμπάρι επιτέλους όλο θα βγει, θα βγει και το ένα και το αλλο άσε μας μωρε όλο έτσι λένε εδώ και έναν χρόνο άστο μιλάμε όταν δούμε ότι βγήκε τώρα μας είπαν κάτι που ήδη γνωρίζουμε όλοι ότι περιμένουν το οκευ, ε και ; Το ξέρουμε αυτό
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες