Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 23, 2024 10:50 am Για ΔΕ εχουμε καμια ενημερωση μηπως βγουν πριν τη νεα χρονια η απο γεναρη;
Νέα χρονιά φίλε μου απίθανο να βγουν εν μέσω εορτων
Επισκέπτης

Μετά τις ενστάσεις εννοούσαν από τον ΑΣΕΠ. Σε βολεύει να σου πούμε ότι θα αργήσουν τα αθλήματα; Θα αργήσουν έτσι κ αλλιως. Καλό Μάρτιο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 23, 2024 11:32 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 23, 2024 10:50 am Για ΔΕ εχουμε καμια ενημερωση μηπως βγουν πριν τη νεα χρονια η απο γεναρη;
Νέα χρονιά φίλε μου απίθανο να βγουν εν μέσω εορτων
Ειδικά από το ΑΣΕΠ. Ολα κινούνται σε slow motion εκεί.
Επισκέπτης

Μεγαλε εγω ημουν ξεκαθαρος στην ερωτηση και μου ειπε μετα τα οριστικα. Επισης το θεωρεις λογικο να καλεσουν για αθληματα ενω θα εκκρεμουν οι οριστικοι πινακες οπου μπορει να υπαρξουν αλλαγες στη κατασταση;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 23, 2024 12:09 pm Μεγαλε εγω ημουν ξεκαθαρος στην ερωτηση και μου ειπε μετα τα οριστικα. Επισης το θεωρεις λογικο να καλεσουν για αθληματα ενω θα εκκρεμουν οι οριστικοι πινακες οπου μπορει να υπαρξουν αλλαγες στη κατασταση;
Ρε φίλε οι οριστικοί πίνακες θα είναι οι πίνακες των διοριστέων στην ουσία. Θα πάνε οι διοριστέοι για αθλήματα και εξετάσεις; Δεν θα πρέπει να τα έχουν κάνει ήδη; Δεν βγάζει νόημα αυτό. Βγήκαν τα προσωρινά για ΠΕ ΤΕ μετά γίνονται ενστάσεις, θα βγουν ΔΕ μετά ενστάσεις, μετά η λογική λέει ότι πρέπει να γίνουν εξετάσεις και αθλήματα και όταν με το καλό περάσουν όσοι περάσουν από όλες τις κατηγορίες θα δημιουργήσουν τους οριστικούς πίνακες. Νομίζω πάλι θα έχει ενστάσεις δεν είμαι σίγουρος και μετά τέλος. Θα γίνει ένα πράγμα σαν την δικαστική αστυνομία η διαδικασία φαντάζομαι που θα καλούν επιλαχόντες αβέρτα . Ακριβώς τα ίδια σκατα έκαναν κι εκεί.
Επισκέπτης

Ρε φιλε οι οριστικοι πίνακες είναι αυτοί μετά τις ενστάσεις οχι οσων εδωσαν αθληματα και περασαν τι μου λες τωρα; Αν εσενα σου ειπε καποιος μετα τις ενστάσεις τ αθληματα θα εννοει τα οριστικά οπου στην ουσια ειναι τ αποτελεσματα μετα τις ενστασεις. Για επιβεβαιωση πηρα τον ΑΣΕΠ και ρωτησα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 23, 2024 12:34 pm Ρε φιλε οι οριστικοι πίνακες είναι αυτοί μετά τις ενστάσεις οχι οσων εδωσαν αθληματα και περασαν τι μου λες τωρα; Αν εσενα σου ειπε καποιος μετα τις ενστάσεις τ αθληματα θα εννοει τα οριστικά οπου στην ουσια ειναι τ αποτελεσματα μετα τις ενστασεις. Για επιβεβαιωση πηρα τον ΑΣΕΠ και ρωτησα
Μην τρωγεστε ρε, ειναι προσωρινα-ενστασεις-οριστικα-αθληματα-τελικοι πινακες.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 23, 2024 1:56 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 23, 2024 12:34 pm Ρε φιλε οι οριστικοι πίνακες είναι αυτοί μετά τις ενστάσεις οχι οσων εδωσαν αθληματα και περασαν τι μου λες τωρα; Αν εσενα σου ειπε καποιος μετα τις ενστάσεις τ αθληματα θα εννοει τα οριστικά οπου στην ουσια ειναι τ αποτελεσματα μετα τις ενστασεις. Για επιβεβαιωση πηρα τον ΑΣΕΠ και ρωτησα
Μην τρωγεστε ρε, ειναι προσωρινα-ενστασεις-οριστικα-αθληματα-τελικοι πινακες.
Επιτέλους ένας με πέντε κουβέντες καθάρισε την μπουγάδα. Προσωρινά-ενστάσεις-οριστικα-αθλήματα-τελικοί πίνακες.
Επισκέπτης

Προσωρινά, ενστάσεις για να βγουν οι ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ μετά ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΑΘΛΗΜΑΤΑ/ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ με αυτήν την σειρά (τουλάχιστον ο διπλάσιος αριθμός των ατόμων καλείται), ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ. Αυτά λέει η προκήρυξη. Ας κάνουμε απλά υπομονή και όσοι είναι να την περάσουμε θα την περάσουμε την διαδικασία αυτή.
Ipopsifiosss

Δημοσίευση από Ipopsifiosss »

Υγειονομικές εξετάσεις δε θα έχει;!
Επισκέπτης

Ipopsifiosss έγραψε: Τρί Δεκ 24, 2024 10:07 pm Υγειονομικές εξετάσεις δε θα έχει;!
Υγειονομικές εξετάσεις εννοώ πάνω το πρώτο. Θα έχει φυσικά.
Επισκέπτης

Αν οι ψυχίατροι (στα υγειονομικά) κάνουν σωστά τη δουλειά τους θα μειωθούν πολύ οι υποψήφιοι με βάση αυτά που διαβάζουμε εδώ γενικώς :lol:
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 24, 2024 10:50 pm Αν οι ψυχίατροι (στα υγειονομικά) κάνουν σωστά τη δουλειά τους θα μειωθούν πολύ οι υποψήφιοι με βάση αυτά που διαβάζουμε εδώ γενικώς :lol:
Άντε να δούμε. Πάντως με τόσες αιτήσεις απορώ ρε φίλε στην κατηγορία ΔΕ τι θα γίνει :lol:
Ipopsifiosss

Δημοσίευση από Ipopsifiosss »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 24, 2024 10:26 pm
Ipopsifiosss έγραψε: Τρί Δεκ 24, 2024 10:07 pm Υγειονομικές εξετάσεις δε θα έχει;!
Έχω την εντύπωση ότι πρώτα γίνονται οι υγειονομικές εξετάσεις, όπου περνάς παθολόγο καρδιολόγο κτλπ στέλνεις την καρτέλα και μετά ακολουθούν τα αθλήματα
Επισκέπτης

Ipopsifiosss έγραψε: Τετ Δεκ 25, 2024 7:19 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 24, 2024 10:26 pm
Έχω την εντύπωση ότι πρώτα γίνονται οι υγειονομικές εξετάσεις, όπου περνάς παθολόγο καρδιολόγο κτλπ στέλνεις την καρτέλα και μετά ακολουθούν τα αθλήματα
Προφανώς ναι, υγειονομικές εξετάσεις, αθλήματα και μετά ψυχοτεχνικές.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες