Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Ρε αδερφέ μου μήπως είσαι μέσα στη σχολή; Αν είσαι πες μου κάτι γιατί είμαι 102 σειρά και από ότι μου λένε και ακούω έχουνε φύγει πολλά παιδιά απτή σχολή και εγώ είμαι ήδη επιτυχών. Πες μου κάτι σε παρακαλώ πως είναι εκεί τι να πάρω μαζί μου για να ξέρω τι γίνεται.
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Απογοήτευση. Θα παρακαλούσα στο φόρουμ αυτό να γράφουν μόνο θέματα που απασχολούν τους υποψήφιους εφ χωρίς ύβρεις και αισχρολογίες. Υπάρχουν άλλα φόρουμ που μπορείτε να κάνετε πλάκα, μην παίζετε με την αγωνία των υποψηφίων
Δυστυχως εχουν μπει 1-2 ζωα στο φορουμ και το εχουν ισοπεδωσει
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου. Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για τις ΠΚΕ που πέρασες; Σε δυσκόλεψε κάτι ; Στις αθλητικές ήταν ελαστικοί όπως έγραψε κάποιος που έδωσε στην Θεσ/νικη ή κόβανε μόλις πέρναγες τα όρια;Eυχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σου
Στον ζωολογικό κήπο δεν περνάνε καλά τα ζώα φίλε.yandr έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 11:09 am Όπως και στο ζωολογικό κήπο, έτσι και στο φόρουμ, δεν ταΐζουμε τα ζώα.
Τα μηνύματα τους διαγράφονται.
Για τους 300 πρέπει να μάθουμε πρώτα! Αν συμπληρώθηκαν τα άτομα με τις τελευταίες πκε η αν θα αντλήσουν κιαλα άτομα! Για τους 600 από 7γεναρη και μετά αποτι μας είχε πει ο αρχιφύλακας από το αρχηγείο!
Υποτίθεται ότι σήμερα πρέπει να βγουν οι πίνακες με αυτούς που πέρασαν τα ΠΚΕ, και εκεί θα φανεί αν συμπληρώθηκαν η όχι
Μην απαντάτε στους αργόσχολους μην τους δίνετε τροφή για να συνεχίσουν να λένε χαζομάρες, όσο σχολιάζετε τα σχόλια τους τόσο θα συνεχίσουν απλά αγνοήσετε τους, είναι σαν τα μικρά παιδάκια που εάν δεν ασχοληθούν μαζί τους φεύγουν
Δεν είμαι μέσα στην σχολή ωστόσο θα σας στείλουν μέιλ με το τι πρέπει να έχετε μέσα στην σχολή από χαρτιά και όλα θα σου έρθει με μέιλ όσο για την θέση σου ενδέχεται να σε καλέσουν για μέσα αν σου στείλουν μέιλ για το τι πρέπει να έχεις τοτε είσαι μέσα αν όχι θα περιμένεις να παραιτηθεί κάποιος η να μπεις με τους 600 τον τέλος Ιανουαρίου (που δεν νομίζω γιατί όντως έχουν φύγει πολλοί)Artemios έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 1:10 amΣε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Ρε αδερφέ μου μήπως είσαι μέσα στη σχολή; Αν είσαι πες μου κάτι γιατί είμαι 102 σειρά και από ότι μου λένε και ακούω έχουνε φύγει πολλά παιδιά απτή σχολή και εγώ είμαι ήδη επιτυχών. Πες μου κάτι σε παρακαλώ πως είναι εκεί τι να πάρω μαζί μου για να ξέρω τι γίνεται.
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 5:00 pmΔεν είμαι μέσα στην σχολή ωστόσο θα σας στείλουν μέιλ με το τι πρέπει να έχετε μέσα στην σχολή από χαρτιά και όλα θα σου έρθει με μέιλ όσο για την θέση σου ενδέχεται να σε καλέσουν για μέσα αν σου στείλουν μέιλ για το τι πρέπει να έχεις τοτε είσαι μέσα αν όχι θα περιμένεις να παραιτηθεί κάποιος η να μπεις με τους 600 τον τέλος Ιανουαρίου (που δεν νομίζω γιατί όντως έχουν φύγει πολλοί)Artemios έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 1:10 amΣε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Ρε αδερφέ μου μήπως είσαι μέσα στη σχολή; Αν είσαι πες μου κάτι γιατί είμαι 102 σειρά και από ότι μου λένε και ακούω έχουνε φύγει πολλά παιδιά απτή σχολή και εγώ είμαι ήδη επιτυχών. Πες μου κάτι σε παρακαλώ πως είναι εκεί τι να πάρω μαζί μου για να ξέρω τι γίνεται.
Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν άτομα που πέρασαν ΠΚΕ και φεύγουν τώρα μέσα...
Κι εμένα, απορώ γιατί συμβαίνει. Κάνουν αίτηση, κάνουν εξετάσεις, περνάνε ΠΚΕ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ στην σχολή και μετά φεύγουν. Όλη αυτή η διαδικασία για ποιον λόγο τότε; Τέλος πάντων δεν πειράζει τουλάχιστον φεύγουν όσο η σχολή δεν έχει τελειώσει οπότε μπορεί κάποιος άλλος να πάρει τις θέσεις τους.Episkeptis έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 5:59 pmΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 5:00 pmΔεν είμαι μέσα στην σχολή ωστόσο θα σας στείλουν μέιλ με το τι πρέπει να έχετε μέσα στην σχολή από χαρτιά και όλα θα σου έρθει με μέιλ όσο για την θέση σου ενδέχεται να σε καλέσουν για μέσα αν σου στείλουν μέιλ για το τι πρέπει να έχεις τοτε είσαι μέσα αν όχι θα περιμένεις να παραιτηθεί κάποιος η να μπεις με τους 600 τον τέλος Ιανουαρίου (που δεν νομίζω γιατί όντως έχουν φύγει πολλοί)Artemios έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 1:10 am
Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Ρε αδερφέ μου μήπως είσαι μέσα στη σχολή; Αν είσαι πες μου κάτι γιατί είμαι 102 σειρά και από ότι μου λένε και ακούω έχουνε φύγει πολλά παιδιά απτή σχολή και εγώ είμαι ήδη επιτυχών. Πες μου κάτι σε παρακαλώ πως είναι εκεί τι να πάρω μαζί μου για να ξέρω τι γίνεται.
Είναι πολλοί που δεν ξέρουν τι ακριβώς πρόκειται να κάνουν σε αυτή την δουλειά, και μόλις καταλάβουν για το τι πρόκειται μέσα στην σχολή σηκώνονται και φεύγουν. Ξέρω άτομα που πιέστηκαν από γονείς για να κάνουν την αίτηση μόνο και μόνο επειδή έχουν στο μυαλό ότι αστυνομία=δημόσιο και φυσικά όταν δουν ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή και όχι μέσα σε κανένα κλιματιζώμενο γραφείο την κάνουν με ελαφρά.Episkeptis έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 5:59 pmΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 5:00 pmΔεν είμαι μέσα στην σχολή ωστόσο θα σας στείλουν μέιλ με το τι πρέπει να έχετε μέσα στην σχολή από χαρτιά και όλα θα σου έρθει με μέιλ όσο για την θέση σου ενδέχεται να σε καλέσουν για μέσα αν σου στείλουν μέιλ για το τι πρέπει να έχεις τοτε είσαι μέσα αν όχι θα περιμένεις να παραιτηθεί κάποιος η να μπεις με τους 600 τον τέλος Ιανουαρίου (που δεν νομίζω γιατί όντως έχουν φύγει πολλοί)Artemios έγραψε: Δευ Δεκ 16, 2024 1:10 am
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες