Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ας ελπίσουμε ότι θα την βγάλουν αυτόν τον μήνα γιατί μας έχουν καθυστέρησε και στην έξω ζωή μας
Επισκέπτης

Συμφωνω ας τη βγάλουν επιτέλους αφου ήταν προγραμματισμενο για φέτος. Όχι τίποτα άλλο τζάμπα το περιμενε έναν ολόκληρο χρόνο και οι προπονησεις μας
dimitris73838

Δημοσίευση από dimitris73838 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 11:53 am Συμφωνω ας τη βγάλουν επιτέλους αφου ήταν προγραμματισμενο για φέτος. Όχι τίποτα άλλο τζάμπα το περιμενε έναν ολόκληρο χρόνο και οι προπονησεις μας
Ναι νομίζω, το θέμα είναι της υπομονής. Αφού την παρασκευή θελανε τα ονόματα των απολύσεων, φαντάζομαι από εκεί θα νγαλουν τον αριθμό.
Ellisavet

Δημοσίευση από Ellisavet »

Episkeptis έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 10:33 pm Όλοι εσείς που θέλετε να μπείτε σκεφτείτε το σοβαρά, είναι κρίμα να έχουμε τόσες παραιτήσεις κάθε χρόνο από άτομα που έχουν ορκιστεί... Σκεφτείτε τις μεταθέσεις, τον μισθό, τα έξοδα κλπ ... Προσωπικά δεν αξίζει να μπει κάποιος αν δεν έχει μόνιμη κατοικία στον τόπο που θα υπηρετήσει, τα λεφτά είναι λίγα. Στις μέρες μας δεν αρκεί απλά να σου αρέσει μια δουλειά πρέπει κάπως να σου γεμίσει και το στομάχι
Τι μισθό έχει;
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!
Πιστεύω πως δεν υπάρχει άλλος μήνας που μπορεί
να βγει η προκήρυξη φέτος πέρα του Νοέμβρη.
Διότι αν την βγάλουν αυτόν το μήνα και δώσουν
προθεσμία και ένα μήνα, υποθέτω θα γίνουν κάποιες διαδικασίες τον Δεκέμβρη, για να μπείτε ή αρχές ή μέχρι τέλος Γενάρη. Και με τα παιδιά του ‘97 πιστεύω δεν θα υπάρχει κανένα θέμα.
Τι γνώμη έχετε γιαυτό;
Kostas12

Δημοσίευση από Kostas12 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 10:16 am Οι δικές μου πληροφορίες πάντως λένε ότι βγαίνει το 2025. Υπάρχει άτομο στο ΓΕΣ που σχετίζεται με τις επιτροπές επιλογής των ΕΠΟΠ. Πρόκειται για σοβαρό άτομο. Ελπίζω να βγει λάθος διότι εμένα είναι η τελευταία μου ευκαιρία. Πέρυσι δεν πέρασα.
Δηλαδή αν βγει το 25 θα είναι και η τελευταία φορά... Εγώ ήλπιζα ότι θα έβγαινε φέτος το 24 απλά δεν έχω πολλά μόρια για να τα κάνω και του χρόνου που θα ξανά έβγαινε θα τα έκανα γιατί θα είχα τελειώσει δόκιμος θα είχα μόρια... Αλλά έτσι που στα λέει ο φίλος σου σκατα δεν προλαβαίνω... Αν τη βγάλουν π. Χ τον Μάρτιο του 25
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
Επάγγελμα: Νοσηλευτικη

Δημοσίευση από maritinaliarou1 »

Καλέ θα βγει το 24 είπαμε, απλά πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα
Επισκέπτης

maritinaliarou1 έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 3:20 pm Καλέ θα βγει το 24 είπαμε, απλά πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα
Καλέ ναιιιι
Special

Δημοσίευση από Special »

Μακάρι να βγει όντως Νοεμβριο
Επισκέπτης

Με προβληματίζει πολύ ο άλλος που είναι στην επιτροπή και λέει το 25. Βρωμουσε από την αρχή το πράγμα μόλις πέρασε το καλοκαίρι δεν έγινε τίποτα ειδικά από την άλλη είδα τα ΦΕΚ για τίς ειδικότητες και χάρηκα καί μετά αυτή η άθλια πληροφορία για Νοέμβρη και ακόμη τίποτα δυστυχώς. Αν ισχύει αυτό με τίς παραιτήσεις βγάζει νόημα καί λογικά από την ερχόμενη εβδομάδα το πολύ θα βγεί ΦΕΚ και θα αρχίσουν οι αιτήσεις αν όχι οι του 97 δεν μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τούς από την 01-01-2025 οπότε καλή επιτυχία στους 98αρηδες και κάτω. Εσύ που έχεις το άτομο στο ΓΕΣ και σου έχει πει για 25 μπορείς να τον ρωτήσεις για ποιο λόγο λένε ότι δεν θα βγεί φέτος?
Επισκέπτης

Με τα τόσα μειονεκτήματα που έχουν ακουστεί για τους εποπ θέλετε σίγουρα να πάτε; Φιλικά το λέω ειλικρινά αναρωτιέμαι
Επισκέπτης

Εγώ θα σε ρωτήσω χωρίς παρεξήγηση.
Εάν δεν ενδιαφέρεσαι για την προκήρυξη ΕΠ. ΟΠ
Για ποιον λόγο βρίσκεσαι σε αυτό το φόρουμ;
Επισκέπτης

Υπάρχει περίπτωση το ότι αργούν τόσο πολύ είναι γιατί θέλουν να αλλάξουν τα κριτήρια στις ειδικότητες επειδή αποκλείουν όλους όσους έχουν πτυχία αει/τει και για να λύσουν το θέμα της αποστρατείας στα 50;
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Οσοι λετε οτι κοπηκατε περσυ απο το μιλι γραψτε λιγο για ποσο σας εκοψαν για να ξερουμε και μεις κατα ποσο θα βελτιωθουμε. Επισης ξερετε αμα κοπηκε καποιος και για ποιο λογο στο κολυμπι οπως επισης και για μυωπια και σκολιωση;
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Στο κολυμπι πρεπει ντε και καλα να προβουμε σε περιτα εξοδα για κολυτο μαγιο και γυαλακια. Με μαγιο θαλασσης και χωρις γυαλια και σκουφη κοβεσαι;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες