Μισθός και επιδόματα Ειδικών Φρουρών

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Μισθός και επιδόματα Ειδικών Φρουρών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα να ρωτήσω στην εκπαίδευση οι ειδικοί φρουροί τι χρήματα περνούν;
Επισκέπτης

Κύριε Αρχιφύλακα γνωρίζετε ποια είναι τα καθαρά για έναν ειδικό φρουρό;
Επισκέπτης

Για τον πρώτο χρόνο ο μισθός σας θα κυμαίνεται στα 950-1000 (σπάνια θα το ξεπερνατε το χιλιάρικο) έπειτα από 1 χρόνο θα ανεβείτε κλιμάκιο οπότε θα πάρετε μια αύξηση περίπου 60 ευρώ και έπειτα από 2 χρόνια πάλι το ίδιο.
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Γεια σας παιδιά. Είμαι ειδικός φρουρός από το 2019 και θέλω να σας ευχηθώ καταρχήν καλή σταδιοδρομία. Παιδιά τα πράγματα είναι τρομακτικά δύσκολα όσο αναφορά τις συνθήκες ζωής εδώ στην Αθήνα. Μένουμε 2 εβδομάδες χωρίς λεφτά και κάθε μήνα το ίδιο. Αναγκάζομαι εγώ προσωπικά να δουλεύω στα ρεπό μου και 2η δουλειά για να τα βγάλω πέρα και πάλι δεν φτάνουν. Όσοι το επιλέξατε και όσοι το σκέφτεστε πρώτα ρωτήστε κάποιον που είναι ήδη μέσα στο σώμα για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 29, 2024 2:48 pm Γεια σας παιδιά. Είμαι ειδικός φρουρός από το 2019 και θέλω να σας ευχηθώ καταρχήν καλή σταδιοδρομία. Παιδιά τα πράγματα είναι τρομακτικά δύσκολα όσο αναφορά τις συνθήκες ζωής εδώ στην Αθήνα. Μένουμε 2 εβδομάδες χωρίς λεφτά και κάθε μήνα το ίδιο. Αναγκάζομαι εγώ προσωπικά να δουλεύω στα ρεπό μου και 2η δουλειά για να τα βγάλω πέρα και πάλι δεν φτάνουν. Όσοι το επιλέξατε και όσοι το σκέφτεστε πρώτα ρωτήστε κάποιον που είναι ήδη μέσα στο σώμα για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων

θα μπορούσες να παραθέσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Μισθό στα χρόνια σου, ενοίκια κλπ.;
Επισκέπτης

episkeptis έγραψε: Παρ Νοέμ 29, 2024 2:50 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 29, 2024 2:48 pm Γεια σας παιδιά. Είμαι ειδικός φρουρός από το 2019 και θέλω να σας ευχηθώ καταρχήν καλή σταδιοδρομία. Παιδιά τα πράγματα είναι τρομακτικά δύσκολα όσο αναφορά τις συνθήκες ζωής εδώ στην Αθήνα. Μένουμε 2 εβδομάδες χωρίς λεφτά και κάθε μήνα το ίδιο. Αναγκάζομαι εγώ προσωπικά να δουλεύω στα ρεπό μου και 2η δουλειά για να τα βγάλω πέρα και πάλι δεν φτάνουν. Όσοι το επιλέξατε και όσοι το σκέφτεστε πρώτα ρωτήστε κάποιον που είναι ήδη μέσα στο σώμα για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων

θα μπορούσες να παραθέσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Μισθό στα χρόνια σου, ενοίκια κλπ.;
Μισθός:1124€ μετα από 5 χρόνια σχεδόν στο σώμα
Και ενοίκια παιδιά μην περιμένετε κάτω από 400€
Επισκέπτης

Και 1000€ να πάρω δεν έχω θέμα αρκεί που μπήκα ειδικός.
Θα αντέξουμε
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 29, 2024 3:18 pm Και 1000€ να πάρω δεν έχω θέμα αρκεί που μπήκα ειδικός.
Θα αντέξουμε
Καλά πέσε κοιμήσου εσύ. Με 1000ρικο και Αθήνα άντε να σε βγαζουν 15 μέρες τις άλλες 15 θα είσαι στην πείνα και θα παρακαλάς να μπει ο μισθός... Αν δεν έχεις back up από μαμά και μπαμπά σε βλέπω κλαίγοντας να φεύγεις
Επισκέπτης

Φίλε μου σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες εγώ έχω δίκο μου σπίτι αθηνα αν και δεν μένω μόνιμα εκεί οπότε πιστεύω ότι είμαι καλά. Εσύ που είσαι ποιο φρέσκος στο σώμα και έχεις δει 5 πράγματα ποια υπηρεσία θεωρείς ποιο καλή (από θέμα ωραρίου υπηρεσιών και γενικά ποιο κομπλέ)
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 29, 2024 3:18 pm Και 1000€ να πάρω δεν έχω θέμα αρκεί που μπήκα ειδικός.
Θα αντέξουμε
Τα ίδια λέγανε και άλλοι σε άλλες προκηρύξεις και ακόμα κλαίνε και δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το πρόστιμο να φύγουν
Επισκέπτης

Γειά σας παιδιά. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους σας.
Είμαι ειδικός φρουρός από το 2010. Ο μισθός σας για αρχή θα είναι 960-980€. Μετάθεση μετά από 12-14 χρόνια. Στην αρχή θα πελαγώσετε και λογικό θα είναι αλλά με την πάροδο του χρόνου θα συνηθίσετε. Πλέον είναι πολύ δύσκολα η διαβίωση στην Αθήνα. Έχω συναδέλφους που κάνουν 2η δουλειά γιατί δεν τα βγάζουν πέρα. Όσοι θέλετε να μπείτε απλά για να είστε στο δημόσιο μην περάσετε καν το κατώφλι της σχολής. Δεν θα αντέξετε. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και ειδικά Αθήνα που θα σας πετάξουν όλους
episkeptis

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 06, 2024 11:46 am Γειά σας παιδιά. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους σας.
Είμαι ειδικός φρουρός από το 2010. Ο μισθός σας για αρχή θα είναι 960-980€. Μετάθεση μετά από 12-14 χρόνια. Στην αρχή θα πελαγώσετε και λογικό θα είναι αλλά με την πάροδο του χρόνου θα συνηθίσετε. Πλέον είναι πολύ δύσκολα η διαβίωση στην Αθήνα. Έχω συναδέλφους που κάνουν 2η δουλειά γιατί δεν τα βγάζουν πέρα. Όσοι θέλετε να μπείτε απλά για να είστε στο δημόσιο μην περάσετε καν το κατώφλι της σχολής. Δεν θα αντέξετε. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και ειδικά Αθήνα που θα σας πετάξουν όλους
με τις κρατήσεις 960-980;
Επισκέπτης

episkeptis έγραψε: Παρ Δεκ 06, 2024 12:18 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 06, 2024 11:46 am Γειά σας παιδιά. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους σας.

Ναι με τις κρατήσεις
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 06, 2024 12:23 pm

Ναι με τις κρατήσεις

Ααα καλά πάω να παραιτηθω αμεσως
episkeptis

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 06, 2024 12:47 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 06, 2024 12:23 pm

Ναι με τις κρατήσεις

Ααα καλά πάω να παραιτηθω αμεσως