Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Παιδια σε σημερινή μου επικοινωνία με ΑΣΕΠ μου ειπαν οτι δεν εχουν βγει ολες οι κατηγορίες ακόμη και οτι θα αρχισουν να αναρτώνται μια μια "θελουν να πιστευουν" (ετσι μου ειπε στο τηλ η κυρια που μιλησα επι λεξη) απο τέλη του μήνα με αρχές του επόμενου. Πιάσε το αυγό και κούρευτο
Τέλος Νοεμβρίου λένε τα πρώτα τώρα και πριν το τέλος του έτους για ΔΕ. Μας κοροϊδεύουν κανονικά και πριν έναν μήνα υποτίθεται ψήφισαν να γίνονται πιο γρήγορα οι προσλήψεις. Τραγική κατάσταση έναν χρόνο θα πάμε και ακόμα θα περιμένουμε.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 2:40 pm Παιδια σε σημερινή μου επικοινωνία με ΑΣΕΠ μου ειπαν οτι δεν εχουν βγει ολες οι κατηγορίες ακόμη και οτι θα αρχισουν να αναρτώνται μια μια "θελουν να πιστευουν" (ετσι μου ειπε στο τηλ η κυρια που μιλησα επι λεξη) απο τέλη του μήνα με αρχές του επόμενου. Πιάσε το αυγό και κούρευτο
Να δώσουμε bonus στα παιδιά για την φοβερή δουλειά μην ξεχάσουμε
Στο άρθρο λέει αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα αρχές του χρόνου.
Παιδιά μήπως ξέρετε πόσο διάστημα μεσολαβεί από τα προσωρινά μέχρι τα οριστικά;
Αν ισχυει οσα λεει το αρθρο και θελουν προσωπικο πριν την τουριστικη περιοδο, τοτε δεν προλαβαινουμε καν να περασουμε εκπαιδευση εσωκλειστοι.Doublehitler έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 2:36 pm https://trikalaenimerosi.gr/blog/%CE%B4 ... E%BA%CE%B1
Την επόμενη τουριστική σεζόν αναφέρει, εννοεί το καλοκαίρι του 2026 να έχουν βγεί ήδη στην υπηρεσία οι δημοτικοί αστυνομικοί. Αν τα αποτελέσματα βγούν αρχές του 2025 μεσολαβούν ενστάσεις, υγειονομικά, αθλήματα στην καλύτερη κατάταξη το καλοκαίρι του 2025.
Τον ανασχεδιασμό και αναδιοργάνωση της Δημοτικής Αστυνομίας προωθεί με ταχείς ρυθμούς το υπουργείο Εσωτερικών, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, ενόψει των 1.213 νέων προσλήψεων σε 158 δήμους της χώρας.
Στόχος των προωθούμενων αλλαγών, που βασίζονται σε διατάξεις του ν.5003/2022, είναι το Σώμα να αποτελέσει τον πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό θεσμό για την εύρυθμη λειτουργία κάθε πόλης, κατ' αναλογία με πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πηγή
Βγήκαν τα προσωρινά αποτελεσματα. Καλή επιτυχία
Που ακριβως εγινε αυτο?
Στην σελίδα του ΑΣΕΠ για την 1κ/2024 δεν υπάρχει τίποτα στις ανακοινώσεις.
Παίδες μην πιστεύετε οποιονδήποτε γράφει εδώ μέσα, δυστυχώς υπάρχουν και οι επιτήδειοι. Λογικά όταν βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα θα μας έρθει μήνυμα στο κινητό ή στο e-mail. Αλλά καλό είναι να παρακολουθείτε και την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Εχουμε κάποιο νεότερο ;
Δυστυχώς τίποτα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες