ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greekman

Re: ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από Greekman »

Πως θα τα βρουν οι "γυμναστηριακοι" στη σχολη; Θα τους επιτρεπονται τα βαρη, συμπληρωματα κτλπ?
Greekman

Re: ΣΣΕ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από Greekman »

Υπαρχει γυμναστηριο στη σχολη; Θα υπαρχει στις ασκησεις γυμναστικη με βαρη; Απαγορευει κανεις τα συμπληρωματα?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Greekman έγραψε: Σάβ Νοέμ 30, 2024 5:20 pm Υπαρχει γυμναστηριο στη σχολη; Θα υπαρχει στις ασκησεις γυμναστικη με βαρη; Απαγορευει κανεις τα συμπληρωματα;
Κάνουν γυμναστική ως μάθημα στην σχολή. Περιλαμβάνει και ασκήσεις με το βάρος του σώματος και φυσικά τρέξιμο.
Ναι, υπάρχει γυμναστήριο με βάρη μέσα στη σχολή αλλά είναι υποτυπώδες. Τώρα του κάνουν ανακαίνιση, δεν ξέρω πόσο καλά θα το φτιάξουν και αν βάλουν καινούργια βάρη και μηχανήματα.
Πάντως οι παλιοί δεν αφήνουν τους πρωτοετείς να πάνε εκτός κι αν πηγαίνει το 4άρι σου και τα πηγαίνετε καλά και σε παίρνει μαζί του.
Τα συμπληρώματα μάλλον ούτε απαγορεύονται, ούτε επιτρέπονται. Μπορείς να πίνεις καμιά πρωτείνη αλλά διακριτικά.(μιλάμε για πρωτείνες και όχι για παράνομες ουσίες)
Βεβαίως απο φέτος υπάρχει έξοδος και κάθε Τετάρτη επομένως μπορείς να πηγαίνεις γυμναστήριο έξω κάθε Τετάρτη και ΠΣΚ οπότε συμπληρώνεις 4 προπονήσεις την εβδομάδα. Απο το 2ο έτος μπορείς να χρησιμοποιείς και το γυμναστήριο της σχολής όταν έχεις υπηρεσία ή είσαι τιμωρημένος και μένεις μέσα. Αυτά.
Mitsos17x
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mitsos17x »

Έχω αρχίσει να ψάχνω μερικές πληροφορίες για τα δωμάτια πως ειναι μεσα στην σχολή αλλα δεν μπορώ να βρω κάτι και καταλάθος βρήκα αυτο το φόρουμ. Θα ζητούσα να μην υπάρξουν σχόλια εφόσον τα παρακάτω δεν ειναι ο σκοπος μου η το τι θα περιμενα να επιτρέπετε στην σχολή απλά ειναι μια απορία μου.

1. Τα δωμάτια ελέγχονται όπως έχω ακούσει για θέματα καθαριότητας κτλπ;
2. Επιτρέπετε να φέρεις κονσόλες όπως ps5;(Μετα τον ορκο σου φυσικά)
3. Εχει τηλεόραση το δωμάτιο;
4. Οταν τελειώσεις τα μαθήματα και δεν θες να καθήσεις στο δωμάτιο τι μπορείς να κάνεις;
5. Τα φαγητά είναι καλα;
6. Παραγγελίες για φαγητό ή καφε επιτρέπονται;
7. Μπανιο μπορείς να κάνεις οπότε θες ή εχει συγκεκριμένες ώρες

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων εάν απαντήσει κάποιος και εαν υπάρχει κάτι αλλο σημαντικό που πρέπει να ξέρω παρακαλώ ας μου πει.
Άβαταρ μέλους
hazardous
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από hazardous »

Mitsos17x έγραψε: Παρ Δεκ 27, 2024 10:53 pm Έχω αρχίσει να ψάχνω μερικές πληροφορίες για τα δωμάτια πως ειναι μεσα στην σχολή αλλα δεν μπορώ να βρω κάτι και καταλάθος βρήκα αυτο το φόρουμ. Θα ζητούσα να μην υπάρξουν σχόλια εφόσον τα παρακάτω δεν ειναι ο σκοπος μου η το τι θα περιμενα να επιτρέπετε στην σχολή απλά ειναι μια απορία μου.

4. Οταν τελειώσεις τα μαθήματα και δεν θες να καθήσεις στο δωμάτιο τι μπορείς να κάνεις;
5. Τα φαγητά είναι καλα;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων εάν απαντήσει κάποιος και εαν υπάρχει κάτι αλλο σημαντικό που πρέπει να ξέρω παρακαλώ ας μου πει.
ps5 φυσικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αμα θα σε αφηνουν να φερνεις το ps6 οταν βγει
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Επισκέπτης

Mitsos17x έγραψε: Παρ Δεκ 27, 2024 10:53 pm Έχω αρχίσει να ψάχνω μερικές πληροφορίες για τα δωμάτια πως ειναι μεσα στην σχολή αλλα δεν μπορώ να βρω κάτι και καταλάθος βρήκα αυτο το φόρουμ. Θα ζητούσα να μην υπάρξουν σχόλια εφόσον τα παρακάτω δεν ειναι ο σκοπος μου η το τι θα περιμενα να επιτρέπετε στην σχολή απλά ειναι μια απορία μου.

5. Τα φαγητά είναι καλα;

ωραία ερώτηση μπρο Είχα περάσει απ' έξω μια φορά
Ωραία φαινόταν εκεί μέσα
KostasSSE
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από KostasSSE »

5. Τα φαγητά είναι καλα;

1. Ναι, σε καθημερινή βάση.
2. Οχι
3. Όχι
4. Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες ελεύθερου χρόνου που μπορείς να τις αξιοποιήσεις με γυμναστική, χαλάρωση στο ΚΨΜ.
5. Υποκειμενικό ερώτημα. Οι μάγειρες είναι πολιτικό προσωπικό.
6. Παραγγελίες δεν επιτρέπονται. Καφέ φέρνεις δικό σου ή αγοράζεις από ΚΨΜ.
7. Συγκεκριμένες ώρες (πρωι- μεσημέρι - απόγευμα - βράδυ)
Επισκέπτης

5. Τα φαγητά είναι καλα;

Ισχύουν όσα σου είπε ο KostasSSE με μια διαφορά. Λένε πως τα τελευταία 2 χρόνια η ΣΣΕ έχει το καλύτερο φαγητό που μπορείς να βρεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.
Militaris

Δημοσίευση από Militaris »

Συγνωμη, νωριτερα αναφερθηκε οτι δεν αφηνουν οι τεταρτοετεις να χρησημοποιησεις το γυμναστηριο ωντας πρωτοετεις, ισχυει;
Αν δεν ακουσεις τον οποιο τεταρτοετη προσπαθει να σου επιβληθει, οχι αυτος που θα ειναι απο το δωματιο σου βεβαια, τι γινεται;
Opz

Δημοσίευση από Opz »

Militaris έγραψε: Τρί Ιαν 07, 2025 11:11 pm
Αν δεν ακουσεις τον οποιο τεταρτοετη προσπαθει να σου επιβληθει, οχι αυτος που θα ειναι απο το δωματιο σου βεβαια, τι γινεται;
Φίλε πάρτο αλλιώς και μάθε την έννοια της ιεραρχίας και μην παριστάνεις τον καουμπόι, ο στρατός είναι ένα επάγγελμα που στον ανώτερο σου θα πρέπει να δείχνεις σεβασμό, ο κάθε τεταρτορτης είναι ιεραρχικά πάνω από εσένα, τι νομίζεις ότι θα έχεις υφος τουπε και θα σέβεσαι μόνο αυτόν που θα είναι στο δωμάτιο σου; Με αυτή την λογική αν πας πάνω από μήνα δεν θα κάτσεις στη σχολή.
Επισκέπτης

Militaris έγραψε: Τρί Ιαν 07, 2025 11:11 pm Συγνωμη, νωριτερα αναφερθηκε οτι δεν αφηνουν οι τεταρτοετεις να χρησημοποιησεις το γυμναστηριο ωντας πρωτοετεις, ισχυει;
Ισχύει γενικά. Βεβαίως μπορεί το 4άρι να σε παίρνει μαζί του αν πηγαίνει και ο ίδιος και αν έχεις κι εσύ την ίδια ώρα ελεύθερο χρόνο αλλά επειδή μαζεύονται πολλά "ΑΝ" εσύ κράτα ότι γυμναστήριο μέσα στην σχολή δεν θα πηγαίνεις κατά το 1ο έτος. Θα γυμνάζεσαι με άλλους τρόπους μέσα στη σχολή και αν θες γυμναστήριο θα πηγαίνεις ΠΣΚ και Τετάρτες (τώρα βγαίνουν και Τετάρτη) που θα έχεις έξοδο. Εκτός απροόπτου με το νεο σύστημα εξόδων μπορεί ένας σπουδαστής της ΣΣΕ να πηγαίνει γυμναστήριο εκτός σχολής 4 φορές την βδομάδα.
Theristispao13

Δημοσίευση από Theristispao13 »

Μέσα στην σχολη οι πρωτοετείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους 3 ετοις ! Και αν ναι πότε θα τους δοθεί αυτήν η ευκαιρία; Επίσης στην τραπεζαρία τρώνε όλοι οι ευελπιδες μαζί από όλα τα ετοι;(αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σοβαρός ο οποίος να βρίσκεται μέσα στην σχολη) !
Επισκέπτης

Theristispao13 έγραψε: Σάβ Ιαν 11, 2025 2:51 pm Μέσα στην σχολη οι πρωτοετείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους 3 ετοις ! Και αν ναι πότε θα τους δοθεί αυτήν η ευκαιρία; Επίσης στην τραπεζαρία τρώνε όλοι οι ευελπιδες μαζί από όλα τα ετοι;(αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σοβαρός ο οποίος να βρίσκεται μέσα στην σχολη) !
Τους 3ετείς τους βλέπουν οι πρωτοετείς απο την αρχή. Με έναν απο αυτούς κάθε πρωτοετής μένει στον ίδιο θάλαμο και ΝΑΙ στην τραπεζαρία τρώνε όλοι μαζί.
Απάντησε μου τώρα κι εσύ κάτι αν θες σε παρακαλώ. Τι σημασία έχουν αυτές οι λεπτομέρειες; Είναι τόσο σημαντικό πότε θα δεις τους 3ετείς;
Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά που ρωτάτε.
theristispao13

Δημοσίευση από theristispao13 »

Αφού με ρωτάς ευγενικά θα σου απαντήσω! Μπορεί για εσένα να μην έχει σημασία αλλά για εμένα έχει μεγάλη σημασία γιατί εκεί θα είναι άτομα που γνωρίζω! Επιπροσθετα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Τέλος θα κλείσω με μια τελευταία ερώτηση: Είναι κακό σε αυτο συγκεκριμενα το σαιτ να κάνουμε κάθε είδους ερωτήσεις που έχουν σχεση με την σχολη;
theristispao13

Δημοσίευση από theristispao13 »

Ήθελα να σας ενημερώσω όσοι βρίσκονται στην ευελπιδων ότι εκδόθηκε έγγραφο ότι θα μπει ιδιωτική εταιρία μέσα δωρεάν και θα χρησιμοποιεί τους ευελπιδες σαν εργατικό! Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι εσάς ευελπιδες ! Θα το αφήσετε να περάσει έτσι χωρίς καμία διαμαρτυρία; Όχι μόνο αδιαφορούν για τον όρκο που δώσατε αλλά σας υποβιβαζουν και σαν αξιωματικούς του μέλλοντος! Ευελπιδες θα αφήνουμε τον καθένα να μας μειώνει όπως θέλει; Δηλαδή εν καιρό πολέμου θα φυτεύεται μαρούλια και θα τα προσφέρεται στον Τούρκο; Ξυπνήστε επιτέλους όχι μόνο εσείς οι ευελπιδες αλλά και οι όλοι οι Έλληνες μας υποβαθμίζουν και χαίρονται!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης