Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Αν επιτρέπεται σε ποια φυλακή είσαι στους διοριστεους και πότε ήσουν στα αποτελέσματα των διοριστεους, εννοώ τον μήνα?
Στα Χανιά έχω διοριστεί, εμείς δώσαμε Ιούλιο.
Α ωραίος. Στα Χανιά να ξέρεις είναι πολύ γκαβατζα, ήμουν το καλοκαίρι εκεί και είχα μιλήσει με κάποια άτομα!
Παιδιά ξέρουμε τι γίνεται με τις ενστασεις; Θα γίνουν ενστάσεις η θα προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία;
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι νεότερο?
Ρε παιδιά στά νέα αποτελέσματα είμαι 300 σειρά, έχω ελπίδες;
Θα καλέσουν κόσμο σε αθλήματα τι γίνεται τώρα;
Θα καλέσουν κόσμο σε αθλήματα τι γίνεται τώρα;
Καλησπέρα. Υπαρχει περίπτωση να κερδίσουμε κάτι με τις ενστασεις ύστερα από τόσο χρόνια η είναι όλα πλέον για τυπικούς λόγους;
Τώρα βγήκε στη διαύγεια έγγραφο το οποίο λέει ότι έκανα ομάδα εργασίας λόγω των ενστάσεων για επαν για επανέλεγχο αυτοπαγγέλτος με για να για να βγουν τα οριστικά. Και δεύτερον άλι ομάδα εργασίας για 60 θέση η θέσης από τους επιλαχόντες στις 6k και τις 9k χωρίς να διευκρινίζει πόσους από τη μία και πόσους από την άλλη
Παιδιά καλά κρασιά. Οι ενστασεις είναι για τόσο τυπικό της υπόθεσης. Αν γίνουν δεκτές ενστάσεις τώρα που δεν έγιναν δεκτές κατά το παρελθόν θα βγει όλη η προκήρυξη παράνομη. Εχει γίνει αυτεπαγγέλτως έλεγχος απ' τν ΑΣΕΠ τόσες φορές και δεν έχει αλλάξει τίποτα
Καλησπέρα το ΙΕΚ security είναι απαραίτητο η απλός περνεις μόρια και αν ναι ποσα ;
Πθστευω φιλε μου απο οτι εχω καταλαβει και με την συγουρια που σε διακρινει οτι θα πρεπει να εισαι μεγαλο κεφαλι στον ΑΣΕΠ δεν εξηγητε αλλιως αφου τα ξερεις ολα. Αλλα επειδη δεν εχω ξαναγραψει εδω και ειναι η πρωτη φορα και επει σε εχω παρσκολουθησει πως μηλας κ στα παιδια που ελεγαν για τις ενστασεις κ γενικα κανεις λαθος μεγαλο σχεδον σε ολα.
Πες μου πού κάνω λάθος και είμαι πρόθυμος να ζητήσω συγγνώμη ειλικρινά
Μόνο πες μου σε παρακαλώ αν είσαι επιλαχών η διοριστεος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες