Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Εγώ έκανα τα χαρτιά μου στην Μύκονο γιατί ήμουν και δούλευα σεζόν τότε εάν με καλέσουν για παραλαβή καρτέλας θα πρέπει να πάω εκεί ή υπάρχει άλλος τρόπος να την παραλάβω χωρίς να κάνω ταξίδι στην Μύκονο ;
Χιλια συγνώμη που είμαι εκτος θέματος μια ερώτηση …στην προκήρυξη του Αυγούστου που βγήκε για τους 300 εγω βγήκα θέση 751. Δηλαδή θα με καλέσουν;
Σας ευχαριστώ !
Σας ευχαριστώ !
Μεχρι ποιον αριθμο μπορει να φτασει η στηλη για τους 600;
Δεν ειχε αναφερθει οτι η στηλη εφτασε μεχρι 1000;
Αρχιφύλακα ερώτηση παρακαλώ, όσοι μπούμε Δευτέρα, θα κοιμόμαστε μέσα για 20 μέρες σαν προπαίδευση ; Ή θα καθόμαστε έως παρασκευή και όσοι θέλουν ΣΚ έξοδο ; Ρωτάω γιατί στη λίστα που μας έδωσαν είναι πάρα πολύ λίγα τα πράγματα που συνιστούν … είμαι υπόχρεος 
Παρακαλώ όποιος έχει την καλοσύνη και ξέρει έστω περίπου να μας πει μέχρι που περίπου έφτασε η σειρά που κάλεσαν στην Α κατηγορία!
Έστω ένας θα ξέρει.
Έστω ένας θα ξέρει.
Εάν περάσουν όλοι και παρουσιαστούν θα είναι 445 στην α. Λίγο δύσκολο θα πάει περίπου 500+
Ρε μάγκες μπείτε στον πίνακα με τους διοριστέους δείτε το τελευταίο όνομα και μετά δείτε στις λίστες μέχρι ποια θέση είναι το τελευταίο όνομα. Είναι τόσο απλό
Παιδια γεια σας και παλι ο αρχιφυλακας ειμαι, σας εγραψα σημερα οτι ακουσα (υπηρετω αρχηγειο) οτι οι 600 ειναι πιθανον να περασουν κπε μεσα στον δεκεμβριο. Και οταν εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω. Εγραψε ενας φιλος οτι αυτο που ειπα δεν ισχυει επειδη ο προυπολογισμος των 600 φρουρων ειναι για το 2025. Να του απαντησω λοιπον οτι αλλο τα κπε και αλλο ο προυπολογισμος. Δηλαδη μπορει να ισχυει αυτο που ακουσα να περασουν δηλαδη τα παιδια κπε τον δεκεμβριο και να μπουνε τον ιανουαριο στην σχολη που θα εχουμε 2025 που αφορα το ετος του προυπολογισμου. Οποτε μη τα μπερδευεις. Μην απαντατε σε πραγματα που δεν ξερετε. Για καποιο παιδι που ρωταει για τις εξοδους μεσα στην σχολη. Θα κοιμαστε στην σχολη μεσα καθε μερα. Οταν τα σκ και τις αργιες θα εχετε εξοδο το βραδυ οποιος θελει μπορει να επιστρεφει να κοιμαται στην σχολη. Επισης οποιος θελει μπορει να φυγει σαββατο και να γυρισει κυριακη βραδυ να κοιμηθει. Ετσι ισχυαν σε μας παλια.
Βασικά ο ποτσεπης είχε 16 και κάτι ένα λοουερ αμάξι δίπλωμα και μηχανής απλά τον ανέβασε πάρα πολύ γιατί ήταν δόκιμος ειδικών δυνάμεων όπως και κ αδελφός του πού σε αντίθεση με αυτόν μπήκε δεν τον κόψανε στα ψυχοτεχνικα. Και το 19 δεν μετρούσε το πτυχίο τριτοβάθμιας αλλά όντως έχει πει ότι με 10.000 μόρια μπήκε.
Στο 12:40 λέει ο υπουργός ότι οι 600 θα μπούνε σε περίπου 15 μέρες
Λετε να φτάσει 1.500 με επιλαχόντες κτλ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ASTA και 5 επισκέπτες