Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2024 5:04 pm
MIKELITORISGR έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2024 4:42 pm Παιδια λεει ξεκάθαρα ότι είναι για ΕΦ. Υποθέτω σε 10 μέρες το αργότερο θα βγει τροποποιητικό ΦΕΚ για πρόσληψη των υπολοίπων.

https://www.arcadiaportal.gr/news/erhon ... a-toys-sto
Αφού λέει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να είναι όλα έτοιμα στο στρατόπεδο αυτόν τον μήνα θα πρέπει να αρχίσουν και οι υπόλοιποι να παίρνουν καρτέλες να τελειώνουν με ΠΚΕ για να μπουν. Υπομονή
καλημερα παιδια οι 600 επιλαχοντες ειναι στον προγραμματισμο του 2025, δεν προλαβαινουν τωρα μολις τελειωσουμε οι πρωτοι 300 και να παρουν καρτελες και να περασουν γιατρους και να δωσουν αθληματα κτλ. Προφανως στο αρθρο εχει γινει καποιο λαθος η δεν αφορα εσας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Εν τω μεταξύ είδα τα αποτελέσματα δικαστικής στα αθλήματα. Παιδιά αν δε κάνω λάθος έπαιξε πολύ βύσμα αν ισχύουν τα όσα είδα... Δε γίνεται να κόβεται ο άλλος στο 4:21 στο Χίλιαρι ή να κόβεται ο άλλος στο 3:55 στο μήκος ή στα 16 δευτερόλεπτα και λίγα κλάσματα να κόβεται ο άλλος. Μα είμαστε σοβαροί; Ή ο άλλος να περνάει στο 15:85. Και που ξέρουν αν δε ήταν 16:01. Έλεος βάλανε τα δικά τους άτομα
Επισκέπτης

Επειδή τα έχω ζήσει καλά με τα αθλήματα και στην πυροσβεστική και στην αστυνομία μερικές φορές κόβουν για να φτάσει η λίστα στα άτομα που θέλουν. Δεν μπορείς να το αποδείξεις όμως οπότε ότι θέλουν θα κάνουν
Επισκέπτης

episkeptis έγραψε: Πέμ Νοέμ 14, 2024 10:32 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 14, 2024 9:52 am Επειδή έδωσα για δικαστική έπεσε πολύ κόψιμο οπότε θεωρώ θα γίνει και το ίδιο και εδω
Δικαστική ήταν ΑΣΕΠ όμως ;)
Έχεις και αλλά τέτοια αστεία ; Η δικαστική δεν ήταν ΑΣΕΠ απλά έκανες αίτηση στον ΑΣΕΠ ο ΑΣΕΠ δεν ήταν πουθενά και δεν ανακατεύεται κιόλας σε οποιαδήποτε ερώτηση και αν κανεις για δικαστική
Επισκέπτης

Δε είναι λογικό ομως να κόβουν και για κλάσματα η για 5 χιλιοστά στο μήκος. Κάτι παίχτηκε εκεί γτ άλλοι ήταν στο 3,61 και 3,63. Εμενα με είχαν κόψει επίτηδες στα δικαιολογητικά για να βάλουν τους δικούς τους και δε δέχτηκαν ενστάσεις. Ποιος ελέγχε τα αθλήματα στη δικαστική; Γτ αυτή η προκυρηξη βρωμουσε από την αρχή. Προτιμώ ελαστικές επιτροπες παρά στημένες
Επισκέπτης

Παιδιά κάτι επίσης που παρατηρώ στη δικαστική είναι ότι τα υγειονομικά κράτησαν 2 μέρες αντί για μια όπως εδώ (που σημαίνει ότι ήταν και πιο εξονυχιστικά) και ότι τα αθλήματα δε ήταν τη τελευταία μέρα όπως εδώ, ήταν πριν τα ψυχοτεχνικα γτ είχαν σκοπό να κόψουν πολύ κόσμο στα αθλήματα και σου λέει να μη περάσουμε τόσο κόσμο στα ψυχοτεχνικα τζάμπα αφού πολλοί θα κοπούν αθλήματα. Εγώ έτσι το εκλαμβάνω πάντως
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Παίδες καλησπέρα και πάλι από εμένα !
Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά στα ΠΚΕ μακαρι να σας πάνε όλα δεξιά.
Όσο αναφορά την επιτροπή των αθλημάτων της δικαστικής ήταν επιτροπή της αστυνομίας χωρίς καμία άλλη υπηρεσία να Παρεμβαίνει (ΑΣΕΠ, Δικαιοσύνης) επειδή ήμουν στα αθλήματα και μάλιστα από τους Τελευταίος που καλέστηκαν έχω να σας πω ότι ήταν πρότυπο επιτροπής !
Όλα έγιναν βάση των κανονισμών και όλα τα όρια Τηρήθηκαν Επακριβώς (το οποίο ναι παιδιά σημαίνει ότι έκοβαν) το οποίο είναι και το πρέπων αν θελουμε να μιλάμε για Αξιοκρατία, είναι και ο λόγος που για 400 θέσεις ΔΕ έφτασε να καλέσει για αθλήματα κάτω από 4000 στην σειρά του πίνακα. Καλή προετοιμασία χρειάζεται σε όλα ! Τίποτα δεν είναι εύκολο, μην πέσετε στην παγίδα της λογικής να το ένα το βγάζω χαλαρα να το άλλο είναι ευκολακι και τέτοια, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σας βγει σε καλό.
Επισκέπτης

Τους δώσανε βραχιολακια; Γτ είδα άτομα σου λέω που κόπηκαν για 1 δευτερόλεπτο Χίλιαρι ή για λίγα κλάσματα 100ρι ή για 5 χιλιοστά μήκος. Ωραία τα όσα λες αλλά αυτοί γτ κόπηκαν για τόσο λίγο; Δηλαδή κόψανε τον άλλο 4:21 και πέρασανε τον άλλο 4:18 ή κόψανε τον άλλο 3,55 και περάσανε τον άλλο 6:61. Αυτό μου λες πως έγινε?
Επισκέπτης

3,61 ήθελα να γράψω
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 14, 2024 1:28 pm Τους δώσανε βραχιολακια; Γτ είδα άτομα σου λέω που κόπηκαν για 1 δευτερόλεπτο Χίλιαρι ή για λίγα κλάσματα 100ρι ή για 5 χιλιοστά μήκος. Ωραία τα όσα λες αλλά αυτοί γτ κόπηκαν για τόσο λίγο; Δηλαδή κόψανε τον άλλο 4:21 και πέρασανε τον άλλο 4:18 ή κόψανε τον άλλο 3,55 και περάσανε τον άλλο 6:61. Αυτό μου λες πως έγινε;
Όχι φίλε μου δεν μας έδωσαν βραχιολάκι υπήρχαν 3 άτομα στην γραμμή έναρξης και 3 στο τερματισμό, τρέχαμε τόσα άτομα όσοι και οι διάδρομοι του γηπέδου υπήρχε ακριβές χρονόμετρο πριν το 4:20 τους έκανε νόημα και τους έβαζε αριστερά μόλις πέρασα το 4:20 το χρονόμετρο σήκωνε το δεξί του χέρι και τους πήγαινε δεξιά, σε όσους κόπηκαν τους είπε ακριβώς το χρόνο που έκαναν. Αν με ρωτάς ναι φίλε είναι θεμιτό να κοπεις στο 4:21-22-23 γιατί όπως εσυ κόπηκες για 1-2-3 δευτερόλεπτα έτσι και ο άλλος δεν μπήκε για 1-2-3 μόρια
Επισκέπτης

Παιδιά στην δικαστική είχαν λίστες στα αθληματα! Κόψανε ένα παιδί στο 1000αρι κ πέρασαν μια που ερχόταν πίσω του! Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Τα έχουμε ξαναπεί θέλει και τύχη στα αθληματα
Επισκέπτης

Rm70gr έγραψε: Πέμ Νοέμ 14, 2024 1:48 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 14, 2024 1:28 pm Τους δώσανε βραχιολακια; Γτ είδα άτομα σου λέω που κόπηκαν για 1 δευτερόλεπτο Χίλιαρι ή για λίγα κλάσματα 100ρι ή για 5 χιλιοστά μήκος. Ωραία τα όσα λες αλλά αυτοί γτ κόπηκαν για τόσο λίγο; Δηλαδή κόψανε τον άλλο 4:21 και πέρασανε τον άλλο 4:18 ή κόψανε τον άλλο 3,55 και περάσανε τον άλλο 6:61. Αυτό μου λες πως έγινε;
Όχι φίλε μου δεν μας έδωσαν βραχιολάκι υπήρχαν 3 άτομα στην γραμμή έναρξης και 3 στο τερματισμό, τρέχαμε τόσα άτομα όσοι και οι διάδρομοι του γηπέδου υπήρχε ακριβές χρονόμετρο πριν το 4:20 τους έκανε νόημα και τους έβαζε αριστερά μόλις πέρασα το 4:20 το χρονόμετρο σήκωνε το δεξί του χέρι και τους πήγαινε δεξιά, σε όσους κόπηκαν τους είπε ακριβώς το χρόνο που έκαναν. Αν με ρωτάς ναι φίλε είναι θεμιτό να κοπεις στο 4:21-22-23 γιατί όπως εσυ κόπηκες για 1-2-3 δευτερόλεπτα έτσι και ο άλλος δεν μπήκε για 1-2-3 μόρια
Συμφωνώ μαζί σου. Δεν νομίζω να κόπηκε κάποιος άδικα. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες γιατί δεν μας αρέσει να παραδεχτούμε ότι εμείς φταίμε. Πάντα οι άλλοι.
Aggeliki0000

Δημοσίευση από Aggeliki0000 »

Ειδικους φρουρούς ζητάνε Αθήνα ή και Θεσσαλονίκη; Μετά τη σχολή!
Επισκέπτης

Αθήνα πηγαίνουν όλοι παιδιά! Ξεχάστε οποιαδήποτε άλλη πόλη ως ειδικοί φρουροί.
Maria252525

Δημοσίευση από Maria252525 »

Και σε ποια περιοχή μαθαίνουμε μετά τα αθληματα η μέσα στη σχολη;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες