Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Diagonismos

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Diagonismos »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 1:59 pm Σήμερα ρώτησα έναν γνωστό μου αποστρατος ο οποίος έχει πολλές γνωριμίες αυτό που μου είπε και δεν ξέρω αν θέλω να το πιστέψω είναι ότι η προκυρηξη θα βγει το 2025 προς καλοκαίρι
Καλησπέρα φίλε μου όπως σου τα ειπα είναι έτσι ακριβώς θα γίνει.
Έτσι μου είπαν κι εμένα πως προς το καλοκαίρι, απλά δεν ξέρουν την ημερομηνία.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εστω ότι ισχύει αυτό. Αν γίνει έτσι η 5η προκήρυξη θα μεταφερθεί για το 2026 ; Ειχαν πεί για 5 σειρές εποπ και έχουν βγεί 3
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 4:14 pm Εστω ότι ισχύει αυτό. Αν γίνει έτσι η 5η προκήρυξη θα μεταφερθεί για το 2026 ; Ειχαν πεί για 5 σειρές εποπ και έχουν βγεί 3

Ρε αγορίνα δεν ξέρω πως θα το κάνουν πάντως κοιτάξτε τι θα κάνετε με τις δουλειές σας μην περιμένετε να βγει δεν βγαίνει τώρα πολύ μετά το 2024
DPG

Δημοσίευση από DPG »

Δυστυχώς οι 97αριδες αποδείχθηκαμε άτυχοι κύριοι... Κρατάω ακόμα κάποιες λιγόστες ελπίδες αλλά η λογική λέει ότι δυστυχώς θα πάει για το 25...
Diagonismos

Δημοσίευση από Diagonismos »

Θέλω να βγει αυτός που αναφέρει για Ψινάκη και 3 βαπόρια άλογα να δούμε τι θα πει τώρα…
Όταν του λέμε ότι δεν θα βγει και αυτός λέει τα δικά του και δίνει ψεύτικες ελπίδες σε άλλους … να δω τι θα πει τώρα …
Επισκέπτης

Diagonismos έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 5:21 pm Θέλω να βγει αυτός που αναφέρει για Ψινάκη και 3 βαπόρια άλογα να δούμε τι θα πει τώρα…
Όταν του λέμε ότι δεν θα βγει και αυτός λέει τα δικά του και δίνει ψεύτικες ελπίδες σε άλλους … να δω τι θα πει τώρα …
Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε ανταγωνισμό το ίδιο περιμένουμε όλοι η ελπίδα είναι η αλήθεια πεθαίνει πάντα τελευταία αλλά από τι φαίνεται δεν υπάρχει ο Νοέμβριος φεύγει και τίποτα ακόμα ούτε καν ανακοίνωση αν θα βγει το 2025 από τι φαίνεται το έχουν ξεχάσει το θέμα εντελώς
Επισκέπτης

Ας δούμε απλά τι θα γίνει μέχρι τέλος του έτους!
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 5:36 pm Ας δούμε απλά τι θα γίνει μέχρι τέλος του έτους!

ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα φιλε μου και καλο ειναι να κανετε και οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ το ΙΔΙΟ γιατι μας ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ με τις πηγες σας. Δεν λεω μπορει καποιοι να βγειτε αληθινοι αλλα οσοι εχουμε ακομα ελπιδδα μεσα μας πιστευουμε το αντιθετο. Οποτε απλα ας περιμενουμε
Guest123

Δημοσίευση από Guest123 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 18, 2024 4:30 pm Γκεστ 1,2,3 εσύ αν επιτρέπεται από παίρνεις τις πληροφορίες σου είσαι στον στρατό;
Ναι είμαι στο ναυτικό
Orestes

Δημοσίευση από Orestes »

Καλησπέρα σας, εγω π ειμαι Οκτώβριο του 97 αν βγει αρχές του 25 μπορώ να τα κάνω; Ή τρώμε άκυρο;
Guest123

Δημοσίευση από Guest123 »

Δεν είναι τρολια αυτοί που λένε ότι δε θα βγει.
Πραγματικά όμως να ξέρετε ότι άτομα από το υπουργείο λένε και ότι θα βγει και ότι δε θα βγει. Ρωτάς καποιον από το γες σου λέει θα βγει, ρωτάς από το γεν σου λέει α δε θα βγει, έρχεται και ένας τρίτος από το γεα και σου λέει Ε δεν ξέρουμε.
Τα πράγματα φέτος είναι στον αέρα.
Εγώ Ακούω ότι θα βγει αλλά στην τελική δεν ξέρει ούτε η ιδια η κυβέρνηση και είμαι σίγουρη Γιαυτο.
Επισκέπτης

Βαρεθηκαμε παιδιά πραγματικά ας κάνει ότι θέλει. Και εμένα μου είπε ένας απόστρατος στρατιωτικός σήμερα ότι ρώτησε στο υπουργείο και του λένε ότι θα την βγάλουν γιατί δεν γίνεται αλλιώς πρέπει να πάρουν κόσμο επειγόντως στις ένοπλες Δυνάμεις και γίνεται χαμός με τις παραιτήσεις. Ο καθένας λέει ότι του κατέβει πραγματικά ας κάνει ότι θέλει όμως τρελαθηκαμε.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από niasimas »

Παιδιά, όσοι μπορείτε, μιλήστε με άτομα δίπλα στον Δένδια. Οι προκηρύξεις είναι πολιτικό θέμα. Δεν ξέρουν οι αξιωματικοί. Εκτός και αν έχουν γνωστό στο γραφείο Δένδια και Κεφαλογιάννη, που είναι και ο υπεύθυνος για μέριμνα προσωπικού. Από εκεί και μετά, μετά τον χαμό στις σχολές και τις παραιτήσεις, που συμβαίνουν κάθε χρόνο, ειδικά από ΕΠΟΠ, θα είναι σφάλμα να μην βγάλει και φέτος. Γενικά ο σχεδιασμός στο υπουργείο, με την περιβόητη Ατζέντα, είναι για τα μπάζα!
Επισκέπτης

Συμφωνώ με τον νιασιμα. Είναι τεράστια αντίθεση το δεν έχω κόσμο και υποτίθεται ότι θα εκσυγχρονισω τις ένοπλες δυνάμεις θα κλείσω στρατόπεδα θα ταυτιστώ με το μοντέλο στρατού της Φιλανδίας και κουραφεξαλα. Δεν νομίζω ότι θα την φάνε δεν υπάρχει κόσμος και ούτε τους παίρνει να την φορτώσουν του χρόνου μαζί με την άλλη. Θα βγεί το ΦΕΚ και θα ανοίξουν οι αιτήσεις τώρα ούτως ώστε να βαπτιστεί σειρά του 24 και θα μπουν αρχές του 25. Ούτως η άλλως είπαν τα σάιτ τον Νοέμβριο και φυσικά το Ξάνθη Νιούζ το επιβεβαίωσε ότι βγαίνει σε μερικές ημέρες οπότε υπομονή την επόμενη εβδομάδα.
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
Επάγγελμα: Νοσηλευτικη

Δημοσίευση από maritinaliarou1 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 10:14 pm Συμφωνώ με τον νιασιμα. Είναι τεράστια αντίθεση το δεν έχω κόσμο και υποτίθεται ότι θα εκσυγχρονισω τις ένοπλες δυνάμεις θα κλείσω στρατόπεδα θα ταυτιστώ με το μοντέλο στρατού της Φιλανδίας και κουραφεξαλα. Δεν νομίζω ότι θα την φάνε δεν υπάρχει κόσμος και ούτε τους παίρνει να την φορτώσουν του χρόνου μαζί με την άλλη. Θα βγεί το ΦΕΚ και θα ανοίξουν οι αιτήσεις τώρα ούτως ώστε να βαπτιστεί σειρά του 24 και θα μπουν αρχές του 25. Ούτως η άλλως είπαν τα σάιτ τον Νοέμβριο και φυσικά το Ξάνθη Νιούζ το επιβεβαίωσε ότι βγαίνει σε μερικές ημέρες οπότε υπομονή την επόμενη εβδομάδα.
καλησπέρα το Ξάνθη νιουζ ή φωνή της Ξάνθης είναι έμπιστο σάιτ δλδ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες