503 ΤΠ - Ορεστιάδα
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Αυτά τα ψέματα γιατί τα λέτε γιατί παραπλανητε τον κόσμο η μονάδα 503 σήμερα είναι ένα από τα χειρότερα στρατόπεδα στην Ελλάδα από πλευράς στρατιωτών και στρατιωτικών δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δεν θέλει να πάει σε αυτή την μονάδα.Έχει το χειρότερο φαγητό, εγκαταστάσεις, θέρμανση όχι μόνο στην μονάδα αλλά και στα φυλάκια (1-5-10) είναι ετοιμόρροπα κάποια από αυτά έχουν βγεί ακατάλληλα από το 2010 αλλά κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί εκεί που κοιμάσαι μπορεί να σου πέσει το ταβάνι στο κεφάλι ήνα πάρεις φωτιά από τις προπολεμικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και αυτά που λέω τα ζούμε όλοι στελέχη και στρατιώτες δεν ξέρω γιατί κανείς δεν τολμάει να πει τίποτα.
Αυτή η μονάδα είναι σαν φάντασμα όλοι ξέρουν τι γίνεται αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται ή έστω να μιλήσει.
Αυτή η μονάδα είναι σαν φάντασμα όλοι ξέρουν τι γίνεται αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται ή έστω να μιλήσει.
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Κανένας αρχαίος υπάρχει; Σειρά 128 . ΔΕΑ πζ.503 ΤΠ Καβύλη. Υπέροχη μονάδα. ΛΔ και ΛΥΤ στην Καβύλη.2ος και 3ος στην Βυσα.1ος Αγία Παρασκευή. Φυλάκια 4,5,67, και 8. Ποιός θυμάται την κυρά Ελένη. Γλέντια που κάναμε στο ταβερνάκια της με το τζουκ μποξ. Ωραία χρόνια. Αν υπάρχει κανένας συνάδελφος να κανονίσουμε να πάμε να θυμηθούμε τα νιάτα μας.
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Είσαι ποιο νέος από μένα.128 σειρά ΔΕΑ. Θητεία 28 μήνες. Στι 503 22,5 μήνες και απολυτήριο από εκεί. Ωραία γλέντια στην κυρά Ελένη. Με το Τζουκ μποξ να παίζει. Έφυγα τον Νοέμβριο του 79 με απολυτήριο από το 503 . Θα γυρνούσα ευχαρίστως πίσω
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
128 σειρά και 22 μήνες στο 503 ΤΠ στην έδρα στην Καβύλη. ΔΕΑ ΠΖ. Την κυρά Ελένη Φυσικά την θυμάμαι γιατί τρώγαμε εκεί πολλές φορές το μεσημέρι και το βράδυ κάναμε κανένα γλεντάκι με μουσική από το τζουκ μποξ. Αξέχαστα χρόνια.
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Επιπλέον για να γνωρίζετε ποια τα φ1 και φ5 Παραμένει ένα από τα κορυφαία χειρότερα στρατόπεδα στην Ελλάδα. Τα στελέχη είναι απαράδεκτα εξετάσεις είναι 5-6 στελέχη...
Οι υπηρεσίες είναι απαράδεκτες δεν ισχύει εκεί 19 υπηρεσίες τον μήνα(αυτό φυσικά δεν είναι αστείο )
Και εξαιρώντας ότι όταν έχει ελλείψει από φαντάρους που πάει στης 21 υπηρεσίες.
Οποίος παρουσιάστη εκεί τον πρότινο να βάλει ότι βύσμα έχει η αναβολή ... Η μονάδα αυτή έχει φτάσει και με 4 ενόπλους σε όλο το στρατόπεδο.
Επίσης στέλνει απόσπασης ενω η ίδια η μονάδα δεν βγενει.
Οι υπηρεσίες είναι απαράδεκτες δεν ισχύει εκεί 19 υπηρεσίες τον μήνα(αυτό φυσικά δεν είναι αστείο )
Και εξαιρώντας ότι όταν έχει ελλείψει από φαντάρους που πάει στης 21 υπηρεσίες.
Οποίος παρουσιάστη εκεί τον πρότινο να βάλει ότι βύσμα έχει η αναβολή ... Η μονάδα αυτή έχει φτάσει και με 4 ενόπλους σε όλο το στρατόπεδο.
Επίσης στέλνει απόσπασης ενω η ίδια η μονάδα δεν βγενει.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
ΤΟ ΕΦ1 είναι μακράν το πιο δύσκολο φυλάκιο σε όλο τον Ε. Σ.
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Ήμουν στο 5 το 2000.10νμηνες εκεί. Απολύθηκα από κει. Οι καλύτεροι μήνες της θητεία μου. Την αποθήκη με τα yton την χτισαμε εμείς. Αυτή που είναι πίσω. Τότε είχαμε τα ξύλα εκεί. Ορνις σκοπιές διπλές κάτω κλπ Το 503 τότε είχε τα φύλακα από 1 έως 8. Τα φιλιά μου σε όλες τις σειρές και όλα τα παιδιά που ήμασταν μαζί εκεί.262σειρα γιαννης
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Από τα πιο μαύρα στρατόπεδα στην περιοχή και ίσως πανελληνίως απ' ότι έχω ακούσει. Αδιάκοπες υπηρεσίες μέχρι να σβήσει ο ήλιος, κοριοί παντού και μόνο πόνος. Αν έχετε την ατυχία να σας βγάλει ο δρόμος σας εκεί πάνω σίγουρα πληρώνετε αμαρτίες από μια προηγούμενη ζωή και η αναβολή είναι μονόδρομος. Μην το σκεφτείτε να μείνετε γιατί όχι βύσμα αλλά ούτε ο θεός ο ίδιος δε σας ξεκουναει από αυτόν τον βούρκο. Στη μονάδα ανήκουν τα εφ 1-5-10. τα οποία είναι από τα πιο ζορικα φυλάκια στην Ελλάδα
Φαγητό λίγο και κακό και πολύ κονσέρβα που μας την πασάρουν λίγο πριν λήξει για να την ξεφορτωθούν με αποτέλεσμα να ξεχειλίζουν οι βόθροι.
Πολύ Ζεστή το καλοκαίρι και πολύ κρύο το χειμώνα με θερμοκρασίες από 40 το καλοκαίρι έως -10 το χειμώνα.
Υπηρεσίες που ξεπερνούν κατά πολύ το νόμιμο όριο. Για 2 μήνες είχα 24 ένοπλες υπηρεσίες το μήνα ενώ υπάρχουν μαρτυρίες και για 27 υπηρεσίες το μήνα. Ένοπλοι δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα γιατί όλοι βγαίνουν άοπλοι για να αποφύγουν τα βαριά σκοπετα, τα ατελείωτα χιλιόμετρα στην περίπολο και τα επικίνδυνα φυλάκια.
Όλες οι κακές κριτικές που έχω διαβάσει είναι αληθινές και μπορώ να τις επιβεβαιώσω γιατί πάνω κάτω τα ίδια έζησα κι εγώ.
Για τον κορονοιο τι να πρωτοπώ. Στοιβαγμένοι στα μαγειρεία δίπλα μας να κοιμούνται νεοσύλλεκτοι και οι υπόλοιποι να τρώνε. Κολλήσαμε όλοι εκεί πάνω και δεν νοιαζόταν κάνεις. Απίστευτο που δεν πεθάναμε σε τέτοιες συνθήκες. Μάλλον γιατί ειμασταν νέοι και υγιείς οι περισσότεροι
Το ξαναλέω. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΊΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΕΚΕΊ ΠΈΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΏΖΕΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΞΑΝΆ.
ΜΑΡΤΎΡΙΑ ΕΝΌΣ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗ ΤΟΥ 2020
Φαγητό λίγο και κακό και πολύ κονσέρβα που μας την πασάρουν λίγο πριν λήξει για να την ξεφορτωθούν με αποτέλεσμα να ξεχειλίζουν οι βόθροι.
Πολύ Ζεστή το καλοκαίρι και πολύ κρύο το χειμώνα με θερμοκρασίες από 40 το καλοκαίρι έως -10 το χειμώνα.
Υπηρεσίες που ξεπερνούν κατά πολύ το νόμιμο όριο. Για 2 μήνες είχα 24 ένοπλες υπηρεσίες το μήνα ενώ υπάρχουν μαρτυρίες και για 27 υπηρεσίες το μήνα. Ένοπλοι δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα γιατί όλοι βγαίνουν άοπλοι για να αποφύγουν τα βαριά σκοπετα, τα ατελείωτα χιλιόμετρα στην περίπολο και τα επικίνδυνα φυλάκια.
Όλες οι κακές κριτικές που έχω διαβάσει είναι αληθινές και μπορώ να τις επιβεβαιώσω γιατί πάνω κάτω τα ίδια έζησα κι εγώ.
Για τον κορονοιο τι να πρωτοπώ. Στοιβαγμένοι στα μαγειρεία δίπλα μας να κοιμούνται νεοσύλλεκτοι και οι υπόλοιποι να τρώνε. Κολλήσαμε όλοι εκεί πάνω και δεν νοιαζόταν κάνεις. Απίστευτο που δεν πεθάναμε σε τέτοιες συνθήκες. Μάλλον γιατί ειμασταν νέοι και υγιείς οι περισσότεροι
Το ξαναλέω. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΊΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΕΚΕΊ ΠΈΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΏΖΕΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΞΑΝΆ.
ΜΑΡΤΎΡΙΑ ΕΝΌΣ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗ ΤΟΥ 2020
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Παιδια μπηκα σαν ΟΒΑ και εχω μετάθεση στο 503 νεας βυσσας... Απ'οτι βλεπω δεννειναι καθολου καλα εκει πανω... Και ερωτω... Παρουσιαζομαι 4 ιανουαριου... Τι ησχυει ως σημερα; Ειναι καλα; Ποση δυναμη εχει; Γενικα... Τι να περιμενω;
503 ΤΠ - Ορεστιάδα
Ό, τι χειρότερο μπορεί να τύχει και για φαντάρια και για στελεχη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Ιουν 26, 2022 4:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες