Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλησπέρα!
Σύμφωνα με το ΦΕΚ θα φωνάξουν για αθλήματα 400 άτομα από την α κατηγορία και 100 άτομα από την β κατηγορία... Οι υπόλοιποι που είμαστε πιο κάτω πρέπει να πάρουμε καρτέλα?
Σύμφωνα με το ΦΕΚ θα φωνάξουν για αθλήματα 400 άτομα από την α κατηγορία και 100 άτομα από την β κατηγορία... Οι υπόλοιποι που είμαστε πιο κάτω πρέπει να πάρουμε καρτέλα?
Ρε παιδιά θέλει και βεβαίωση ΑΜΚΑ; Γτ εμένα δε μου το βγάζει να το εκτυπώσω. Είχα κάνει ολόκληρη διαδικασία τότε για να το δώσω στην αστυνομία. Είχα πάει ΚΕΠ 1 ώρα για να μοθ το φτιάξουν και δε έχω αντίτυπο. Πρέπει να ξαναπάω δηλαδή; Αφού το χα καταθέσει τοτε
Φιλε μου εαν πατησεις στο google εχω αμκα θα σε βγαλει ενα site στο οποιο ειναι αυτο, εαν συμπληρωσεις τα στοιχεια σου θα σου βγαλει το ΑΜΚΑ, απλα κανε το ενα screenshot και καντο εκτυπωση και θα εισαι μια χαρα,https://www.amka.gr/AMKAGR/
Έχει κάποια διορία η συμπλήρωση της καρτέλας ;
Μεχρι την ημερομηνια που θα γινουν τα ιατρικα ΠΚΕ
Σας είπαν να την συμπληρώσετε την καρτέλα ;
Καλησπέρα σε όλους, πήραν κανέναν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα να πάει να πάρει την καρτέλα του για τις πκε;
Και αν ναι, τι οδηγίες έδωσαν απτό τηλ που πρέπει να ακολουθήσει ο υποψήφιος;
Ευχαριστώ πολύ!
Και αν ναι, τι οδηγίες έδωσαν απτό τηλ που πρέπει να ακολουθήσει ο υποψήφιος;
Ευχαριστώ πολύ!
Εκεί μπήκα αδερφέ σε αυτό το σάιτ αλλά δε γίνεται σε μένα. Και καλά λέει ότι πατάω λάθος τα στοιχεία δε ξέρω τι φάση. Όλα λάθος μου τα βγάζει
Δεν πρέπει να συμπληρωθούν και οι 2 στήλες και ελληνικά και αγγλικά γι'αυτό φίλε, το έκανα και εγώ στην αρχή αυτό το λάθος 

Καλησπερα εμας θα μας παρουν για εκπαιδευση στην Αμυγδαλεζα δηλαδη ειναι σιγουρο; Οχι στην Τριπολη οπως αναφερουν καποια αρθρα; Η Κομοτηνη?Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 03, 2024 2:15 pm Παιδια γεια σας, ειμαι ο αρχιφυλακας, αυτη την στιγμη ισχυουν αυτα που θα σας γραψω. Οι 3οο θα μπουνε στην αμυγδαλεζα αττικης εντος του 2024. Εξετασεις για αθληματα, υγειονομικα, ψυχοτεχνικα θα περασουν οι πρωτοι 240 της α κατηγοριας συν τους επιλαχοντες που θα προκυψουν απο την κατηγορια αυτη και απο την β κατηγορια οι πρωτοι 60 συν τους επιλαχοντες που θα προκυψουν απο την κατηγορια αυτη. Αυτα ισχυουν τωρα. Για τους υπολοιπους 600 αυτη την στιγμη δεν υπαρχει κατι επισημο. Αν τυχον αλλαξει κατι θα σας ενημερωσω. Γνωμη μου ειναι οτι επειδη τους 600 θελουν να τους παρουν μεσα στο 2025 και τους 300 το 2024 οτι οι εξετασεις των 600 συν των επιλαχοντων που θα προκυψουν θα γινουν το 2025 οταν βγει και επισημα η ανακοινωση προσληψης των νεων 600 ε. Φ. Απο τους πινακες της προκυρηξης των 300 ε. Φ.
Καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση εαν γνωρίζει κάποιος. Πριν 3μιση μήνες έκανα όλες αυτές τις εξετάσεις που θέλουν μπορώ να τις προσκόμισω ή πρέπει να κάνω καινούριες;
Καλησπερα, για το παιδι που ρωταει σε ποια σχολη θα μπειτε, το εχω απαντησει πολλες φορες σε πολλα παιδια που με εχουν ρωτησει το προηγουμενο διαστημα. μην ακουτε διαφορες φημες και σας επηρεαζουν. η αμυγδαλεζα εδω στην αττικη θα ειναι η σχολη σας και ειναι σιγουρο. επισης θα μπειτε μεσα στο 2024. και αυτο ειναι σιγουρο. ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια να εχετε στις εξετασεις.
Όχι τη μια στα ελληνικά την άλλη αγγλικά την έχω βάλει όλα κεφάλαια και πάλι δε μου τα δέχεται
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Καλησπέρα, παρέλαβα την καρτέλα υγειονομικών και μου είπε η αξιωματικός ότι κάτω θέλει σφραγίδα από γραμματεία αν είναι δημόσιο νοσοκομείο. Αν πάω σε δυο δημόσια θέλει δυο σφραγίδες δίπλα δίπλα ;
Τα αγγλικά δε θα τα βάλεις καθόλου, μόνο τα ελληνικά, εκεί που έχει αγγλικά το αφήνεις κενό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες