Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Στην Β κατηγορία είμαι.
Για να καλούν κόσμο έξτρα πάει να πει ότι οι επιλαχόντες δεν φτάσανε και θέλουν ακόμα κόσμο.
Δεν είναι τυχαίο που όταν τελειώσαμε τα αθλήματα μας είπαν ότι είμαστε μέσα αυτοί ξέρανε ότι υπάρχουν κενές θέσεις.
Για να καλούν κόσμο έξτρα πάει να πει ότι οι επιλαχόντες δεν φτάσανε και θέλουν ακόμα κόσμο.
Δεν είναι τυχαίο που όταν τελειώσαμε τα αθλήματα μας είπαν ότι είμαστε μέσα αυτοί ξέρανε ότι υπάρχουν κενές θέσεις.
Άρα θες να αμου πει; Ότι από την κατηγορία β από τους επιτυχόντες περάσανε μόνο 20 άτομα και ούτε?
Αν είναι έτσι τα πράγματα και καλούν άτομα απο την Β κατηγορία σημαίνει ότι κόπηκαν η δεν πήγαν 40+ άτομα αλλά το παλικάρι λέει ότι η Β κατηγορία δεν είχε τόση αποχή και δεν κόπηκαν πολλοί! Ότι γίνει αλάνια δεν μπορούμε να μαντέψουμε τι σκοπό έχουν
Κουλό μου ακούγεται και εμένα αυτό ειδικά με αυτά που μου είπε κοπέλα απο την Β κατηγορία ότι θα ξανά εξετάσουν 10 άτομα
Ακου δεν σου ειπα νούμερα δεν τα ξέρω
Αυτό που ξέρω είναι ότι το παλικάρι παραπάνω είπε είναι 109 και τον κάλεσαν άρα έχει κενά η προκήρυξη με τους 300.
Εμείς που δώσαμε χθες μας είπαν είμαστε μέσα.
Πολύς κόσμος δεν ήρθε για ΠΚΕ γιατί στα αθλήματα δεν κόπηκε μεγάλος αριθμός.
Αν ήταν να καλέσουν τους 600 που λένε θα έβγαινε ξεχωριστή ανακοίνωση για αυτούς κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι το παλικάρι παραπάνω είπε είναι 109 και τον κάλεσαν άρα έχει κενά η προκήρυξη με τους 300.
Εμείς που δώσαμε χθες μας είπαν είμαστε μέσα.
Πολύς κόσμος δεν ήρθε για ΠΚΕ γιατί στα αθλήματα δεν κόπηκε μεγάλος αριθμός.
Αν ήταν να καλέσουν τους 600 που λένε θα έβγαινε ξεχωριστή ανακοίνωση για αυτούς κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα.
Επειδή τα ξέρω καλά αυτά με τις προκήρυξης και γω ξέρω πως για τους 600 θα έπρεπε να βγει σχετική ανακοίνωση και όλα αυτά βγαίνουν και στην εφημερίδα της κυβερνήσεως! Θα φανεί στους πίνακες με τους διοριστέους τι ακριβώς έχει γίνει και που έφτασε η βάση
Μήπως ξέρεις και για ποιον λόγο μας καλέσανε για δακτυλικά από την στιγμή που τα δίνεις μόνο αφού περάσεις και είναι να μπεις στην σχολη
Είσαι επιλαχόν και σε κάλεσαν να δώσεις αποτυπώματα ;
Επιτυχων αλλά θα πάω αύριο για αθλήματα
Τι να σου πω ρε φίλε δεν ξέρω! Εγω το 2019 έδωσα αθλήματα κανονικά και τα πέρασα όλα κανονικά αλλά ήμουν επιλαχών και δεν με κάλεσαν και ούτε δακτυλικά είδα δώσει
Όταν τους ρώτησα ούτε αυτή ήξεραν ακριβώς μου είπαν ότι επειδή είσαι επιτυχών αλλά τι σχέση έχει έγω μπορεί να μην περάσω επίσης είχα ρωτήσει κιαλλους και σε πολλούς τους είχαν πάρει τηλέφωνο για το ιδιιο
Μη σε νοιάζει εσένα αυτό! Πήγαινε εσυ να κανεις αυτό που πρέπει και άσε να κάνουν αυτοί ότι θέλουν! Μέσα είσαι Οποτε όλα καλά
Εγω είμαι 240+ θέση στην Β κατηγορία γι αυτό ρωτάω τι παίζει για να ξέρω να υπολογίσω αν θα είμαι στους 600
Παιδιά κοβανε κανονικοτατα σήμερα μας είπαν ότι τον Δεκέμβριο θα ξανά βγει προκήρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες